Къща с балдахин практическо решение за всяко семейство

Къща с балдахин - практично решение за всяко семейство

Проектът на двуетажна къща с навес, тераса, три стаи на втория етаж и изход към балкона.

Към днешна дата всяко второ семейство има собствена кола или дори няколко. За да можете да го оставите удобно, можете да построите гараж или да използвате балдахин.

Проектът на къща с козирка за две коли

Една къща с козирка за две коли ще бъде удобно решение за всяко семейство, което има личен транспорт. Удобният прикрепен кожух ще направи екстериора по-изразителен и ще изпълни основната си цел - ще предостави на автомобилите място за паркиране.

Проектиране и оформление на къщата с карпорт

Разположение на първия етаж

Така че, входа на Къщата е предстанала от веранда от 11.7 кв.м. m. След това има една барабан (4.0 квадратни метра), За украса на които е необходимо да се използват леки пясъчни тонове. Също така в къщата има входно антре, където е необходимо да се постави гардероб, шкаф за обувки и няколко огледала. Не забравяйте да мислите за добро осветление, така че стаята напълно изпълнява своята функционална роля. Първа стая в къщата има кухня-трапезария с площ от 25.8 кв.м. м., тя може да бъде достъпна от коридора, през хола.


Тази стая има оптималните настройки за подреждането, така че можете да използвате стандартната слушалка. Струва си да се помни, че независимо от неговите параметри, тя трябва да бъде удобна за работа, така че любовницата да се чувства уверена в нея и удобна. В другата част на стаята има кът за хранене, за чието проектиране се използва голяма масивна маса и същите столове.

Дневната (31,4 кв. М.) Е свързана с кухнята и трапезарията. За тази стая има голямо пространство, затова се препоръчва да я използвате правилно. За регистрация можете да прилагате всякаква цветова гама, тъй като размерите й позволяват да бъде направена, но си струва да комбинирате цветовете с свързаната кухня. Необходимо е също да се използват обикновени мека мебел: диван, фотьойли, дивани, както и малка маса, шкафове и офис оборудване. Също така от дневната можете да излезете на задния двор, който се използва като лятна детска площадка за хранене или релаксация.

Планът на приземния етаж на къщата с карура

Планът на приземния етаж на къщата с карура

На приземния етаж има перално помещение (7.4 кв. М.), баня 4,3 квадратни метра. в къщата , и гардеробна (2.6 кв.м.).

Устройството на втория етаж

Хайде На втория етаж има достъп от стълбище. Тя започва от залата (8,8 кв. М.), От която можете да отидете в спалните на този етаж. Първата спалня (15.7 кв. М.) Е добре осветена през деня, тъй като се намира отстрани и има два прозореца. Втората спалня (13.8 кв. М) не се различава от първата. Третата спалня (13,4 кв. М.) Има малка тераса (6,4 кв. М.), Която е украсена в същия стил като самата стая.

Интериорът им е направен в пастелни цветове, което е красиво подчертано със светли аксесоари. Банята на втория етаж е съчетана с баня и е оборудван с всички изисквания и стандарти за строителство.

Планът на втория етаж на къщата с карура

Планът на втория етаж на къщата с карура

Така че, къщата с козирка за две коли, представена в тази статия, ще бъде отлично решение за голямо семейство, състоящо се от пет или шест души. Подходящ е за постоянно пребиваване и удобен. Голям прикрепен кожух може да покрие личния транспорт, както и да го предпази от дъжд и механични влияния.

Проект на къща с автомобил за една кола

Оформлението на къщата с таванско помещение и навесът със сигурност ще дойде по-удобен за голямо семейство, което има лична кола и желание да прекарва повече време на чист въздух. За такава структура не се изисква голям парцел, така че всичко ще бъде удобно и компактно. Тази структура е подходяща за сезонно живеене и дори за постоянно живеене. Тази къща е проектирана за семейство от 6-7 души, тъй като оформлението включва всичко, от което се нуждаете за комфортно настаняване.

къща с автомобил



Къщата с балдахин, под която можете да сложите кола през лятото и да подредите елха, обработено с бръшлян. Такава къща оформление напълно отговаря на всички съвременни изисквания, една от които е наличието на самостоятелно отопление, което осигурява котелно помещение, което може да бъде разположено в техническо помещение до сауната. Няколко входа ще ви помогнат, като напускате къщата, която не пречи на останалата част от семейството.


Малката кухня има достъп до трапезарията. Просторна всекидневна, където можете да вземете малко място под офиса, където можете да работите безопасно. Планиране на тавански помещения е зона за отдих. Три спални, които могат да бъдат разделени на гост и господар, в една от тях можете да организирате детска стая. Можете да направите просторна баня със сауна на приземния етаж, разширявайки я за сметка на стая за почивка, те ще ви позволят да се отпуснете и да се отпуснете след тежък ден.

