Планът на двуетажна къща от 120 кв.м.

План на двуетажна къща 120 кв.м. м.


Двуетажната къща е сграда, която е била много популярна от дълго време. Има огромен брой сгради, за изграждането на които са използвани като модел проекти, и специални по поръчка. Така че, в тази статия идеал Разпределение на двуетажна къща 8 за 10, който е подходящ за постоянно пребиваване. Благодарение на класиката във външния вид на сградата, къщата изглежда елегантна и елегантна.

проект на двуетажна дървена къща 8 на 11

проект на двуетажна дървена къща 8 на 11

Първото нещо, което един наемател вижда, когато влиза в къщата, е барабан, последван от зала. Площта му е 7.6 квадратни метра. м. Заслужава да се отбележи, че дизайна на залата е един от комплекса. Това се дължи на много фактори, включително факта, че това е първата стая на входа, затова благодарение на него човек ще има основна идея за дизайна на цялата къща. Вътрешно оформление на къщата е сложна система. Това е така, защото всички врати, входове и изходи към другите стаи са сглобени тук. Между другото, прозорците в залата са редки, толкова много внимание трябва да се обърне на проблема с осветлението.

Не по-малко важно е изборът на цветен разтвор. Заслужава да се спре вниманието на светли цветове и цветове, и всички по същата причина, липсата на прозорци. Добрата база може да обслужва дори неутрални пастелни цветове. В този проект залата е представена в правоъгълна форма. За леко огъване и добавяне на изразителност се използват огледала.

Бих искал да продължа темата за обхват и да я оповестя напълно. Тя трябва да бъде както местна, така и обща. Общата светлина не трябва да е прекалено заглушена, но не съвсем ярка. Целият въпрос е, че когато влизаш от улицата, окото трябва бързо да премине към друго осветление, така че трябва да бъде спокойно и неутрално. Не забравяйте отделната осветеност на огледалото.

Кухня и всекидневна

Кухнята-трапезарията в този проект е с площ от 10,9 квадратни метра. м. Изпълнява се в необичаен стил, чието име е модерно. Неговата същност се крие в присъствието на много приятни малки неща, които се използват само за интериорен дизайн. Въпреки наличието на много детайли и елементи, тази опция е много удобна и практична. Домакинските уреди в този случай се осигуряват от вградения тип. Цветните разтвори не са ограничени до нищо, но цветовете трябва да бъдат съгласувани хармонично. Характерна особеност на този стил се счита за целесъобразността на всеки елемент, както и за рационалността. От това трябва да продължите при избора на мебели.

къща оформление 8 до 11

къща оформление 8 до 11

Искам да отбележа, че стилът на Арт Нуво е най-добрият вариант, който успя да включи най-добрите елементи от всяка посока. Някои го отнасят към преходната връзка между такива стилове като високотехнологични и класически. По тази причина кухнята, проектирана в този стил, може да има ясни и равни линии или необичайни заоблени фасади. Най-добре е тази стая да купи маса със стъклена повърхност.

кухненски интериорен дизайн 10 кв. м. м.

интериорен дизайн на италианска кухня в стил Арт Нуво 10 кв. м. м.

Дневна с камина

Голям хол с камина е с площ от 28,6 квадратни метра. Дневната, чието име е ясно, е стая, която е предназначена да прекарва времето си с приятели и да получава гости. За да се чувствате комфортно и спокойно, е необходимо да се спрете на уютен и сладък дизайн. Само в този случай хората ще се радват да прекарват времето си с вас и да се чувстват комфортно.



Особено внимание се обръща на камината. Това е доста необичайна особеност на помещенията, която може да се срещне много рядко. За да може камината да се впише добре в стила на къщата, трябва внимателно да се разгледа мястото, където ще се намира. При избора на място трябва да се вземе предвид и циркулацията на въздушните потоци. Следователно хол трябва задължително да има добра вентилационна система. Този момент се обмисля в този проект.

В оформлението на къщата от 8 до 11 се използва затворена камина. Такава камина заедно с комин е инсталирана в стенен масив, така че площта на територията се губи малко. Задната стена на камината е разположена в стената, а предната част леко изпъква в стаята. Монтирането му преминава веднага с полагането на стени.

В останалата част от декорацията холът няма определен стил. Има много функции от различни посоки. За украса на стените се използват главно кафяви цветове, бели мебели, по стените на картината. Осветлението в различните части на помещението е различно. В района с камина е малко заглушен. Първо, за да създадете определена атмосфера. На второ място, от камината и така ще дойде светлината.

дневна с камина

сауна

В другата част на къщата има малък комплекс. Той включва сауна и плувен басейн. защо разположението на сауната в къщата всеки ден става все по-популярен? Този въпрос е доста лесен за отговор. Първо, всеки член на домакинството, без изключение, ще може да я посети по всяко време и при абсолютно всякакви метеорологични условия. На второ място, за неговото изграждане не е необходимо да се издига фундамент, да се изграждат стени с покрив. Ето защо разходите за строителство ще бъдат значително намалени.

Сауните в домовете са много популярни

Сауната е с малки размери, но на нейната територия тя се вписва:

  • Парна баня.
  • Душ.
  • Мокро помещение.

Начинът на отопление трябва да бъде предварително обмислен. Печката за дърво не е избрана, тъй като тя изисква отделна стая за разполагането й. Ето защо този проект използва електрическо отопление.

Първи етаж

На втория етаж има три спални, чиято площ е 12,8 кв. М. м., 14,5 квадратни метра. м и 14,5 квадратни метра. м. Те са абсолютно не се различават един от друг. Изборът на стил напълно остава за бъдещите наематели. Трябва да се има предвид, че осветлението е добро, така че не му давайте много време. Има и баня с площ от 3.8 квадратни метра. м.

къща на 120 кв.м. м.

Планът на втория етаж на къщата е 120 квадратни метра. м.

По този начин този проект се състои от 8 на 11, чиято площ е 120 квадратни метра. м, идеален за семейство от 3-4 души. Перфектно съчетава класическия външен вид и интериорния дизайн. Сградата осигурява абсолютно всичко за почивка и спокойна разходка.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Опции за оформление на двуетажна къща от 100 кв. МОпции за оформление на двуетажна къща от 100 кв. М
Удобно разположение на къщата със саунаУдобно разположение на къщата със сауна
Оформлението на двуетажна къща с площ 9x9Оформлението на двуетажна къща с площ 9x9
Опции за оформление на къщата от 8 до 8Опции за оформление на къщата от 8 до 8
Стандартно разположение на къщата от 6 до 8Стандартно разположение на къщата от 6 до 8
Проектиране и оформление на дървена къща 10х13Проектиране и оформление на дървена къща 10х13
Двуетажна къща 7х9Двуетажна къща 7х9
Разпределение на къщата 150 кв.м С прилежащ гаражРазпределение на къщата 150 кв.м С прилежащ гараж
Оформлението на селска къща 10х11Оформлението на селска къща 10х11
Удобно разположение на двуетажна къща с подземен етажУдобно разположение на двуетажна къща с подземен етаж
» » Планът на двуетажна къща от 120 кв.м.
© 2021 BggeHat.com