Къща с ъглова тераса с всички правила за декорация

Къща с ъглова тераса - всички правила за декорация


Двуетажна къща Това е чудесно място, където цялото семейство ще бъде удобно и удобно. Това оформление се счита за добър вариант за всеки човек, тъй като съчетава красотата и функционалността, комфорта и удобството. Голяма ъглова тераса, светла и просторна зала, необичайни стаи - всичко това включва този проект. Малка площ, но ефективното местоположение на помещенията определено ще ви бъде приятно.

тераса

Входът на къщата започва с просторна ъглова тераса, която е платформа, която обгражда къщата от двете страни. Дизайнът му не може да бъде приближен по същия начин разположение на проста тераса, защото има свои собствени характеристики. Основното правило за регистрация е призивът да се използва всеки свободен метър от територията и да не се оставя празно.

Къща с необичайна тераса

проект на къща с необичайна ъглова тераса

Ъгловата тераса задължително се счита за част от градината, или като продължение на къщата, може да се разглежда като огромна зона за отдих. Като се започне от това, има три основни насоки за подреждането му:

  1. Изберете опция, която е по-близо до дизайна на обекта зад къщата. За това е необходимо да се оставят границите на терасата отворена, на която да се постави блестяща растителност.
  2. Същността на втория вариант е да се отдели терасата от градината. Сега това е затворена зона за отдих, заобиколена по периметъра от преграда, но без растения.
  3. И последният вариант е да превърнете терасата в зона за отдих, която плавно ще се влее в детската площадка. Струва си да се отбележи, че много обекти от тези зони могат да се простират извън границите на терасата.

Регистрация на първия етаж

На входа на къщата наемателят навлиза в антрето (6.4 кв. М). Коридорът се различава от залата, тъй като може да съхранява външното облекло. В коридора не можете да поставите малка площ за отдих с диван, тъй като трябва да има само удобни гардероби за дрехи, огледала и няколко растения. Цветният дизайн на коридора не трябва да е тъмно, в противен случай може да се окаже, че цялата къща е неудобна и отблъскваща.

Въпреки това, не е необходимо да се спре и да се съсредоточи върху светли нюанси, както в залата все още не е най-чистият място в дома, както и за поддържане на реда в него не е толкова лесно, леки преградни стени, скоро ще изглеждат разхвърлян и neuhozheno. Спрете избора си по-добре в сиви нюанси и ги разредете с оригинални и необичайни огледала.

План на приземния етаж на къщата с ъглова тераса

План на приземния етаж на къщата с ъглова тераса

Входното антре е част от къщата, откъдето можете да отидете до всяка стая. Да започнем с първата стая, която ще бъде хол (23,2 кв. М). Разположението му на приземния етаж е правилният вариант, тъй като вторият етаж е изцяло запазен за частни апартаменти. Стаята за него е разпределена ъглово, затова осветлението в него е добро. Разбира се, ще трябва да се погрижим за източници на изкуствено осветление. Мебели - строги, кожени. Масата е дървена и компактна. Всичко е официално и създадено, за да поддържа бизнес атмосферата.

Дневната е предназначена за няколко цели. Първо, прекарвайте време със семейството си. На второ място, да се приемат гости и роднини. Този дизайн на хола ще бъде прекрасен вариант и за двете цели.

Втората стая на икономичен тип е килер. Площта на тази територия е 4,3 квадратни метра. м. Тук ще се намират домакински предмети, които се използват за почистване на къщата, пералня и място за сушене на дрехи. Между другото, оттук има и достъп до терасата. По тази причина помещението ще бъде по-добре и по-бързо да се вентилира.



Следващата стая е изолирана кухня (11,3 кв. М.). Той се намира по такъв начин, че да се припокрива от помещения от всяка страна. Тя се намира в началната част на къщата и можете да стигнете до нея само ако минавате през хола. Кухня с прилежащ прозорец е напълно декориран в класически стил, така че винаги ще изглежда свеж и подходящ. Класическият е завинаги, така че не се притеснявайте, че това е извън модата.


