Използване на работни ръкавици в ежедневието

4Работни ръкавици - това е не само професионално оборудване, но и удобно средство за защита на ръцете за домашна употреба. Ръкавиците работят буквално във всеки дом. Особено в търсенето са ръкавици от нитрил и латекс, понякога наричани "гумени" ръкавици.

Основната цел на домакинското използване на работни ръкавици е да предпазват ръцете от различни негативни фактори:

  • химични вещества;
  • вода;
  • мръсотия;
  • детергенти;
  • механични повреди.

Ръкавиците за домакинството ви позволяват безопасно и удобно да извършвате домакински работи, в градината и градината, както и боядисване, ремонт и други домакински задачи.

Почти всички манипулации, извършвани с ръкавици, изискват запазване на тактилната чувствителност. Поради това при производството на домашни ръкавици се избират тънки, но здрави материали, за да се осигури максимално прилепване към ръцете. За да се гарантира, че обектите не падат извън ръцете по време на работа, повърхността на ръкавицата е снабдена с релефни зони.

Оптимално за производство на домашни ръкавици нитрил, неопрен и латекс. Нитрилът и неопренът са изкуствени материали, а латексът е естествен. В допълнение към произхода, те се различават по свойствата си. Така че латексът има максимална разтегливост, което намалява вероятността от разкъсване. Но в същото време не е устойчива на алкали и киселини, които са част от много домакински химикали.



Нитрилните ръкавици са по-устойчиви на химията, освен това те са по-трудни за пробиване или разкъсване. Но те са по-лоши, и всеки дефект кара продукта да стане неизползваем. За да се улесни носенето на ръкавиците, вътрешната им повърхност се обработва с талк или царевично нишесте, често и със специално синтетично покритие.

Как да изберем и къде да си купите работни ръкавици за вашия дом

Подобно на много други продукти, домашните ръкавици се различават по размер:

  • S;
  • М;
  • L;
  • XL.

За жените S и М са предпочитани и мъжете са по-склонни да използват L и XL. Но при избора на ръкавици е по-добре да ги измерите предварително. Правилно размера, за да се предотврати преждевременното разкъсване и повреда на продукта.

Купете ръкавици работници може да бъде от директния производител - OZON. Фирмата е специализирана в производството и продажбата на специализирано облекло, обувки и лични предпазни средства. В асортимента TM OZON има и работни ръкавици за къщата, които всеки може да купи.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Тогава да изтриете монтажната пяна прости и ефективни начиниТогава да изтриете монтажната пяна прости и ефективни начини
Боядисване на бетонни подовеБоядисване на бетонни подове
Как да премахнете прозореца с двоен стъклопакет от пластмасов прозорецКак да премахнете прозореца с двоен стъклопакет от пластмасов прозорец
За да измиете камината от сажди, наличните средстваЗа да измиете камината от сажди, наличните средства
Как да направите стъкло матира мини-курс за домашни условияКак да направите стъкло матира мини-курс за домашни условия
Уплътнител за всички времена на AquafixУплътнител за всички времена на Aquafix
Технологията на издигане на къща от залепени гредиТехнологията на издигане на къща от залепени греди
Грунд емайлГрунд емайл
Запълване на цепнатините с пянаЗапълване на цепнатините с пяна
Откъде да започнете, започнете да ремонтирате хола?Откъде да започнете, започнете да ремонтирате хола?
» » Използване на работни ръкавици в ежедневието
© 2021 BggeHat.com