Къщи от профилирани греди едноетажни варианти на дървени къщи

Къщи от профилирани греди - едноетажни варианти на дървени къщи 1Къщи от профилирани греди

Една история ще бъде подходяща възможност за малко семейство от четирима души. В рамките на един етаж можете да поставите много компактно всички необходими функционални зони и стаи. Вътрешното оформление на такива сгради се характеризира с качествено изработени детайли, позволяващи да живеете в такава къща с максимален комфорт.

Цялото вътрешно пространство в едноетажни къщи обикновено се разделя на зони. Така че, по-близо до входа се намират антрета, кухни, трапезарии и по-навътре от входа - перални и котелни помещения. За разлика от многоетажните проекти, няма нужда да влизате в стълба, така че цялата стая изглежда безплатна и органична.

По-малко от тези къщи сами - трябва да пожертвате района на обекта, на който се извършва строителството, за да увеличите площта на къщата. Едноетажни къщи се предпочитат в семейства, където живеят възрастни хора или хора с увреждания, за които е трудно да се изкачат на горните етажи.

Характеристики на едноетажни къщи от бар

В момента има три вида строителни дървени: правоъгълни, залепени и правоъгълни.

Правоъгълни греди

Правоъгълната дървесина е най-достъпни от представените, но от правоъгълна дървена двуетажна къща в бъдеще изисква по-голямо внимание, поради необходимостта от редовна поддръжка: уплътнени съединения, вътрешна и външна декорация и т.н.

Лепени греди

Лепени греди Тя е много по-скъпо, но напълно непретенциозен в грижата и устойчиви на деформация, но за изграждането на едноетажни къщи не винаги са подходящи поради икономически неизгодно.

Къщи от профилирани греди - едноетажни варианти на дървени къщи 2

Профилиран лъч

Къщата с профилирана борса е най-подходяща за едноетажно частно строителство. Това е масив от твърда дървесина, поради което не съдържа токсични примеси.

Чрез профилиране на лентата се посочва желаният размер и форма. Благодарение на гладките форми е възможно да се създадат равномерни стени, за чието обработване има достатъчно нормално импрегниране.

Предимства на къщи от профилирани греди

  1. Възможността да спестите пари

Запазването на едноетажна къща също е възможно, тъй като външната и вътрешна украса на тази къща, в сравнение с двуетажната къща, изисква значително по-малко финансови и физически разходи.

В една едноетажна къща е много по-лесно да се изгради отоплителна система и да се направи по-ефективна - това е третият аргумент в полза на икономиката на такива сгради. Факт е, че всеки допълнителен под, разположен по-долу, много бързо губи топлина под въздействието на конвективни процеси, които възникват при загряване на въздуха.



Къщи от профилирани греди - едноетажни варианти на дървени къщи 3

  1. Удобство на пространството за планиране

Използването на пространството в едноетажни къщи е много по-ефективно, отколкото в двуетажни къщи. Освен това, поради липсата на стълбище, водещо до горните етажи, пространството на къщата е безплатно.

  1. Опростена домашна грижа

Едноетажна къща ще бъде много по-лесно да се поддържа - ремонт, наблюдение на състоянието му, и просто го затопли.

  1. Екологична съвместимост

Къщата от профилирания лъч диша точно както и къщата от дървения материал. За да се отбележи, ежедневно през стените на дървена къща има циркулация на 25-30 въздух, налични в къщата. Следователно в такава къща няма нужда от инсталиране на вентилационни системи в сравнение с къщи от същия залепен лъч, където циркулацията на въздуха е невъзможна.

Къщи от профилирани греди - едноетажни варианти на дървени къщи 4

Мокър или сух образна греда?

Изграждането на къщи може да се извърши от суха профилна или от мокра.

Къщи от профилирана бара с естествена влажност

Брус естествената влажност - материалът със съдържание на влага от около 20. Такава дървен материал има по-ниска цена, диаметърът на лъча се избира в зависимост от целта на строителство (целогодишен или тип годишно).

Използването на бар с малък диаметър за къща, предназначена за целогодишна употреба, е възможна само ако къщата се затопли. Поради физическите свойства на влажната дървесина, тя не се поддава на фабрична обработка и поради това къщата от такъв бар се нуждае допълнителни довършителни работи Вътре и извън къщата.

След изграждането на стените, тя трябва да се утаи за около 1-1.5 години, така че да се получи максимално свиване.

Къщи от сухи профилирани дървесни видове

Къщите, изработени от суха дървесина, са много по-лесни за издигане, тъй като не изискват такова дълбоко утаяване, имат привлекателен външен вид и лесно се инсталират. Инсталирането на къщата, в зависимост от сложността на проекта, отнема само 2-6 седмици.

Къщи от профилирани греди - едноетажни варианти на дървени къщи 5

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Опции за оформление на къща 10x12Опции за оформление на къща 10x12
Варианти на разпределение на едноетажни къщи и вили с таванско помещениеВарианти на разпределение на едноетажни къщи и вили с таванско помещение
Вътрешно оформление на къщатаВътрешно оформление на къщата
Едноетажни селски къщиЕдноетажни селски къщи
Планиране на елитна къщаПланиране на елитна къща
Разпределение на къщата 8x9 с таванско помещениеРазпределение на къщата 8x9 с таванско помещение
Къща на вана от бар най-добрите проекти и възможни вариантиКъща на вана от бар най-добрите проекти и възможни варианти
Вътрешно оформление на едноетажна къща 1111Вътрешно оформление на едноетажна къща 1111
Къща, изработена от профилни греди Екологични жилища стават по-достъпниКъща, изработена от профилни греди Екологични жилища стават по-достъпни
Изграждане на комфортни къщи от дървоИзграждане на комфортни къщи от дърво
» » Къщи от профилирани греди едноетажни варианти на дървени къщи
© 2021 BggeHat.com