Вентилация на къщата

Вентилация на къщатаВентилация на малки площи

Малките домакинства (100-140 м²) могат да бъдат добре вентилирани чрез вградена естествена вентилационна система. За да направите това, е достатъчно да се включи в проекта, а след това да се извърши изграждането на вентилационни канали къща в стените. Необходимо е да се осигури изхода на този канал за всяка жилищна и нежилищна стая, тя трябва да бъде затворена с решетка.

Осигуряване на въздушен поток в големи къщи

Ако площта на помещенията е повече от 140 м², изчисленото напречно сечение на вентилационния канал започва да бъде сравнимо по размер с дебелината на стената. Ето защо, за да се осигури висококачествена рисунка, се препоръчва инсталиране на принудителна вентилация. За тази цел в изходната зона се монтират индустриални центробежни вентилатори. Те са налични в специализиран магазин "RusStroy Engineering" на сайта RS-CLIMAT.RU от различни местни и чуждестранни производители. Разходите за тях варират в зависимост от производителя и капацитета на вентилатора.



За по-внимателно пречистване на въздуха, опитни строители препоръчват филтрите за вентилационни системи да се продават в общата система за вентилация на къщата, която се предлага на виртуалния уеб ресурс "RusStroy Engineering". Съвременната автоматизация на вентилационните системи ефективно ще премахне домакинството от контрола на изпускателната система и вентилацията на помещенията. Съгласен съм, че подобен подход не само ще увеличи значително комфорта на жителите, но също така ще допринесе за значително икономия на енергийни ресурси.

Вграденият контрол на скоростта на вентилатора ще направи неговата работа практически безшумна и ако е необходимо, ще увеличи или намали производителността на вашата изпускателна система. Съгласете се, че допълнителните шумови вълни в помещенията ще бъдат неприятни за домакинството. По този начин съвременните вентилационни системи трябва да бъдат правилно проектирани, правилно инсталирани, коригирани и да не са необходими повече човешки интервенции. Автоматизираната вентилация ще работи много дълго време без намеса на капитана. Естествено е необходимо периодично да се проверява оперативността и да се поддържат механизмите на вентилационната система.

Вентилация на кухнята

Обърнете специално внимание на вентилатора за аспиратора, от чиято функционалност ще зависи комфортът на домакинята. В тази стая, готвенето се провежда, съответно има много пара, дим и мирис. Следователно, тя трябва да се вентилира най-качествено.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Схемата за вентилация на частна къща Устройството на захранващата и изпускателната система със…Схемата за вентилация на частна къща Устройството на захранващата и изпускателната система със…
Вентилацията в кухнята включва устройството и съвети за инсталиране в частна къща, апартаментВентилацията в кухнята включва устройството и съвети за инсталиране в частна къща, апартамент
Вентилация в частна къща за оптимален въздушен обменВентилация в частна къща за оптимален въздушен обмен
Разположение на вентилацията на мазето в частната къща на схемата, монтажРазположение на вентилацията на мазето в частната къща на схемата, монтаж
Вентилацията в камерна рамка създава идеален микроклиматВентилацията в камерна рамка създава идеален микроклимат
Реверсивният вентил за вентилация се демонтира в устройството и ние го правим самиРеверсивният вентил за вентилация се демонтира в устройството и ние го правим сами
Как вентилационните канали са изработени от тухлиКак вентилационните канали са изработени от тухли
Вентилационните анемостати повишават ефективността на вентилационните системи!Вентилационните анемостати повишават ефективността на вентилационните системи!
Вентилация в котелното на частна къщаВентилация в котелното на частна къща
Вентилация salda в УкрайнаВентилация salda в Украйна
» » Вентилация на къщата
© 2021 BggeHat.com