Обща схема на къщата

В допълнение към всички тези качества сградата ще има приятен външен вид. Това може да се постигне чрез тавана и тентата. Таванът ще служи като втори етаж забележително. Той има своите предимства.

  1. Спестяване на пари.
  2. Удобно и рационално използване на района.
  3. Оригинален интериор.

Козирката също не се лишава от предимствата си.

  1. Необичайна идея.
  2. Място, където можете да прекарвате времето си на открито.
  3. Паркинг за колата.

Класическият интериор и оформлението могат да бъдат проследени на първия етаж. Ще има кухня-трапезария (10.9 кв.м.), хол (28.5 кв.м.), обща баня, през която можете да влезете в друга баня. В него може да се постави джакузи или малък плувен басейн. Освен това, спалнята (12.8 кв. М.), Може да бъде достъпна през входно антре (19.1 кв. М). Залата е просторна, така че могат да се монтират дори стоящи лампи.

Къщата е в непосредствена близост до терасата, изходът на който може да се осъществява през кухнята или от обекта. В хола с коридор има голяма отворена врата, която може да бъде издадена по искане на собственика. На първия етаж има складово помещение (3.5 кв.м.) и антре (5.5 кв.м.).

план на 1-вия етаж на къщата с карура

план на 1-вия етаж на къщата с карура

Подробности за плана на тавански етаж

На рисунката на къщата се казва, че таванският етаж се състои от три спални, чиято площ е 16,9 квадратни метра. м., 14.5 кв.м. м., 14.5 кв.м. м. Отидете във всяка стая, през която можете да се изкачите по стълбите, през която ще стигнете веднага. От две спални през отделни изходи можете да отидете до един общ балкон, който може да бъде направен отстрани на къщата. Доброто осветление във всички помещения може да се постигне не само с вертикално разположени прозорци, но и с използване на изкуствено осветление.

Най-малката стая ще има един прозорец с пълна дължина на стената. В останалите спални помещения ще има две малки, всяка отделена от определено разстояние.

мансард план

мансард план

таван е подредена по такъв начин, че няколко души да могат да останат в него веднага. Една от спалните може да се превърне в студио или офис, но само ако можете да работите на закрито с наклонен покрив. Тук можете да организирате и място за деца. На балкона можете да организирате цъфтящи растения, тогава целият втори етаж ще изглежда много хубав и свеж.

Общата площ на къщата е 170 квадратни метра. м.

Навес - всичко за устройството си

Много внимание трябва да се обърне на дизайна на козирката. Под нея през лятото можете да поставите колата или да инсталирате малък беседник, нагънат бръшлян. Такова оформление напълно ще задоволи всички съвременни изисквания, но в същото време къщата няма да загуби своята привлекателност изобщо. За да стигнете под козирката ще бъде възможно през стъклената врата от партерния етаж, а също и просто от мястото. Под навеса можете да организирате дори цветни растения, да организирате детска площадка, да поставите шезлонг, ако имате друго място, където да напуснете колата.

Повърхността на земята може да се постави с зидария от изкуствен камък или да се остави такава. В зависимост от размера на покрива, които са избрани поотделно, е възможно да се счупи дори малка предна градина. От една страна, капакът ще слезе на земята, така че пространството ще бъде ограничено.

Схемата на тази къща не е просто, но с нейното внедряване е възможно да се постигне създаването на компактна и функционална структура, в която всеки член на семейството ще намери своя ъгъл. Целият дизайн е избран поотделно, но предпочитанието се дава на повече оригиналност и необичайно.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Удобна и функционална двуетажна къща 9х11Удобна и функционална двуетажна къща 9х11
Оформлението на голяма двуетажна частна къщаОформлението на голяма двуетажна частна къща
Опции за оформление на двуетажна къща от 100 кв. МОпции за оформление на двуетажна къща от 100 кв. М
Удобно разположение на къщата със саунаУдобно разположение на къщата със сауна
Оформлението на двуетажна къща с площ 9x9Оформлението на двуетажна къща с площ 9x9
Стандартно разположение на къщата от 6 до 8Стандартно разположение на къщата от 6 до 8
Оформлението на къщата 9x12Оформлението на къщата 9x12
Къща с ъглова тераса с всички правила за декорацияКъща с ъглова тераса с всички правила за декорация
Разпределение на къщата 6х9Разпределение на къщата 6х9
Разпределение на къщата 150 кв.м С прилежащ гаражРазпределение на къщата 150 кв.м С прилежащ гараж
» » Къща с балдахин практическо решение за всяко семейство
© 2021 BggeHat.com