Удобно и удобно планиране на къщата от 12 до 12

Удобно и удобно планиране на къщата от 12 до 12

Проектът и планирането на двуетажна къща от 12 до 12 години с гараж и веранда, голяма всекидневна и две спални на втория етаж. Удобното разположение от 12 до 12 ще бъде отлична възможност за всяко семейство, което оценява качеството и издръжливостта. Този проект на къщата предвижда, че дървото ще бъде използвано като основен материал за строителството.

Крайградското строителство през последното десетилетие стана широко разпространено. Мнозина се стремят да напуснат мегаполисите и да живеят в уютна и тиха среда в собствения си дом.

Дизайн и разположение на къщата 12x12 с веранда

Удобното разположение от 12 до 12 ще бъде отлична възможност за всяко семейство, което оценява качеството и издръжливостта. на проект за дома предвижда дървото да се използва като основен материал за строителството.

Къща от 12 до 12 с гараж и веранда

Къща от 12 до 12 с гараж и веранда

Защо едно дърво? Отговорът е ясен - този материал има много предимства, включително сила, издръжливост, качество. Структурата на дървото дава възможност за още 30 въздуха, затова е гарантиран силен нощен сън. Значително намаляване на разходите при транспортиране на материала, тъй като теглото му в сравнение с тухла е леко. Не можем да споменем и високата структурна стабилност.

Дървени къщи Те са в състояние да издържат на дори тежки натоварвания или деформации, възникващи при температурни разлики. Друго уникално качество на дървесината може да се счита за свойството да абсорбира много вредни и отровни вещества.

Веранда в Етно

Към днешна дата има голям брой проектите на дървени къщи имат веранда, тъй като е не само удобен, но и функционален. Ако погледнем верандата поотделно, можем да кажем, че това е стая, която обединява градината с къщата. По тази причина основната задача за регистрация ще бъде хармоничното обединение на тези две зони в едно цяло. При организиране на верандата, трябва да се има предвид, че тази област трябва да бъде удобна за гостите или приятна игра.

На видеото можете да видите пример за декорация на веранда в традиционен латиноамерикански стил.

Общо има огромен брой идеи, една от които е бил избран за този проект - дизайн веранди с помощта на фолклорни мотиви и етно стил. Това място трябва да имат върху човешкото въздействие на спокойствие, затова среда трябва да бъде най-удобен дом и за това, че е най-добре да се опита да реализира "ехото на родината".

Красиви картини, декорация в етнол, красиви аксесоари и козметика в народния стил - това си струва да използвате. Красиво проектираната голяма веранда предоставя на цялата къща отличен вид.

декорация на голяма дървена веранда

пример за дизайна на голяма дървена веранда в старобългарски стил

Зала в стила на страната

Залата в дървената къща изпълнява няколко функции едновременно: тя помага да се предпази от студ, е място за обличане и съхранение на външно облекло и обувки. Ето защо дизайнът на залата е отличителният знак на цялата къща, в дизайна на който е важно да се наблюдава стилистичното равновесие. В този проект коридорът ще бъде украсен в стил на страната, който е идеален за дървена конструкция. Такъв дизайн предполага наличието на простота, лекота и неопровержимо уют.

План на първия етаж на къщата с веранда и гараж

План на първия етаж на къщата с веранда и гараж

При избора на мебели, не забравяйте да изберете масивен масивен двукрилен гардероб, на вратите на който ще има обикновена резба. На пода задължително трябва да погледнете естествения модел дърво. Вместо модерните метални куки и закачалки за дрехи, най-добре е да изберете куки от дърво. Доколкото е възможно, се препоръчва декорация на залата с цветя и цветни текстили.

Всекидневна

От залата можете да влезете в дневната, чиято площ е 19,9 квадратни метра. м. Интериорът на тази стая започва с декорация на стените, но самата дървесина е естествен естествен материал, така че няма нужда от украса. Въпреки това, много внимание трябва да се обърне на неговата обработка, в този проект дървото е просто покрито с защитен матов лак.

Не трябва да се отделя по-малко внимание на добрата подова настилка. Затова използването на масивни широки дъски е идеално. За да се даде всички външен вид на декоративни, можете да поставите красив шарка килим. Той ще бъде в състояние да даде всички дизайн лукс и качество. При избора на мебели е по-добре да изберете модели на светъл цвят, които са перфектно съчетани с дърво.

