Удобна и функционална двуетажна къща 9х11

Удобна и функционална двуетажна къща 9х11

Проектът е двуетажна къща с 1 спалня на първия етаж и три на втория, 2 входа, тераса и дневна-трапезария с размери 9h11 а. Тази статия разказва за интересен проект удобна къща на два етажа с. Дневна с трапезария, тераса, панорамен прозорец на първия етаж - всичко пропускайте да се насладите всяко семейство.

Всяко семейство трябва да има собствен дом и няма значение как ще бъде. Само в него всички членове ще могат да се държат по познат и обикновен начин, да общуват помежду си, често да се събират и да приемат гости.

Проект и разпределение на двуетажна къща с тераса

Представяме на Вашето внимание проект за удобна двуетажна къща 9х11. Дневна-трапезария, тераса, прозорец на първия етаж - всичко това със сигурност ще задоволи всяко семейство.

Проектът на двуетажна частна жилищна сграда с 2 входа

Така че има 2 входа към къщата. Първият започва с веранда (4,5 кв. М.). Тя може да бъде проектирана по някакъв начин, най-важното, да се подчертае принадлежността му към къщата. Зад верандата следва тамбар (4.1 кв.м.), който може да служи като входно антре. В него трябва да поставите малък гардероб и шкаф за обувки.

С този дизайн зала (4.0 кв. М.) Ще носи само декоративно натоварване. За да направите това, можете да го украсите с шкафове с отворени секции, подредете сувенири, снимки в тях и свежи цветя. Подобно приемане е универсално и подхожда към стила на всяка къща и всяко помещение. Размерът на тази къща е 9 на 11.

Интериор на приземния етаж

Първата стая на пода е кухня планиране хол в частна къща. За своя дизайн се използваше умерена цветова палитра, включваща нюанси на бяло, сиво и пясъчно. Освен това има някои черни аксесоари в стаята, които вървят добре с околностите. Стените са не само тази стая, но цялата къща е изолирана, но въпреки това все още трябва да се грижи за отоплението. За декорация е необходимо да се използват меки удобни мебели.

План на първия етаж на селска къща с два входа

План на първия етаж на селска къща с два входа с размери 9x11

В хола има достъп до верандата. отворен веранда 14,0 квадратни метра. в къщата Той е предназначен за почивка и развлечение на открито. През лятото ще бъде възможно да се приемат гости тук, тъй като има всичко необходимо за това. Малка маса, плетени столове и дивани - всичко това създава уютна атмосфера, в която е приятно да бъдете.

Също така на пода има кухня (7 кв.м.), Което ще бъде оборудвано в стандартен стил. За украса използва кухненски комплект с вградени уреди, малка масичка, както и отделения за съхранение на храна или готови ястия. Всеки знае, че в кухнята най-голямата декоративна функция се изпълнява от завесите, така че си заслужава да ги вземете на сериозно. Стаята, запазена за кухнята, е голяма, така че в околностите й можете да използвате шкафове с рафтове. Те са идеални за съхранение на съдове и домакински аксесоари.


1 спалня на първия етаж (9.9 кв.м.) Може да се организира по искане на собствениците. Това е светла просторна стая, така че подреждането в нея е много проста задача. Това може да бъде стаята на възрастен член на семейство или на дете, което е трудно или опасно да се изкачи по стълбите.

Стълби към втория етаж

Този проект използва дървена стълба, която отговаря на всички стандарти. Тези стълби са удобни за използване и не изискват специални грижи.

дървена стълба

Интериор на втория етаж

Изкачвайки стълбите до втория етаж, отворете погледа на 3 спални на втория етаж. Първата спалня (.. 9.3 кв.м) има прост дизайн: мебели, легло, малки цветя. Втора спалня (19,4 кв. М.) е построен в ярки цветове. Ако използвате матирана и лъскави повърхности, докато всичко, защото те изглеждат различно, но прекрасна комбинация и хармония един с друг.

Стените са боядисани в цвят бежов или друг нюанс на сивото, пода може да бъде много по-тъмен. В този случай, не забравяйте за декоративни малки неща, които ще "разреждат" тази ситуация малко. Например, използването на ярки възглавници ще добави соковете към интериора, а тъмните рамки за снимката ще го направят по-задържан и уважаван.

План на втория етаж на селска къща с два входа

План на втория етаж на селска къща с два входа

И третата спалня (17,5 кв. М.) Е украсена в модерен стил, за което най-важното е функционалността. За това изпълнение се избира необичаен цветови диапазон - лазур и мента, но и двете оттенъци помагат да се отпуснете и да си починете. За по-красив външен вид можете да използвате златисти нюанси. Мебелите трябва да бъдат компактни и лесни за употреба. Всички елементи на дизайна трябва да подчертаят практичността на ситуацията. Последните две спални имат достъп до малки балкони.

това двуетажна къща оформление - практични и функционални. Той има някои характеристики, изразени в дизайна, които дават на цялата структура неговата оригиналност и необикновеност. Интересният дизайн на стаята ще привлече всеки член на семейството и всеки може да намери място за себе си, където иска да се установи.

Проектът на двуетажна къща с голяма зона за отдих

В съвременния свят най-популярните проекти са свързани с планирането на двуетажни къщи. Това се дължи на много фактори. Първо, интересно и в същото време просто изчертаване на къща. Второ, оптимално зонирането на цялото пространство: на първия етаж има само общи помещения, включително в банята, хол, кухня и трапезария, както и сервизни помещения. На втория етаж се използва като зона за местоположението на частни домове, например, спални, детски стаи.

