Дървени стени

Дървени стени

В районите, богати на гори, често се строят сгради с дървени стени. Такива стени се характеризират с висока звукоизолация. Екологични. Според конструктивните решения, те са разделени на павирани, нарязани трупи, рамкирани, екранирани.

Нарязани дървени стени са положени хоризонтално редове от трупи, които имат куп ъгли в сеч. Всеки лог се нарича корона. Диаметърът на трупите, използвани за зидани стени, зависи от климатичните условия на терена и варира от двеста до двеста и четиридесет милиметра. Шевовете между дървените трупи са защитени от разпенващ процес, като се подрежда палито. Дървените трупи са обект на специално противогъбично лечение. От дъното на всеки труп се събира жлеб, благодарение на който трупите се поставят върху кръглата повърхност на подлежащата корона. Вътрешната повърхност е внимателно остъргвана, за да се образува гладка стена. Структурните типове ъглови ъглови съединения се изсипват с остатък или без остатъци. Рязането без остатък също се нарича "лапа".

Каменните стени в къщите са направени от дървени трупи. Тези трупи имат четири ръба и сечение 180X180 или 150х150 мм, за външни стени. И за вътрешни 100X150 или 100x180 мм съответно. За да се присъедините към гредите между тях, използвайте шпайкове. За да се свържат ъглите и конюгациите към вътрешните стени, се използва методът на свързване в езика или "лапата".

Когато полагат стени с помощта на гредите, те се стремят да гарантират, че свободното дина не е повече от шест и половина метра. Ако дължината е по-дълга, тогава натисканията са разположени вертикално.



Друг вид дървени стени са стените на дървени щитове. Не само стени, но цели къщи костюм от дървени щитове.

За производството на щитове за външни и вътрешни стени се използват дъски от два слоя с дебелина шестнадесет милиметра. Между дъските в дъските за външните стени се полага изолация. Като нагревател могат да се използват изолационни панели от дървесни влакна, които имат въздушни междинни слоеве или слой от пореста пластмаса с дебелина от четиридесет милиметра. можете да използвате и минерален филц. Под кожата от вътрешната страна на щита трябва да се постави парна бариера.

Основната разлика между стените на екрана и екранираните панели е начинът, по който са инсталирани. В стените на щората на рамката са поставени щитове между рамковите стелажи.

Следователно функциите на щитовете са само обграждащи, без да носят никакви товари.

Тук ще откриете най-добрите аксесоари за душ кабини и аксесоари за стъкло. Само там са най-добрите фитинги с бърза доставка и разумни цени.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да направите дървена къща наистина красива?Как да направите дървена къща наистина красива?
Таблица с трупи със собствените си ръцеТаблица с трупи със собствените си ръце
Нова строителна технология от Osl на дървени трупиНова строителна технология от Osl на дървени трупи
Сглобяеми къщи от бар с ниска цена изграждаме дървена селска къщаСглобяеми къщи от бар с ниска цена изграждаме дървена селска къща
Как да направите веранда от поликарбонат до дървена къща СнимкаКак да направите веранда от поликарбонат до дървена къща Снимка
Полагане на масивна дъска върху бетонни плочиПолагане на масивна дъска върху бетонни плочи
Използване на дървени стърготини за подова настилкаИзползване на дървени стърготини за подова настилка
Изграждане на нискоетажни сгради от дървоИзграждане на нискоетажни сгради от дърво
Избор на материал за дървена къщаИзбор на материал за дървена къща
Изграждане на дървена дограма в съответствие с класическата технология на избор на трупи и методи…Изграждане на дървена дограма в съответствие с класическата технология на избор на трупи и методи…
» » Дървени стени
© 2021 BggeHat.com