Какво трябва да бъде правилната оранжерия

оранжерии от поликарбонатНезависимо от това дали земеделският производител във вашето домакинство или да се работи в промишлен мащаб, за часовник и целогодишно производство на плодове и зеленчуци, цветя и посадъчен материал на в различен климат, трябва да имате оранжериите и оранжерии. Само преди няколко десетилетия, оранжерия, направена от тънък и стъкло, но днес не е уникален материал - поликарбонат, далеч надминавайки неговите предшественици.

Разлики между оранжерии, изработени от поликарбонат

Избирайки като материал за оранжерии поликарбонат, трябва да знаете за характеристиките, които отличават този материал между неговите аналози и това:

- топлоизолация и предаване на светлина;

- UV защита;



Устойчивост на материала;

- Лесна инсталация.

Оранжерии на филма - най-икономичния вариант, който може да служи не повече от две години и потребителските свойства на много далечни аналози от поликарбонат. Що се отнася до по-скъпи оранжерии, направени от стъкло, а след това да се постигне ефект на поликарбонат оранжерия, парник е необходимо да се осигури двойно покритие стъкло.

Как да организираме оранжерия, изработена от поликарбонат

Дървените плоскости, обработени със специални дезинфектанти, ще послужат като отлична основа за оранжерийни пътеки. В идеалния случай дъските трябва да са широки и леки, което води до - мобилни. Необходимо е да се променя най-горния слой на почвата в оранжерията годишно, а когато засаждате растенията е необходимо да се използва торф-хумус, компост или оборски тор. За естествения хумус, дъното на оранжерията може да се постави с трева.

Трябва да се помни, че растящите растения в оранжерията винаги са по-добре, отколкото на открито дори при благоприятни климатични условия. Изготвен на земята и затопля наторяваха почвата винаги е благоприятна за добър растеж на билки, краставици, чушки, патладжан, домати, лук и много други зеленчуци. Основното правило е да се създадат оптимални условия за влажност и топлина, да се изолира оранжерията от вятъра и течението.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Поликарбонатна оранжерия със собствени ръце изгражда трайна частна оранжерияПоликарбонатна оранжерия със собствени ръце изгражда трайна частна оранжерия
Оранжерия със собствени ръце от дървоОранжерия със собствени ръце от дърво
Оранжерийни термоси, които събираме през цялата година със собствените си ръцеОранжерийни термоси, които събираме през цялата година със собствените си ръце
Възможностите за създаване на фондация за оранжерия, която да изберем?Възможностите за създаване на фондация за оранжерия, която да изберем?
Отопление на оранжерииОтопление на оранжерии
Изграждане на пластмасови оранжерииИзграждане на пластмасови оранжерии
Как да инсталираме клетъчен поликарбонатКак да инсталираме клетъчен поликарбонат
Модерни оранжерии надеждни поликарбонатМодерни оранжерии надеждни поликарбонат
Поликарбонатни оранжерииПоликарбонатни оранжерии
Основните предимства и недостатъци на поликарбонатитеОсновните предимства и недостатъци на поликарбонатите
» » Какво трябва да бъде правилната оранжерия
© 2021 BggeHat.com