За гаражи, складове и промишлени сгради, секционни и люлеещи се врати

1Надеждни и практични секции, ролетни щори и плъзгащи се врати, инсталирани в гаражи, фабрики и складове, имат свои собствени характеристики и предимства. Първо, стана възможно автоматизирането на процеса на отваряне и затваряне. На второ място, тези проекти са надеждни и функционални. И, разбира се, в третата такива платна имат почти перфектен вид и се вписват в различни архитектурни стилове.

Производителите предлагат широка гама от решения. Има модели с входна врата или вратичка, плъзгащи се и люлеещи, от един лист или стъклени блокове, повдигане и други. За удобство на управлението са инсталирани специални сигнализационни системи, позволяващи контрол на влизането и излизането на автомобилите.

Монтаж и характеристики на секционните врати в гаражите и в предприятията

Функционална и промишлени врати гаражни секционни може да се монтира в отвора на различни ширини за защита срещу проникване отвън, чернови и студено. Следва да се има предвид, че проектът трябва да бъде инсталиран правилно е повече от десет години, за да бъде лесно да се ремонтира и лесен за работа.



Подготовката на отвора за монтаж на вратата е основната част от работата, която ще позволи инсталирането да се извърши само за няколко часа. Външната повърхност на отвора трябва да е без замазки и в идеалния случай идеално плоска.

  • Ширината на отвора се измерва на три места, като се избира максималният размер. Трябва да се отбележи, че допустимата грешка не трябва да е по-голяма от 50 мм.
  • Височината на отвора също се измерва на три места, така че за майсторите е по-лесно да определят максималната височина на крилото на вратата.
  • Височината на скобата над отвора се измерва. ще се инсталира торсионна шахта, през която ще се търкаля крилото на вратата. При избора на модели на врати с вграден отвор трябва да е равен на височината на вратата, така че да се издигат над отвора.

Функционалност на помещенията за монтаж на секционни врати

Когато правите измервания, съветникът отчита характеристиките на помещенията. Ако преди това са инсталирани предимно люлеещи се врати, има много модификации, които ви позволяват да запазите топлината на закрито, да се чувствате комфортно и безопасно да се отваряте, когато сте студени и снежни. Автоматичните системи за отваряне и затваряне улесняват управлението им и избягват излизането от колата при лошо време.

Предимствата и предимствата на секционните врати за различните помещения са очевидни. Те са достатъчно компактни, няма нужда да пестят в близост до гаража или сградата, където ще се отворят вратите. Няма нужда да почиствате снега в лошо време, защото платното се издига и не заема място. Такава порта е идеален избор за селски къщи. Те могат да се управляват в ръчен или автоматичен режим. Секциите са изолирани с полиуретанова пяна и разнообразие от цветови и текстилни решения им позволява да се впишат перфектно в архитектурата на всяка къща или структура.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Какви са типовете портиКакви са типовете порти
Дизайнът на люлеещите се врати и функциите за монтажДизайнът на люлеещите се врати и функциите за монтаж
Как да избера най-подходящите дръжки на вратите?Как да избера най-подходящите дръжки на вратите?
Най-добрата порта за охрана на вашата територия от автоматичната система JiSНай-добрата порта за охрана на вашата територия от автоматичната система JiS
Как да изберем интериорни вратиКак да изберем интериорни врати
Избираме надеждни фитинги за плъзгащи се вратиИзбираме надеждни фитинги за плъзгащи се врати
Защо слънчевите щори и автоматичните вратиЗащо слънчевите щори и автоматичните врати
Как да изберем подходящата гаражна вратаКак да изберем подходящата гаражна врата
Правила за избор на интериорни врати от дървоПравила за избор на интериорни врати от дърво
Избиране на предната вратаИзбиране на предната врата
» » За гаражи, складове и промишлени сгради, секционни и люлеещи се врати
© 2021 BggeHat.com