Грунд емайл

Грунд емайл

В старите времена боята е била необходима само за подобряване на естетическия облик на сградата или интериора. Днес универсалната боя е популярна. Например, емайла на грунд обслужва три функции - особено ярък и гладка силен блясък декоративно покритие, а това действа като грунд боя и ръжда конвертор.

Компоненти на такива бои са сложни, ръжда на реагенти, съдържащи се в мастилото става траен защитен слой, при което корозия не разрушава материала. На повърхността на метала след нанасянето на земния емайл се образува специален филм - силно полимерно покритие, което има висока устойчивост на атмосферни влияния. Неговите свойства запазват това покритие в продължение на осем години. В случаите, когато климатът е екстремен, експлоатационният живот може да бъде малко по-кратък.

Използването на този материал позволява да се намали подготовка за работа до минимум - боядисаната повърхност не изисква предварително покрити с различни състави, и няма нужда да се харчат за почистване време на метала от ръжда. Обикновено този вид боя се използва за боядисване на онези обекти, които имат големи размери. Могат да бъдат различни архитектурни структури и структури - подпори за електропроводи, мостове, складове, работилници, рамки на временни павилиони и много други.

Метод на приложение.



Независимо колко универсален е този грунд, трябва да подготвите повърхността за боядисване - трябва да отстраните мръсотията и отпуснатата ръжда. След това цялата повърхност трябва да бъде внимателно обработена с бял спирт - да се обезмасли и да се изсуши добре.

Грундиране емайл да рисува работа е необходимо да се разбърква добре, ако е необходимо, може да се разреди емайла с разтворители и минерален спирт, но съотношението трябва да бъде не повече от 1 до 10, въпреки че е по-добре да се наемат евтина работна ръка, който точно ще направи всичко правилно и без излишни проблеми за вас ,

Нанесете боята с пръскачка, четка или ролка. За да изсъхне слой от средната дебелина ще отнеме не повече от един ден. Премахнете емайла с разтворител 646.

Тази боя трябва да бъде защитена от пожар, да се съхранява в херметически затворени контейнери, като се избягва излагането на слънчеви лъчи и лъчи на влага. Стаята, в която ще се извършва боядисването, трябва да бъде добре проветрявана, за да защитите ръцете си, трябва да използвате гумени ръкавици.

Ако има малко боя, след това го излейте в канализацията в никакъв случай не е невъзможно. Също така, не използвайте боя, която е изтекла. Ако желаете, боята може да бъде оцветена на всякакъв нюанс.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Primer gf-021 и аналозиPrimer gf-021 и аналози
Акрилна, гума, епоксидна и полиуретанова боя за бетон, която е по-добра?Акрилна, гума, епоксидна и полиуретанова боя за бетон, която е по-добра?
Боя за бетон избираме боя за подаБоя за бетон избираме боя за пода
Бои и емайллакове за възстановяване на ваните как да избирате и правилно да прилагате съставаБои и емайллакове за възстановяване на ваните как да избирате и правилно да прилагате състава
Емайл за подови настилкиЕмайл за подови настилки
Как да нарисувате банята с емайл от подготовката до крайния резултатКак да нарисувате банята с емайл от подготовката до крайния резултат
Боядисване на бетонни подовеБоядисване на бетонни подове
Грунд gf-021Грунд gf-021
Боя за отопление на батериите как да избирате и боя?Боя за отопление на батериите как да избирате и боя?
Фасадни замазки идеални за всички стениФасадни замазки идеални за всички стени
» » Грунд емайл
© 2021 BggeHat.com