Естествена фундаментална вентилация

1Много често по време на строителството, всяка сграда на фондация фондация, много презрение се отнася до създаването на естествена вентилация на мазето с куха основа. Но естествената вентилация съгласно съществуващите общоприети норми трябва да бъде налице.

Поради това е целесъобразно да се погрижите за оборудването на издухванията в основата, което ще стане един вид вентилационни канали. Създадените такива канали позволяват натрупаната влага да се изпарява естествено. Но ако всичко, и създаването на такава вентилация е пренебрегвано, тогава периодът на експлоатационния период на мазето се припокрива значително намалява.



Самият апарат е канал, който се прорязва през мазето на къщата. И въпреки че създаването на продуктите е проста, то трябва да се вземе много сериозно. Преди създаването на изхвърлянията е необходимо да се определи местоположението на вентилационните канали, техните линейни размери и разположението на системата за затваряне на отворената секция. Желателно е да се създават пречиствания от двете страни на основата на лентата на една хоризонтална ос, което позволява създаването на проходни отвори. Това място на изпомпване насърчава максималното въздушно движение. Само ефективността на вентилацията директно зависи от размера на вентилацията, тъй като размерът на сечението е този, който влияе върху обема на въздуха, който ще бъде непрекъснато изпомпан през инсталираните клапани. Не е необходимо да се инсталират въздушни пречиствачи с малък размер, толкова по-голяма е площта, толкова по-бързо ще изчезне натрупаната влага.

Колко е необходимо да се създаде въздух, това е личен въпрос, а видът на припокриване на системата за отваряне няма никакво влияние върху ефективността или ефективността на вентилацията. Единственото нещо, което системата за спиране трябва да прави, е топлинният капацитет на кухата основа. През зимния период въздухът в основата е плътно затворен, което прави възможно блокирането на достъпа на студен въздух до въздуха, като по този начин се поддържа топлинна основа. Механични брави са направени, както и за вентилация с захранваща и изпускателна система, за тази цел каналът е просто запушен с плътен ръб или е напълнен с добра монтажна пяна. Можете дори да създадете такъв взрив със собствената си ръка дори в готовата база на бъдещата сграда, но е препоръчително да помислите за това предварително, докато създавате сградния проект.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Изисквания за съхранение на дизел и газИзисквания за съхранение на дизел и газ
Вентилация в мазе и гаражВентилация в мазе и гараж
Разположение на вентилацията на мазето в частната къща на схемата, монтажРазположение на вентилацията на мазето в частната къща на схемата, монтаж
Вентилацията в камерна рамка създава идеален микроклиматВентилацията в камерна рамка създава идеален микроклимат
Как и кога да проверявате и ремонтирате вентилацията в апартамента?Как и кога да проверявате и ремонтирате вентилацията в апартамента?
Как вентилационните канали са изработени от тухлиКак вентилационните канали са изработени от тухли
Вентилацията в помещенията на котелното се нуждае от организиране на систематаВентилацията в помещенията на котелното се нуждае от организиране на системата
Вентилация в парната баняВентилация в парната баня
Вентилация в котелното на частна къщаВентилация в котелното на частна къща
Вентилация salda в УкрайнаВентилация salda в Украйна
» » Естествена фундаментална вентилация
© 2021 BggeHat.com