Декорацията на помещенията в класически стил осигурява внимателно отношение към всеки елемент от подреждането, всичко трябва да се намира рационално. Мебелите са изработени от естествено дърво. Цветовата схема трябва да е светла или кафява. Тапицерията на мебелите трябва да бъде монофонична или с малък симетричен образец.

На първия етаж има още една стая, чиято площ е 11,3 квадратни метра. Не можете да свържете дизайна си с определен стил, защото съчетава различни посоки. Така че цветовата схема се избира в светло зелени цветове, които се отпускат и успокояват. Визуално стаята изглежда весела и красива. Можете да влезете в стаята само през хола.

Вторият етаж и неговото подреждане

След като се е издигнал на втория етаж, наемателят навлиза в голямата зала (30.0 кв. М.), Която има два прозореца. Важно е правилно да се направи тази територия, защото е голяма и има доста необичаен външен вид. За да направите това, трябва да вземете сериозно избора на материали, мебели, аксесоари и всеки детайл. Когато създавате, не забравяйте, че осветлението тук през деня ще дойде от два прозореца. През нощта трябва да помислите за изкуственото осветление, за което можете да използвате вграденото осветление.

Планът на втория етаж на къщата с ъглова тераса

Планът на втория етаж на къщата с ъглова тераса

Цветният дизайн трябва да бъде изключително в светли цветове с наличие на огледала. Последният елемент е задължителен за всяка зала. Визуално ще увеличи допълнително границите на пространството и ще се гарантира необичаен изглед на залата. Огледалата с оригинални форми могат да се използват и за украса.

От залата можете да отидете до две спални. Размерът им е 11,3 квадратни метра. м., всяка. Наемателите могат да се грижат за спалнята, когато сметнат за подходящо.

Съкровища в склада

В проект за дома също осигурени съхранение, като цяло, складови помещения в тази къща са на разположение на всеки етаж за по-голямо удобство на жителите. Тази стая в къщата се счита за място, където можете да съхранявате запаси от зърнени храни, консерви, чай, бутилки с масло и много други. По друг начин, килерът може да се нарече дори и домашни хранителни стоки. Всички продукти, които се съдържат в него, не трябва да се страхуват от проста температура. В днешния свят складовете често се използват не само за съхраняване на продукти, но и за други цели.

Например, те могат да съхраняват храна за домашни любимци, инструменти и ненужни неща, с които съжалявате, че сте се разделили. В килера на втория етаж има предвидено за съхранение на спално бельо, продукти за грижа за растенията, градински аксесоари и т.н. Използвайте отделна стая за всичко това - много удобно и практично, тъй като винаги ще знаете, че всичко се намира в законните му места.

Складово помещение в къщата

В резултат на това искам да отбележа, че това къща оформление, в която има голяма ъглова тераса, складови помещения и офис, обикновено изглеждат оригинални и практични. Всички стаи заемат определено местоположение, което ще е удобно за всяко семейство. Общата площ на сградата е 121 квадратни метра. м. Къщата е чудесна за постоянно пребиваване на семейство, състоящо се от 3-4 души.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Удобно и удобно планиране на къщата от 12 до 12Удобно и удобно планиране на къщата от 12 до 12
Опции за оформление на двуетажна къща от 100 кв. МОпции за оформление на двуетажна къща от 100 кв. М
Опции за оформление на къщата 7x7Опции за оформление на къщата 7x7
Удобно разположение на къщата със саунаУдобно разположение на къщата със сауна
Оформлението на двуетажна къща с площ 9x9Оформлението на двуетажна къща с площ 9x9
Оформлението на къщата 9x12Оформлението на къщата 9x12
Двуетажна къща 7х9Двуетажна къща 7х9
Оформлението на селска къща 10х11Оформлението на селска къща 10х11
Оформлението на двуетажна къща с красива камина, комбинирано с удобствоОформлението на двуетажна къща с красива камина, комбинирано с удобство
Проектът на просторна едноетажна къщаПроектът на просторна едноетажна къща
» » Къща с ъглова тераса с всички правила за декорация
© 2021 BggeHat.com