Индустриална порта, как да направите правилния избор

Промишлени врати - как да направите правилния избор

Промишлените сгради се различават от жилищните сгради не само от впечатляващи размери, но и от някои дизайнерски характеристики. На първо място, това се отнася до портата, предназначена не само за осигуряване на надеждна защита, но и за запазване на топлоизолацията, без да се нарушава оперативния режим. И като се има предвид, че портата за фабрики и складове изпълнява редица цикли, които надвишават стандартните стойности с десетки пъти, изборът им трябва да бъде разгледан внимателно. Необходимо е да се проучи предлаганият диапазон, да се преценят предимствата и недостатъците на всеки вариант, да се определи моделът и да се избере най-печелившият доставчик.

Основни типове промишлени врати

Най-често във входовете за хангари, автомивки, складове и складове има секционни, сгъваеми и скоростни модели или докинг системи. Тяхната инсталация и монтаж са специалисти. Водещите компании не само провеждат първична консултация, но и предоставят услуга за портата през целия си живот.

Секционните версии са изработени от панели, които са сгънати с усукващи пружини и се движат нагоре. Предимствата им включват:

  • високи топлоизолационни свойства (сравними с четирислойните тухли);
  • Възможността за инсталиране в отвори с ограничено вертикално повдигане, т.е. където цели структури изискват двойна височина;
  • изпълнение както в сляп вариант, така и с панорамно остъкление, изработено от анти-удароустойчив материал.


Недостатъците включват невъзможността да се монтират в огромни отвори, като например хангари за самолети. За тази цел са по-подходящи сгъваеми плъзгащи системи с хоризонтално сечение. Те имат допълнителни предимства като:

  • ниска нужда от пространство под покрива на закрито с малка площ;
  • минимум части, които биха могли да се провалят;
  • надеждна здравина и здравина.

Високоскоростните порти се считат за най-скъпи, но по отношение на техните индекси са необходими за работа върху комплекси с активен товарен оборот. Основното им предимство е висока скорост (до 2,5 метра в секунда), която им позволява да бъдат инсталирани, където е необходимо, за поддържане на микроклимата на стаята и постоянно движение на хора или оборудване. По-специално, във фармацевтични компании, конвейерни линии, паркинги и др. Въпреки привидната крехкост, дизайнът е снабден с надеждна система за автоматично възстановяване в случай на падане на плата от водачите и като цяло е устойчив на износване механизъм.

След като най-накрая се направи изборът на типа порта, е необходимо да се определи производителят. Водещи в тази област до момента са германските и датските фирми. Доверен доставчик на тези продукти, в допълнение към договорите с фабрики, също има дълъг трудов стаж, квалифициран персонал и високо ниво на обслужване. Ако се намери такова дружество и има какво му е необходимо, търсенето на промишлени порти завършва с подписването на взаимноизгодно споразумение за сътрудничество.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
За гаражи, складове и промишлени сгради, секционни и люлеещи се вратиЗа гаражи, складове и промишлени сгради, секционни и люлеещи се врати
Какви са типовете портиКакви са типовете порти
Дизайнът на люлеещите се врати и функциите за монтажДизайнът на люлеещите се врати и функциите за монтаж
Плъзгащи се портиПлъзгащи се порти
Най-добрата порта за охрана на вашата територия от автоматичната система JiSНай-добрата порта за охрана на вашата територия от автоматичната система JiS
Сандвич панел предимства на използванетоСандвич панел предимства на използването
Гаражни секционни повдигащи вратиГаражни секционни повдигащи врати
Кои секционни врати са по-добри за избор?Кои секционни врати са по-добри за избор?
Промишлени характеристики на настилката и свойстватаПромишлени характеристики на настилката и свойствата
Гаражни вратиГаражни врати
» » Индустриална порта, как да направите правилния избор
© 2021 BggeHat.com