Оформлението на къщата е 6x8 със сауна и сауна за добра почивка

Оформлението на къщата е 6x8 със сауна и сауна за добра почивка


Структурата е изработена от дърво, тъй като този материал има красив външен вид и подходящи технологични характеристики. Не е необходимо да извършвате допълнително довършване на повърхности като под, таван и стени. Това ще бъде достатъчно, за да покриете материала със специален защитен разтвор или лак. Това ще помогне за запазване на привлекателността на дървото за дълго време и няма да го остави да загуби своите качества.

Дизайн на стаи

това вила за отдих в страната започва с голяма тераса във вилата. Следва кухня-хол (12,2 кв. М.). Има масивен двукрилен шкаф с резба, в комбинация с дървени повърхности ще изглежда страхотно. Ако поставите няколко огледала, свежи цветя и малка масичка за кафе, това ще спомогне за реализирането на тази идея за живот до самия край.

Проектиране и оформление на селска къща от 6 до 8 със сауна и сауна

Кухненско оформление с размери на 1-рия етаж е комуникационна зала. Всички мебели са избрани светли цвят, за да направят интериора по-свеж и по-светъл. Голям брой елементи с сложни резби, орнаменти, прибори, които могат да бъдат определени дори и за да ги видят всички - всичко това ще подчертая само красотата на стаята. Въпреки това, по-добре е кухнята да е тъмна, това може да не подчертава цялостния стил, но ще бъде по-удобно и практично за домакинята да работи. Освен това благодарение на белите фасади такъв недостатък остава незабелязан.

къща оформление 6x8 със сауна

план за първия етаж на 6x8 къща със сауна

Всекидневната е оградена от кухнята с малка завеса, украсена с бродерия. Има и бели мебели, оборудване, но за да подчертаете стила на страната, можете да използвате живи зелени растения. В допълнение, тъкани килими или малки лампи, които играят ролята на декорация, могат да служат като аксесоари. Основният източник на осветление ще бъде полилей, разположен под тавана.

Планът на втория етаж на къщата е от 6 до 8 със сауна и сауна

Планът на втория етаж на къщата е от 6 до 8 със сауна и сауна

2 спални на втория етаж на къщата ще служи като лични апартаменти. Първата стая (10.6 кв. М) има прилежащо складово помещение (1.5 кв. М). Той е декориран в същия селски стил, позволявайки да се подчертае красотата на дървена къща и да се създаде уютна атмосфера. От тази стая има достъп до голяма тераса (5.0 кв. М). Втората спалня (8.6 квадратни метра) има същия дизайн: мека удобна мебел, аксесоари и добро осветление.

интериорен дизайн в дървена къща

пример за успешен интериорен дизайн на спалня в дървена къща

Сауна и сауна

Къща 6 за 8 има малък комплекс за отдих. И това, което може да бъде истинска почивка в природата, без баня? Тук тя се представя в два варианта наведнъж, тъй като освен това има и сауна. Тези стаи са разположени на разстояние един от друг, те са свързани с гардероб, коридор, душ и баня. Сауна, като правило, е направена от боров масив, който при високи температури не започва да отделя никакви токсични вещества.

Сауната с плувен басейн също е изработена от бор. Температурата в него може да се регулира по желание. Освен това има две възможности за отопление: електричество и дърва за огрев. Подовете са покрити със специално решение, поради което те не се загряват до максималната температура. Целият комплекс е оборудван с пожарогасителна система, която няма да доведе до никакъв вид пожар.

това малка къща оформление издигнат за кратък период от време. Сградата е предназначена за сезонно обитаване и комплексна почивка в природата. Семейство, състоящо се от 3-4 души, може да живее.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Опции за оформление на къщата 7x7Опции за оформление на къщата 7x7
Удобно разположение на къщата със саунаУдобно разположение на къщата със сауна
Вътрешно оформление на къщатаВътрешно оформление на къщата
Оформлението на двуетажна къща с площ 9x9Оформлението на двуетажна къща с площ 9x9
Опции за оформление на къщата от 8 до 8Опции за оформление на къщата от 8 до 8
Стандартно разположение на къщата от 6 до 8Стандартно разположение на къщата от 6 до 8
Оформлението на къщата 9x12Оформлението на къщата 9x12
Къща с ъглова тераса с всички правила за декорацияКъща с ъглова тераса с всички правила за декорация
Разпределение на къщата 6х9Разпределение на къщата 6х9
Атипично разположение на едноетажна къща 12х12Атипично разположение на едноетажна къща 12х12
» » Оформлението на къщата е 6x8 със сауна и сауна за добра почивка
© 2021 BggeHat.com