Остъкляване на летни площи

остъкляване на летните площиЛятната детска площадка на ресторант или кафене е хубаво нещо. Клиентите седят в природата, но в същото време те са в ресторант. Те могат да пият кафе, да си почиват и дори да пушат, защото това е открито пространство. Ако е необходимо, можете да работите с лаптоп, да говорите по телефона или да ядете нещо. Просто прекрасно.

Жалко е, че продължителността на топлия сезон за комфортна почивка в летния кафене е само четири месеца. И веднага щом приключи сезонът, тази полезна област престава да донесе доход на собственика и посетителите на радост. Съгласете се, че не всеки иска да бъде в мрачна стая, когато няма достатъчно слънчева светлина. Много по-добре е да останете у дома си и да се отпуснете на дивана.

Разбира се, собственикът няма смисъл напълно да оцветява лятото, защото топъл сезон ще дойде рано или късно. В същото време клиентите няма да искат да си почиват в затворена от чист въздух институция и ще отидат да харчат пари на друго място. Решаването на проблема е прозрачното заграждение на обекта, което изчезва при топло време и когато е студено, предпазва посетителите от капризите на времето.

Дори от кратко разстояние посетителите може да не разбират какво се случва. Времето е студено навън и те седят на двора без външното си облекло, ядат, пият и говорят. Разбира се, за да реши този проблем, можете да използвате стационарно стъкло, но през лятото ще бъде горещо на сайта. Идеален вариант - система от стъкло с плъзгащи се стъкла без рамки.



Самото име може да разберете, че тази прозоречна система е изработена от стъкло, без да се използват стандартни джъмпери и свързващи елементи. Този вид остъкляване осигурява платформа с ценна светлина и създава атмосфера на пространство и свобода за посетителите.

Стъклото - универсален материал, който не може да наруши хармонията на стила на институцията. Рамкови профили, направени въз основа на алуминиев профил, могат да имат определен цвят или да имат шарки. Що се отнася до самата чаша, тя лесно може да бъде украсена с модели на пясъкоструене или ултравиолетово отпечатване.

По принцип е възможно проблемът да бъде решен. В същото време геометричните форми и размерът на отвора на прозореца не могат да възпрепятстват реализирането на такава идея. В същото време стъклената конструкция също е безопасна. Тя се основава на закалено стъкло с дебелина 1 см.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Професионално оборудване за ресторантиПрофесионално оборудване за ресторанти
Ваканционни вили или места за гости на вашия сайтВаканционни вили или места за гости на вашия сайт
Необходимо оборудване за ресторанти и кафенетаНеобходимо оборудване за ресторанти и кафенета
Какво трябва да бъде вътрешността на ресторанта?Какво трябва да бъде вътрешността на ресторанта?
Интериор на мобилен сервизИнтериор на мобилен сервиз
Дизайнерски ресторант в природатаДизайнерски ресторант в природата
Фотьойли за ресторантиФотьойли за ресторанти
Мебели за кафе Характеристики по свой изборМебели за кафе Характеристики по свой избор
Характеристики на изграждането на детска площадкаХарактеристики на изграждането на детска площадка
Предимства на наемане на офис площи в бизнес центъраПредимства на наемане на офис площи в бизнес центъра
» » Остъкляване на летни площи
© 2021 BggeHat.com