Характеристики на изграждането на детска площадка

изграждане на детска площадкаНай-често във всяка частна къща можете да намерите място за изграждане на детска площадка. Най-добрият вариант би бил, ако комбинирате спортни съоръжения на място с конвенционални игрални съоръжения. В този случай децата ще останат само щастливи и щастливи.

Какво трябва да се има предвид, за да се избере място за изграждане на детска площадка? На първо място, трябва да вземете предвид момента, в който детската площадка трябва да бъде ясно видима за вас. Трябва да се гледа от всички страни. Това е необходимо за безопасността на вашето дете.

Естествено, размерът на детската площадка зависи от площта на обекта, която е разпределена за неговото изграждане. Най-често тази площ е от 6 до 4. Този размер на парцела ще бъде достатъчен, за да се установят необходимите и желани игрални съоръжения. Ако говорим за детската площадка за по-големи деца, естествено те ще се нуждаят от повече пространство. Те вече не седи в пясъка, като деца, не се търкалят на влакче, не се вози на люлка. За тях една маса за пинг-понг ще бъде само най-оптималната опция.

Възможно е да декорирате детска площадка по различни начини. Можете да си купите тук https://townkids.ru/ детски спортни комплекси за игри. Има възможност за пълно запълване с пясък, може би, засадете с малка трева. Струва си да си помислим за още нещо - защита от вятъра и изгарящото лятно слънце. Необходимо е да се изгради декоративна стена, която ще бъде защита. Може би трябва да бъде украсена с издънки на растения или нещо интересно.



Какво трябва да бъде на детската площадка?

1. Sandbox. Основното нещо е наличието на пясък. В края на краищата, благодарение на пясъка, детето развива фини двигателни умения, въображение, въображение. Децата изграждат замъци от пясък, форми фигури, събират пясък с лопата в кофа и т.н.

2. Люлка. Любимо нещо за децата е да се возят на люлка. А люлка може да бъде направено от себе си. Трябва само да изхвърлите два ями, дълбоки около 60 см, и да инсталирате спортни стълбове. След това, след това закрепете напречната греда. Стрелката може да бъде дървена или поцинкована.

3. Турникет. Е, ако детската площадка ще бъде остриета, пръстени, стълба от въжето и т.н. Това е всичко необходимо за физическото развитие на детето. Струва си да се отбележи, че можете да го направите сами. Просто трябва да си купите баровете и да ги инсталирате по същия начин като люлка. Също така е важно да се отбележи, че дължината на бара зависи от това колко можете да поставите върху него спортни играчки.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Детската площадка със собствените си ръце ще осигури на децата си луксозна страна почивкаДетската площадка със собствените си ръце ще осигури на децата си луксозна страна почивка
Правилно оформление на детската градинаПравилно оформление на детската градина
Детска площадка в странатаДетска площадка в страната
Разположението на детската стая за момчетоРазположението на детската стая за момчето
Интериор на разсадникИнтериор на разсадник
Монтаж на прозорци в детската стаяМонтаж на прозорци в детската стая
Товарен транспорт в строителствотоТоварен транспорт в строителството
Удобни детски легла в детските стаиУдобни детски легла в детските стаи
8 Съвети за подобряване на децата8 Съвети за подобряване на децата
Как да оборудвате детска стая, където живеят няколко децаКак да оборудвате детска стая, където живеят няколко деца
» » Характеристики на изграждането на детска площадка
© 2021 BggeHat.com