Използване на дървени стърготини за подова настилка

Използване на дървени стърготини за подова настилка

Дървесината може да се нарече отличен материал, който прекрасно затопля всяка стая. С тяхна помощ можете дори да направите изолация на тавана, стените и пода. Необходимо е да се разглобят по-подробно всички работни процеси, благодарение на които дългоочакваната топлина в къщата ще бъде приета в студения период от време. Анализирайки темата, използването на дървени стърготини, можете да стигнете до заключението, че този материал не изисква специални знания и не е непоколебим. Например, изолацията на тавана или пода е много проста. Достатъчно е просто да се разпръсне субстрата и в хоризонтално положение да излее материала.

Като се има предвид темата за затопляне на къщата с дървени стърготини, е необходимо да се използва инструкцията. Например, дървени стърготини могат да бъдат смесени с разтвор за гипс, с негова помощ е необходимо да се изпълни мазилка от стени, като по този начин може да направи всяко помещение много по-топло. Когато построявате сграда, можете да осъществите затоплянето на стените, просто трябва да напълните дървените стърготини вътре в стените. Това може да стане много просто. Стената е изградена от тухли и блок, а между тях трябва да се напълва слой стърготини, затова имате отлична термична защита. Въпросът за изолацията на тавана с дървени стърготини предизвиква много изненада, защото тази работа е съвсем проста.

Първо, трябва да изпратите субстрат, който няма тенденция да образува кондензация. В ролята на този материал може да действа като парна бариера или пергамент. Цялата повърхност на основата трябва да бъде покрита с дървени стърготини. Слоят от 10 см е достатъчен, за да се получи идеално удобен климат в сградата. След това трябва да покриете дървени стърготини с парна бариера.



Стърготините могат да се използват като топла възглавница за тавана и пода. Също така, дървени стърготини могат да послужат като основа за вземане на решение. Например, трябва да попълните пода и в същото време да получите затоплена основа. Стърготините трябва да бъдат смесени с пясък и цимент, след което хоросанът трябва да бъде направен от подова настилка. След това трябва да поставите основата и да поставите подовата настилка.

Ако се нуждаете от работа по полагане на керемиди, тя напълно се придържа към решението на основата на дървени стърготини и ще бъде много топло покритие за пода. Също така основата на пода може лесно да бъде покрита с обикновени стърготини без никакъв проблем, след което е необходимо да завършите. Например, на базата на бетон, дървени трупи се поставят на 40 см разстояние един от друг, а дървени стърготини се запълват между трупи. Освен това пергаментът или парната бариера се разтопява и се приготвя груб полка, която след това трябва да бъде покрита с паркет, ламинат или паркет.

Е, ако имате нужда от строителни материали и инструменти, можете да помогнете в онлайн съхраняването на строителни материали на сайта gortrade.ru. Само там е всичко необходимо за изграждане и ремонт.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да изолира тавана в дървена къщаКак да изолира тавана в дървена къща
Затопляне на тавана с възможни опции за дървени стърготиниЗатопляне на тавана с възможни опции за дървени стърготини
Как да направите таван, за да спестите бюджет в саунатаКак да направите таван, за да спестите бюджет в сауната
Затопляне на стените на рамка и дървена къща с дървени стърготиниЗатопляне на стените на рамка и дървена къща с дървени стърготини
Изолация за пода в странатаИзолация за пода в страната
Затопляне на пода в странатаЗатопляне на пода в страната
Затопляне на тавана на баните избор на материал, работен редЗатопляне на тавана на баните избор на материал, работен ред
Топлоизолацията на тавана гарантира комфортТоплоизолацията на тавана гарантира комфорт
Затопляне на рамката къща навън с екологична изолацияЗатопляне на рамката къща навън с екологична изолация
За чиповете за пушенеЗа чиповете за пушене
» » Използване на дървени стърготини за подова настилка
© 2021 BggeHat.com