На вентилационната система в жилищна сграда

вентилационна системаКолкото по-правилно е проектирана вентилационната система на една жилищна сграда, толкова по-удобно живее в нея. И рискът от заболявания на домакините намалява. Когато има обмяна на въздух - помещението не натрупва вредни бактерии.

Вентилационните системи са разделени на типове в зависимост от предназначението на помещението. По време на строителството се проектира централна вентилационна система, в която се намаляват всички въздуховоди. В модерните сгради дизайнерите все повече предпочитат отделни кладенци в кухни и бани и се свързват на техническия етаж.

За монтирането на вентилационната система в предварително подготвените канали на къщите са необходими вентилатори с решетки, амортисьори, разпределители, въздушни вентили. И за да монтирате цялостна система, ще ви трябва уплътнители, отвертки, хардуер и електрически инструменти.



Да бъде или да не се вентилира в банята? Отговорът е съвсем прост: разбира се, да бъде. В края на краищата, това не е само залог за благоприятен климат в самата стая, но и отлично средство за проветряване, ако е необходимо. Банята, съчетана с банята, е точно мястото, където има висока влажност, и, леко, неприятни миризми. И в допълнение към всички наличие на прозорци структури не е предвидено. За да се справите с такъв "букет аромати", трябва да инсталирате висококачествена и високоскоростна вентилационна система, която ще бъде отлично допълнение към естествената.

Желателно е да се направи автоматично (включено при включване на светлината) или с ръчно управление. Когато проектът и инсталацията се извършват на най-високо ниво, системата бързо ще покаже всички неприятни миризми и изпарения, което им пречи да имат достъп до други стаи. Поради това микроклимата в другите стаи няма да бъде нарушена. Поради факта, че банята е с висока влажност, генерира се конденз и се урежда всичко. С течение на времето това води до появата на гъби и мухъл по стените, ъглите, металните предмети са корозирали, което води до следните ремонти.

Няма такова нещо, че всичко да работи завинаги и да не се счупи. Това важи и за вентилацията. Когато има запушване на въздуха в помещението, с други думи, е трудно да се диша, тогава е вероятно да има повреда в системата. Всичко се проверява много просто, с помощта на търпението и източника на пожар. Довеждаме го до отворен вентилационен канал и чакаме. Ако ъгълът на пламъка е 45 градуса, всичко работи добре и когато това не стане, системата е заключена и трябва да се свържете с помощната програма.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Вентилацията в банята и тоалетната разкриват тайните на инсталациятаВентилацията в банята и тоалетната разкриват тайните на инсталацията
Вентилацията в камерна рамка създава идеален микроклиматВентилацията в камерна рамка създава идеален микроклимат
Вентилацията в сауната изгражда правилната въздушна обмяна без никаква помощВентилацията в сауната изгражда правилната въздушна обмяна без никаква помощ
Отопление на въздухаОтопление на въздуха
Вентилацията в частна къща от канализационни тръби оправда спестяванията за ремонтВентилацията в частна къща от канализационни тръби оправда спестяванията за ремонт
Системата за самостоятелно отопление на жилищна сградаСистемата за самостоятелно отопление на жилищна сграда
Типове и приложения на вентилационните таваниТипове и приложения на вентилационните тавани
Отопление на къща в жилищен блокОтопление на къща в жилищен блок
Изчерпване на правилната инсталацияИзчерпване на правилната инсталация
Вентилация salda в УкрайнаВентилация salda в Украйна
» » На вентилационната система в жилищна сграда
© 2021 BggeHat.com