интериорен дизайн на хола на дървена къща

интериорен дизайн на хола на дървена къща

кухня

В дървена къща е трудно правилно да се напише функционална кухня, така че заедно да станат една. Това обаче е възможно, ако го приемете сериозно. Кухнята в този проект е 9,8 квадратни метра. m трябва да мислите правилно през интериора. Може да се направи в различни стилове, но това оформление използва стария руски стил в комбинация с ретро. Това създава уникална атмосфера и подчертава уникалната красота на дървената структура.

интериорен дизайн на дървена кухня в ретро стил

интериорен дизайн на дървена кухня в ретро стил

Отличителните белези на тази кухня ще бъдат артистична живопис, дървени мебели, ковачни елементи и подови настилки на пода. Това решение е проста, кратка и сдържана. Масивните маси и окачените шкафове са украсени с дърворезби и добре допълват пространството. За тази кухня са характерни стриктни и остри характеристики на дизайна.

От кухнята можете да отидете в малка стая за поддръжка, чийто размер е 4,3 квадратни метра. м. От него пътеката води до гаража, прикрепен към къщата.

Вторият етаж и дизайна на зоната за отдих

На втория етаж има две спални, баня и балкон.

План на втория етаж на къщата с веранда и гараж

План на втория етаж на къщата с веранда и гараж



Две спални са с размер 12,6 квадратни метра. м., 13.0 кв.м. Има и изход към балкона от залата. Изборът на дизайн и декорация е напълно оставен за собствениците на къщата. Необходимо е само да се вземат предвид някои общи правила и съвети за проектиране на спални в дървени къщи.


  1. Най-добре е да използвате пастелни цветове в интериора. Те могат да бъдат доста светли или по-тъмни. По-добре е да не се прилага ярка и сочна, в противен случай няма да е възможно напълно да се отпуснете и да си починете.
  2. Можете да украсите спалнята с нежни флорални мотиви, ненатрапчиви отпечатъци, гладки рисунки.
  3. За довършване е по-добре да се използват естествени материали.
  4. Не инсталирайте много мебели, в противен случай дизайнът ще се задръсти.
спалня в дървена къща

интериорен дизайн в дървена къща

Това оформление от 12 до 12 ще бъде чудесно решение за постоянно пребиваване. Дървена къща от дървен материал има много предимства, основната от които е чистота и екологосъобразност. В тази структура може да живее семейство от петима души.

Разпределение на къщата 12x12 с таванско помещение

Тук се предлага разпределението на къщата от 12 до 12, което има таван.

къща 12 до 12 с интересен план

проект на двуетажна дървена къща от 12 до 12 години

Тази къща е изработена от дърво, поради което има не само икономически предимства, но и експлоатационни предимства пред къщи от друг материал. Основните предимства на дървена къща включват:

  1. Неговото тегло, което е почти три пъти по-малко от подобно тухлени сгради. Този факт значително ще спести пари в процеса на полагане на основите.
  2. Къщата, изработена от дърво, може да диша, тъй като този материал превъзхожда кислорода.
  3. Дървото отдавна е известно с топлоизолационните свойства, тъй като топлопроводимостта на дървесината е ниска.
  4. Ако разгледаме дървена къща от материална гледна точка, тогава ще струва на собствениците много по-евтино.

Разбира се, съществуват недостатъци, например, ниско ниво на пожарна безопасност. Ако обаче спазвате прости правила за безопасност, запалването лесно може да се избегне.

Дълга тераса и примери за нейната украса

Терасата се нарича открито пространство в близост до къщата. Има много възможности за неговото изпълнение, например, една от архитектурните й разновидности е дълга тераса. Обикновено тя се простира по периметъра на къщата, покривайки няколко стени наведнъж. Този проект предвижда и дълга тераса, чиято площ е 19,5 квадратни метра. м.

такъв вид тераса Винаги препоръчвайте дъска във вертикално положение. Това оформление включва дървена тераса, която е в съвършена хармония с къщата от същия материал и околните градини. Отстрани е заобиколен от дървени резбовани дялове, придавайки на целия дизайн класически стил и цялостен образ.

