Как да изберем автомати за порти

Автоматиката и електрониката са влезли в живота на съвременния човек. И животът без дистанционно предаващи устройства е невъзможно да си представим. Как можете да правите без дистанционно управление към телевизора, радиооборудването, климатизацията? Вероятно в наше време е много трудно. И така, каква е територията на двора трябва да се различава от комфортните условия в помещението?

Модерните надеждни входни врати не могат да се извършват без автоматизация и електроника. Сравнително евтин за най-популярните модели не само осигурява автоматична работа на платното, но също така защитава собствениците от неканени гости или от прекалено любопитство. Контролирането и ограничаването на достъпа до частната територия на къщата, про-обект, склад и автоматизация изпълняват автоматично функциите за сигурност. Така че автоматиката за люлеещата се врата е много проста по време на монтажа и работата, не изисква специална поддръжка и не създава ненужен шум. Въпреки това, за да може да се отваря / затваря от разстояние, е необходимо внимателно да се изберат кандидатите за тази почтена роля, в противен случай проблемите могат да възникнат не само при инсталирането, но и при тяхната работа.

Автоматичният комплект за доставка на вратата включва следното:
• електромеханично или хидравлично задвижване, което задвижва крилото на вратата;
• устройство за управление на задвижването;
• електронна система за контрол на достъпа.



Електромеханичните задвижвания са по-евтини, лесни за инсталиране и поддръжка. Техният дизайн е доста прост, поради което ремонтът в случай на счупване не създава проблеми или трудности. Хидравличните задвижвания са по-сложни в дизайна, така че покупката им ще струва повече от електромеханичните. Цената на тяхната инсталация и поддръжка също ще бъде скъпа. Но в периода на експлоатация те са по-надеждни и трайни.

Трябва да се отбележи, че автоматичните задвижвания, изпълнени в нашата страна, са подготвени за работа в аварийни условия. Захранването е защитено от специални контролери от смущения в електрическите консумативи и при необходимост задвижванията могат да бъдат отключени ръчно. Съответната програма контролира скоростта на движение на вратата и фиксирането на клапите в крайно положение. Можете да зададете необходимите параметри, когато инсталирате портата, като настроите специалния модул.

Теглото, видът на портата, интензивността на работа са ключовите параметри, чрез които да се избере типът автоматизация. Въз основа на избраната автоматика се избира самото устройство. Тук трябва да знаете мощността на двигателя, максималната / минималната скорост на отваряне / затваряне на тъканта, както и характеристиките на системата за управление.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Автоматизация на котли за газово отоплениеАвтоматизация на котли за газово отопление
Щори автоматични с електрическо задвижванеЩори автоматични с електрическо задвижване
Електрически брояч с дистанционно управлениеЕлектрически брояч с дистанционно управление
Gsm модул за отопление на котлите за цел и работа на дистанционното управлениеGsm модул за отопление на котлите за цел и работа на дистанционното управление
Как да изберем входните вратиКак да изберем входните врати
Как да изберем дясната вратаКак да изберем дясната врата
Как да настроите алармата в апартаментаКак да настроите алармата в апартамента
Защитени входни вратиЗащитени входни врати
Избиране на предната вратаИзбиране на предната врата
Гаражни секционни повдигащи вратиГаражни секционни повдигащи врати
» » Как да изберем автомати за порти
© 2021 BggeHat.com