Оборудваме дача със собствените си ръце

В повечето случаи дачи, направени от собствени ръце, означава не само къща на парцела, но и компетентно проектирана градина, градина, изградена баня, пързалки, летен душ и т.н.

С какво да започне подреждането на лятна резиденция със собствени ръце? Разбира се, с придобиването на земя. След закупуването на земя, за да получите на разрешителни за строеж, помислете за плана на бъдещата къща, която на практика се превръща в постоянна промяна вече изглежда се подготвя план като се вземат предвид предпочитанията на всички членове на семейството.

Всички изчисления са направени, огромни количества информация са разгледани и изучавани, първият кол е забит в земята, което означава - строителните работи започват. Преди започване на работа е изключително важно правилно да маркирате линиите на комуникациите, самата земя, така че по-късно да не се налага да копаете през леглата поради неподходящо подреждане на водопровода, пристигане в обекта.



Има много въпроси в процеса на изграждане и всички те ще трябва да бъдат решени. Строителство на вили със собствените си ръце ще изисква от вас много време, но някои икономии на разходите за привличане на работна ръка, но някои от работата, например, изграждането на отоплителната система, електроенергия, ще трябва да се доверят на професионалисти, тъй като те се извършват в присъствието на специални знания и образование.

Когато приключите с построяването на къща, ще трябва да разреши въпроса за регистрацията на дизайн за всички беседки, палуби, навеси естетичен и не станат ненужни елементи в резултат пространство. Малка беседка в близост до къщата с красива пътека ще даде на уханието уют и усещане за комфорт. В повечето случаи земята за къща не се различава голяма площ. С подреждането на градината и градината местата за творчество като правило изобщо не остават. Ето защо развитието на дизайна изисква много внимание и обмисляне дори на малки нюанси.

В този случай не се нуждаете от специални познания за ландшафтния дизайн и всички решения се превръщат в продукт на вашето въображение и предпочитания. Първо трябва да начертаете грубо очертание върху хартията и след това върху чертежа, за да анализирате как ще изглежда в действителност. Важно е, заедно с външната красота и декорация, да се чувствате комфортно, като използвате всички елементи, да се чувствате комфортно и сигурно. След окончателното положително решение можете да започнете да го прилагате.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Оформлението на градината и градинатаОформлението на градината и градината
Площта е 1200 частиПлощта е 1200 части
Как да направите оформление на сайта със собствените си ръцеКак да направите оформление на сайта със собствените си ръце
На стотина квадратни метра земя е колко, или какво може да се настани на такъв площадНа стотина квадратни метра земя е колко, или какво може да се настани на такъв площад
Как да планирате сградите на парцела с вашето собствено планиранеКак да планирате сградите на парцела с вашето собствено планиране
Разпределение на поземления имот по кадастралния планРазпределение на поземления имот по кадастралния план
План за състояние на парцелаПлан за състояние на парцела
Планиране на лятна вила 6 дкаПланиране на лятна вила 6 дка
Как да изградим ваканционен дом от ремаркеКак да изградим ваканционен дом от ремарке
Варианти на парцела 8 хектараВарианти на парцела 8 хектара
» » Оборудваме дача със собствените си ръце
© 2021 BggeHat.com