Планът на първия етаж на къщата 12 на 12

Планът на първия етаж на къщата 12 на 12

Интериорът на терасата е на стойност. Обикновено дизайнът на такава голяма площ е правилното разделяне на няколко зони. В този проект тя ще бъде разделена на две зони:

  1. Почивна зона.
  2. Зона за игри.

Отдих или места за гости ще включва градинска мебел, маса за чай, няколко шезлонга за един ден сън. Тя е украсена със зелени растения и цветя в вани. Игралната зона ще бъде запазена за малки деца, така че да имат място да прекарват времето си. За това има малък балдахин, където можете да се скриете от слънцето. Цветовата схема в двете зони трябва да е ярка и запомняща се, тъй като сочните цветове са перфектно комбинирани с материали като дърво.

дървена тераса

Първият етаж и неговата украса

Така че, можете да влезете в къщата през терасата. Пред дневните има тамба, чиято площ е 2,5 квадратни метра. м. В това оформление няма зала и входно антре, където би било удобно да се постави гардероб.

дървена къща тамбар

пример за проектиране и подреждане на вестибюла в дървена къща

От вестибюла можете да отидете ъглова кухня-трапезария, чиято площ е 24,5 квадратни метра. м. Просто искам да отбележа, че в цялата къща има нестандартно оформление, което придава на целия дизайн необичаен и оригинален вид. Дори кухнята е направена в светли и привлекателни цветове, което подчертава нестандартния интериор на къщата. Кухненският комплект е функционален, компактен и удобен, така че дори в малка площ, домакинята ще се чувства комфортно.

От кухнята-трапезарията можете да отидете в хола, площта й е 28,9 квадратни метра. м. Има по-умерена декорация, за да посрещне гости и да прекара вечери със семейството. Мебелите трябва да са обемисти и меки, препоръчително е да използвате голям брой аксесоари. В близост до стените можете да организирате растения и цветя в вани, шкафове със странични отворени секции, виси семейни снимки по стените.

Също така на етажа има спалня (8.1 кв. М.), Която може да се разхожда по коридора, площта на коридора е 1.9 кв. М. м и баня (3.1 кв.м.).

Вторият етаж и неговата украса

На втория етаж са разположени 3 спални, баня и таван. Започва с зала, чиято площ е 22,6 квадратни метра. м. Това голямо пространство може да бъде проектирано по желание, се препоръчва просто да се мотае огледало и няколко картини на стената. Стените и подовете могат да бъдат монофонизирани. От залата можете да отидете до първата спалня, чиято площ е 10,5 квадратни метра. м.

планът на втория етаж на къщата 12 на 12

Планът на втория етаж на къщата е от 12 до 12 човека

Размерът на втората спалня - 13,6 квадратни метра. м., на дизайна се препоръчва да оставят естествени: дървени стени, таван и под. Красиво допълнение ще бъдат издълбани мебели и шкафове с отворени рафтове. Друга спалня също така е с размери 13,6 квадратни метра. м. Има голям прозорец, така че осветлението тук е отлично. Тази стая може да се използва за проучване. Последните две спални имат гардероби.

спалня в дървена къща

пример за интериорен дизайн на спалня на втория етаж на дървена къща

По този начин, това оформление на къщата 12x12 е направено в необичаен стил, благодарение на което външният и вътрешният вид на сградата привлича вниманието. Къщата е отлична за постоянно пребиваване на семейство, състоящо се от петима души.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Оформлението на голяма двуетажна частна къщаОформлението на голяма двуетажна частна къща
Оформлението на къщата 8x10Оформлението на къщата 8x10
Удобно разположение на къщата със саунаУдобно разположение на къщата със сауна
Варианти на планиране на двуетажни къщи с гаражВарианти на планиране на двуетажни къщи с гараж
Едноетажни селски къщиЕдноетажни селски къщи
Изготвяне на къща с четири спалниИзготвяне на къща с четири спални
Оформлението на двуетажна къща с площ 9x9Оформлението на двуетажна къща с площ 9x9
Стандартно разположение на къщата от 6 до 8Стандартно разположение на къщата от 6 до 8
Оформлението на къщата 9x12Оформлението на къщата 9x12
Планиране на елитна къщаПланиране на елитна къща
» » Удобно и удобно планиране на къщата от 12 до 12
© 2021 BggeHat.com