Вентилация в апартамент

Всеки знае какво е необходимо за вентилация в градски апартамент. Но е целесъобразно да се опишат подробно целите на инсталацията и степента на необходимост.

В апартамента за проветряване на всяка стая на първо място е необходимо да се гарантира, че изчерпване изпаднал въздух навреме от тях заменя с открит чист въздух от улицата. Ако това не се случи, в допълнение към различните неприятни миризми на прах и влажност във въздуха, нивото на кислород се намалява значително и количеството въглероден диоксид се увеличава, което е абсолютно неподходящо за живот.

В резултат на тези промени ще бъде усещане за слабост, отпадналост, задушаване и влошаване на общото здравословно състояние. къща, направена такава атмосфера, е неприемливо и затова всички правила за изграждане и разпоредби в жилищни сгради за вентилация на апартаменти, проектирани специални вентилационни вертикални канали, които пренасят въздуха в баните и кухните.



Такива канали имат определени недостатъци, които също трябва да бъдат споменати. Те включват силна зависимост от външни условия. При естествена вентилация нивото на въздушния обмен се влияе от влажността, налягането и температурата на въздуха. Разположени на покривите на вентилационните канали, аеродинамичните устройства - дефлектори, подобряващи качулката, но не решават всички проблеми. Вторият недостатък е, че вентилационните канали са запушени, запушени, което значително намалява интензитета на въздушния обмен.

Както става ясно в апартамента за добра въздушна обмяна не може да се направи с естествена вентилация. За качествен въздушен обмен също се използват механични вентилационни системи. Какви опции предлагаме за механична вентилация? Има няколко от тях и те могат да бъдат комбинирани, но първо трябва да се запознаете с тях. Първата е естествено кухненска качулка. Тя ще облекчи за миг от дима и пушения въздух, миризмата на храна и ще позволи дълбоко въздух.

Също така в апартамента може да бъде инсталирана захранваща вентилация. Вентилаторът на прозореца в прозореца или вентилатора за захранване в отвора за проветряване и прозореца. Това е отличен начин за вентилация на апартамента, но е необходимо да се контролира интензивността на качулката. Също така за бани подходящи изпускателни системи с ниска мощност. Като опция, автоматичните фенове, които отговарят на включването на светлината.

Е, за да изберете и закупите наличните Windows ще ви помогне на сайта dostupokna.ru. Само там ще намерите качествени пластмасови прозорци на изгодни цени.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как и кога да проверявате и ремонтирате вентилацията в апартамента?Как и кога да проверявате и ремонтирате вентилацията в апартамента?
Вентилацията в помещенията на котелното се нуждае от организиране на систематаВентилацията в помещенията на котелното се нуждае от организиране на системата
Вентилация в парната баняВентилация в парната баня
Отделение за отопление, вентилация и климатизацияОтделение за отопление, вентилация и климатизация
Монтаж на вентилация в апартамент с пластмасови прозорциМонтаж на вентилация в апартамент с пластмасови прозорци
АргонАргон
Вентилация salda в УкрайнаВентилация salda в Украйна
Какво е вентилацията в къщата?Какво е вентилацията в къщата?
Вентилация в къщатаВентилация в къщата
Вентилация на септична ямаВентилация на септична яма
» » Вентилация в апартамент
© 2021 BggeHat.com