Принудителна вентилация в частна къща

Принудителна вентилация в частна къщаВероятно няма човек, който да обясни нуждата от висококачествена вентилационна система в частна къща. Въпреки това, повечето собственици са ограничени до създаване на естествена вентилация, докато принудителното отстраняване на замърсения въздух е от особено значение.

Трябва да се отбележи, че принудителната вентилация обикновено се проектира по същия начин като естествената вентилация, но има значителна разлика. За да се поддържа необходимата тяга, тук се инсталират специални вентилатори, които след това работят в постоянен режим. Съществуват и системи с възстановяване, т.е. с нагряване на въздуха, идващ от улицата с помощта на въздух, който се отстранява от стаята.

Е, ако се интересувате от прегради от офис стъкло, посетете ami-gr.ru. Само там ще намерите всичко, за да създадете офис дял без проблеми.



Правилно проектирани вентилационна система може да се постигне оптимален микроклимата, миризми и предотвратява образуването на влага, тъй като позволява да се оттегли излишната влага. Проектиране и принудителна вентилация единица трябва да се съобразява с приложимите здравни стандарти в страната, в която най-подробни изисквания за обмен на въздуха в жилищни и търговски помещения. Съгласно тези правила, каналите на бани, кухни и килери, не трябва да се комбинират с въздух от гаража или в горивната камера, както и каналите на помещенията, които са разположени на различни фасади на къщата. Също така е необходимо да се има предвид, че вентилационната система ще взаимодейства с други инженерни системи. По-специално въздуховодите трябва да бъдат насочени към покрива. Ето защо проектирането на вентилационната система се извършва едновременно с дизайна на къщата. Така че, на покрива трябва да бъде предоставена за вентилационните тръби (които, между другото, се изисква специален подход за изграждане на пара и gidroizolyaii), а в кухнята или банята изходните отвори на трябва да бъде поставен.

Що се отнася до оборудването, това са устройства за захранване и вентилационни устройства. Последните са от няколко вида. Той може да бъде както компактни монтирани на стена устройства, така и по-мощни покривни инсталации, както и канални вентилационни системи. Вентилаторите за стена обикновено се намират в отворите за отвеждане на отработените газове. Те могат да обслужват само малки стаи. Но покривните системи са предназначени за големи помещения. За вентилация на покривната конструкция могат да се монтират специални аератори.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Схемата за вентилация на частна къща Устройството на захранващата и изпускателната система със…Схемата за вентилация на частна къща Устройството на захранващата и изпускателната система със…
Вентилация в гаража със собствени ръце, схема, снимкаВентилация в гаража със собствени ръце, схема, снимка
Вентилацията в кухнята включва устройството и съвети за инсталиране в частна къща, апартаментВентилацията в кухнята включва устройството и съвети за инсталиране в частна къща, апартамент
Вентилация в частна къща за оптимален въздушен обменВентилация в частна къща за оптимален въздушен обмен
Разположение на вентилацията на мазето в частната къща на схемата, монтажРазположение на вентилацията на мазето в частната къща на схемата, монтаж
Вентилацията в камерна рамка създава идеален микроклиматВентилацията в камерна рамка създава идеален микроклимат
Вентилация в парната баняВентилация в парната баня
Въздушно отопление на частна къщаВъздушно отопление на частна къща
Вентилация в котелното на частна къщаВентилация в котелното на частна къща
Вентилация salda в УкрайнаВентилация salda в Украйна
» » Принудителна вентилация в частна къща
© 2021 BggeHat.com