Назначаването на такива къщи удовлетворява гъвкавостта им, тъй като те могат да бъдат използвани за няколко цели, а материалът за тяхното строителство може да бъде разнообразен.

Двуетажен къща

Чертежи и разпределение на къщата 11х12 Можете да го създадете сами, но за това трябва да знаете и да разгледате много структурни особености на структурата. Проектът ни се основава на структура, която е представена в традиционна форма и има оптимална схема на проектиране.

Радва се на простота в планирането, икономичността и пригодността за използване при ерекция във всякаква среда. Всички помещения на приземния етаж ще бъдат разположени по компактен начин около антрето, което изглежда много хубаво и интересно, но за всичко в ред.

1-ви етаж - компактно разделение

Първият чертеж на етажа включва вестибюл (3,0 квадратни метра), който може да бъде достъпен от малка веранда. По-нататък проходът води до залата с площ от 6,5 кв. М. м. От там можете да отидете в кухнята с размери 21,7 квадратни метра. Тази стая има два изхода: единият се връща към залата, а другият води към хола.

В тази стая няма нито една врата, всеки пасаж се изпълнява под формата на красива арка, която придава оригиналност на околността Разположение на частна къща. Въпреки това, това не е единственият аспект, на който можете да обърнете внимание, следващото събитие - огромна стая, която е изцяло запазена за дневната. Размерът му е 23,0 квадратни метра. м. Това голямо пространство може да се използва незабавно за три зони:

  1. Трапезария. По желание на собствениците на къщата кухнята може да бъде напълно оборудвана в помещенията, където се приготвя готвенето, а мястото за ползване се прехвърля в хола.
  2. Почивка. Дневна обикновено е едно общо помещение, което може да се събере цялото семейство. По тази причина трябва да има място за почивка. Тук трябва да се постави така, мебели и големи дивани, удобни столове, добра маса за кафе, както и по преценка на домакински уреди (телевизор, компютър, игрова конзола и повече).
  3. Зона за игри. Ако семейството има малки деца, то те се нуждаят от собствен ъгъл. За него холът е перфектен. Тук децата винаги ще бъдат под наблюдението на старшите членове на семейството, както и достатъчно място за настаняване на голям брой играчки. Не забравяйте обаче за възрастните, така че ако те присъстват във вашето семейство, тогава зоната за игри може да бъде преместена на друго място. Освободеното пространство може да бъде разпределено за местонахождението на възрастните членове на семейството.
План на приземния етаж

План на приземния етаж

Освен това, първият етаж включва една свободна стая, която може да бъде използвана за всякакви цели, по преценка на собствениците на къщата. Препоръчително е да вземете тази стая, чийто размер е 15,7 квадратни метра. м. като апартамент за гости. Съгласете се, може да има ситуация, когато ще пристигнат посетители, които трябва да бъдат поставени някъде, затова стаята за гости задължително трябва да бъде в къщата, ако районът позволява това.

Отделеното пространство за това е достатъчно, за да настанят най-необходимите мебели: маса, легло, гардероб и дори диван. И последните стаи на първия етаж: обща баня, чиито параметри са 3.1 квадратни метра. м и котелна къща, чийто размер е 6,7 квадратни метра. м.

2-ри етаж

За да стигнете до втория етаж или таванското помещение е възможно чрез спирално стълбище. Това е много необичайно: не е толкова стръмно и има платформа в средата. След като се е издигнал, наемателят навлиза в залата с площ от 11.1 квадратни метра. м. От него можете да отидете до четири спални. Размерът им е 14,8 квадратни метра. м., 15.00 кв.м. м., 15.7 квадратни метра. м и 11,3 квадратни метра. m, съответно. Стаите нямат особени особености в структурата. Също на втория етаж В къщата има две бани, размерът на 5.3 квадратни метра. м и 4.4 квадратни метра. м.

Планът на втория етаж

Планът на втория етаж

Общи характеристики

  1. Design. Тухлена къща, характеристика на която е изолационното качество, както и облицовката с тухли.
  2. Основата. Стоманобетон, разположен на монолитна възглавница. Дълбочината на основата е -1670 мм.
  3. Външна стена. Дебелината на външната стена е 600 mm. Зиданка силикатна тухла, изолация.
  4. Вътрешната стена. Дебелината на вътрешната стена е 400 mm. Зидария със силикатна тухла.
  5. Материал за покрива. Рафтинг дърво.

Това оформление е много интересно: няма планиране на втория етаж, но има много "акценти" в първия. Няма особен стил, на който човек да се стреми, така че изборът се оставя на собствениците на структурата.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Опции за оформление на двуетажна къща от 100 кв. МОпции за оформление на двуетажна къща от 100 кв. М
Къща с балдахин практическо решение за всяко семействоКъща с балдахин практическо решение за всяко семейство
Оформлението на двуетажна къща с площ 9x9Оформлението на двуетажна къща с площ 9x9
Опции за оформление на къщата от 8 до 8Опции за оформление на къщата от 8 до 8
Стандартно разположение на къщата от 6 до 8Стандартно разположение на къщата от 6 до 8
Оформлението на къщата 9x12Оформлението на къщата 9x12
Планиране на елитна къщаПланиране на елитна къща
Разпределение на къщата 6х9Разпределение на къщата 6х9
Двуетажна къща 7х9Двуетажна къща 7х9
Разпределение на къщата 150 кв.м С прилежащ гаражРазпределение на къщата 150 кв.м С прилежащ гараж
» » Удобна и функционална двуетажна къща 9х11
© 2021 BggeHat.com