Оформлението на селска къща 10х11

Оформлението на селска къща 10х11

Двуетажна къща с широка закрита тераса, сауна и три стаи на втория етаж.

Апартаменти в високи сгради, които се намират в сърцето на града, постоянен шум, външни звуци, около много хора - всичко това с времето се притеснява. Искам да се оттегля в тишина къща с широка покрита тераса, където има много пространство и няма шум. Такава къща е най-добре разположена извън града, където тя е напълно в хармония с цялата околна природа. Тук ще бъде представено оформлението на просторна двуетажна къща 10x11, която е идеална за обитаване на голямо семейство през цялата година.

Двуетажна къща с широка тераса

Има един вход в къщата. Започва с просторна тераса, чиято площ е 11,5 квадратни метра. м. Препоръчително е да използвате това пространство като зона за отдих. Подредете красиви мебели от ракита, зелени растения и уютна тиха атмосфера. От терасата можете да отидете направо в вестибюла (3,5 кв. М). Освен това можете да стигнете до залата, която излиза от други стаи. След това можете да отидете в банята, кухнята и хола.

Кухня и всекидневна

това двуетажна къща осигурява голяма и просторна кухня, чиято площ е 14,5 квадратни метра. м. Старт дизайн и дизайн на кухнята това е с определението за неговия дизайн. Най-големите и най-функционални мебели тук ще бъдат слушалките. при планиране на тази кухня бяха взети предвид следните точки:

  • Всички елементи в нея са големи, така че кухнята няма да бъде изгубена в пространството. На една от стените има малки рафтове, но заедно те се събират в голям масив.
  • Върхът на масата е с размери 90 см. Той е не само удобен, но и функционален. Сега не е нужно да размишлявате над рафтовете, за да инсталирате домашни уреди върху тях, а долните шкафове ще станат по-просторни.
  • Ъглите са затворени, поради това, че кухнята не изглежда да е недовършена. Абсолютно нищо за разширяване на стаята с използването на директни мебели, по-добре е да се използват модели с заоблени краища. Мебели с добро качество в стил с извивки.
  • Използват се светлинни цветове, тъй като те "сгъстяват" и в такава голяма стая това не бива да се страхува. Тук се прилагат бели, кремави цветове, както и нюанси от естествено дърво.

Следващата зона, която също изисква специално внимание, е трапезарията. Тя трябва да подчертае цялостния стил и да се хармонизира добре с друга област - мястото на готвене. За добро оформление ще има достатъчно маси, столове, малък диван и табуретки.

Планът на приземния етаж на къщата със сауна

Планът на първия етаж на къщата 10х11

Всекидневна, чийто размер е 28,6 квадратни метра. m изглежда наистина невероятно. Основният цвят тук е оранжевият оттенък, който често се сравнява със забавления и емоции. Той е подходящ за декориране на дневната, тъй като е в състояние да даде ярък, но в същото време експресивен външен вид. Цветът ще привлече активни и енергични хора, които харесват постоянното движение. Този сянка ще донесе добро положително настроение и ще стимулира активността.



хол в оранжеви тонове


сауна

Освен всички тези стаи на първия етаж има сауна. Намира се в противоположната част на къщата в специален комплекс. Той включва не само сауна, но и душ кабина. Разбира се, устройството на всичко това предизвика известни проблеми, но неговата наличност ще бъде от полза само. В този проект се вземат предвид абсолютно всички проблеми и моменти, които могат да възникнат по време на изграждането и използването на комплекса за баня.

Първо, внимание беше обърнато на топлоизолацията, поради която ще се поддържа необходимата температура. За топлоизолационния материал се използва минерална вата, дебелината на която е 75 mm. След това изолацията е покрита със специален филм, който не позволява да се деформира с времето. На второ място, за обшивката се използва обвивка от аспен. Това дърво е най-доброто за довършване на сауна или вана. На трето място, подът се поставя първо с керамични плочки, а отгоре са дървени решетки.


благодаря наличието на сауна в къщата отваря огромен брой предимства, сред които най-важното е поддържането на здравето. Сауната има добър ефект върху тялото и по този начин помага за укрепването му. Сега не е нужно да харчите пари за сауна, може да се направи безплатно.

Първи етаж

Вторият етаж започва с зала, чиято площ е 5.0 квадратни метра. На този етаж има само частни апартаменти, които включват три спални. Първият има площ от 11.0 квадратни метра. Тук има няколко прозореца, а красивата гледка към градината е отворена. За тази стая е избран стил на страната или по друг начин се нарича селски. От останалите се различава със завеси, мебели и килими. За подреждането е обичайно да се използват само естествени материали.

Втората стая е с площ от 22,6 квадратни метра. м., Жалко е, че излизането към балкона от спалнята не е осигурено. Стилът на това пространство е доста необичаен - Бидермайер. Такъв интериор предполага удобство и качество, издръжливост и практичност. Тази стая не изисква много луксозни и великолепни мебели, скъпи орнаменти и аксесоари. И третата стая, чиято площ е 11,0 квадратни метра. м. Абсолютно не се различава от първата спалня структура и стил.

Планът на втория етаж на къщата със сауна

Планът на втория етаж на къщата

По този начин тази къща, която има широка затворена тераса, сауна и няколко спални, може да се хареса на всички. Тя е много удобна, функционална и в същото време красива. Подходящ за семейство, което се състои от пет или повече души.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Оформлението на голяма двуетажна частна къщаОформлението на голяма двуетажна частна къща
Опции за оформление на двуетажна къща от 100 кв. МОпции за оформление на двуетажна къща от 100 кв. М
Удобно разположение на къщата със саунаУдобно разположение на къщата със сауна
Оформлението на двуетажна къща с площ 9x9Оформлението на двуетажна къща с площ 9x9
Къща с ъглова тераса с всички правила за декорацияКъща с ъглова тераса с всички правила за декорация
Проектиране и оформление на дървена къща 10х13Проектиране и оформление на дървена къща 10х13
Двуетажна къща 7х9Двуетажна къща 7х9
Разпределение на къщата 150 кв.м С прилежащ гаражРазпределение на къщата 150 кв.м С прилежащ гараж
Оформлението на просторна къща 10х10 за голямо семействоОформлението на просторна къща 10х10 за голямо семейство
Удобно разположение на двуетажна къща с подземен етажУдобно разположение на двуетажна къща с подземен етаж
» » Оформлението на селска къща 10х11
© 2021 BggeHat.com