Входни врати с контрол на достъпа

входни врати с контрол на достъпаВходни врати с контрол на достъпа: микрочипна карта, заключващи устройства за автоматично заключване или устройство за разпознаване на пръстови отпечатъци. В много сгради има помещения, за които собствениците биха искали да установят индивидуален контрол на достъпа. Ето защо в момента пазарът предлага входни врати с новаторски заключващи системи, благодарение на които само стриктно определени лица могат да влязат в частта на сградата или къщата.

Едно от най-често срещаните решения в областта на защитата на вратите е заключването на цилиндъра. С него можете просто да отворите и затворите. Но когато се налага да блокираме достъпа на отделни лица до конкретни помещения, струва си да обмислим закупуването на заключване с контрол на достъпа. След като сте инсталирали такава ключалка във вратата, ще получите отлична система за врати, оборудвана с интелигентна ключалка, която съчетава отлична защита и лекота на използване.

Контролът на достъпа е свързан с грижата, комфорта и безопасността на семейството

Тези системи намират приложение в едно- и многофамилни сгради. Микрочипове, вградени в обикновена пластмасова карта, програмирани със специален код, осигуряват високо ниво на сигурност и предлагат безкраен брой кодови опции.



Такава карта, която е на разположение на собственика на къщата, ще отвори всички ключалки, започвайки от външните врати, вътрешните врати, портата и завършвайки с пощенската кутия. Тази опция има важно предимство - в случай на загуба на картата, достатъчно е да препрограмирате кода и да не променяте заключването, както се случва, ако загубите конвенционален ключ.

Защита с помощта на заключването autoLock

Друго високотехнологично решение е автоматичното заключване. Осигурява сигурност на най-високо ниво благодарение на три точки, при които вратите се затварят автоматично. В долната и горната част има болтове, а в централната част има ключалка. Също така, в такава ключалка, допълнително заключване се осигурява ръчно, т.е. чрез завъртане на ключа.

Пръстен вместо ключ

Друга иновация, използвана в такива брави, е скенерът за пръстови отпечатъци. Благодарение на него можете да отворите вратата, като докоснете пръста си. Не е нужно да носите голям куп ключове. Освен това получавате гаранция, че никое лице, освен вас, не може да влезе вътре. Четецът може да бъде програмиран да разпознава няколко уникални "клавиша" от различни пръстови отпечатъци.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Входни метални врати от производителяВходни метални врати от производителя
Сигурността в интелигентен дом е няколко аспектаСигурността в интелигентен дом е няколко аспекта
Избор на входни вратиИзбор на входни врати
Как да изберем входните вратиКак да изберем входните врати
Как да изберем автомати за портиКак да изберем автомати за порти
Входни метални врати и техните вариантиВходни метални врати и техните варианти
Защита на ключалката срещу счупване с използване на бронирани плочи и бронирани плочиЗащита на ключалката срещу счупване с използване на бронирани плочи и бронирани плочи
Защитени входни вратиЗащитени входни врати
Избиране на предната вратаИзбиране на предната врата
Входни врати за поръчка на функции и предимстваВходни врати за поръчка на функции и предимства
» » Входни врати с контрол на достъпа
© 2021 BggeHat.com