Стоманен протектор за kho

Стаята за съхранение на оръжие, за да се различава от нормалното, и да бъдат снабдени с допълнителни системи за сигурност. Наличието на прозорци и други технологични отвори е нежелателно. Ако можем да ги изключат от плана не е възможно, обектите задължително оборудвани с решетката на дебелите стоманени пръти с диаметър 16 mm, която не надвишава 150 mm х razmerov150 клетка. Стените на стаята също трябва да бъдат запечатани. Най-голямо внимание обаче трябва да се обърне на вратата. Тя трябва да бъде проверен център лицензиране и позволява работа, за да бъде изключително надежден и не пропуска механични, химически и термично увреждане. Купете врати за CWC най-добре от сертифицирани производители, които гарантират качеството и дългия живот на продукта.

Необходими параметри на вратата за камерата за съхраняване на оръжия

Ако не искате да се излагате на опасност или да изгубите лиценза си, трябва да вземете сериозно всички изисквания на CERD. Достатъчна защита на входния отвор е възможна при инсталиране на такава конструкция в нея:

  • външна масивна стоманена врата, чиято дебелина варира от 3 мм. Тя трябва да бъде подсилена с профил, чиято дебелина трябва да бъде 3 mm или повече, а широчината - 50 mm;
  • вътрешна врата за грил. Размерът на клетките му трябва да бъде ограничен до 150х150 мм, а прътът е с диаметър 16 мм.
  • стоманена профилна кутия. Необходимо е стените му да имат дебелина най-малко 54 mm и ширина на рафта 100 mm или повече.


Отделно е необходимо да се отбележи необходимостта от тежки ключалки, чийто диаметър трябва да надвишава 3 cm2. Важно е механизмите на бравите на вътрешните и външните врати да се различават в тайна и да имат надеждни привързаности. Вратата трябва да бъде оборудвана с устройство за системно запечатване. То трябва да включва и стоманени щифтове от три милиметра.

Къде да купя?

Продуктите на компанията "Metal-Project" отговарят на необходимите параметри на CERD и понякога ги надхвърлят. Голям брой изпълнители, двадесетгодишна практика за производство на метални врати и наличието на всички сертификати за съответствие гарантират истинското качество на всяка производствена единица. Също така на сайта има продажба на врата за ККП. Там можете да кандидатствате за изчисляване на цената на поръчката. Нашият мениджър ще ви се обади и ще отговори на всички ваши въпроси.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Правила за избор на входната вратаПравила за избор на входната врата
Как да изберем интериорни врати?Как да изберем интериорни врати?
Интериорни врати и тяхната инсталацияИнтериорни врати и тяхната инсталация
Стоманените врати са в основата на безопасносттаСтоманените врати са в основата на безопасността
Входни метални врати и техните вариантиВходни метални врати и техните варианти
Защитени входни вратиЗащитени входни врати
Избиране на предната вратаИзбиране на предната врата
Арматури за плъзгащи се вратиАрматури за плъзгащи се врати
Входни врати за поръчка на функции и предимстваВходни врати за поръчка на функции и предимства
Как да изберем входните вратиКак да изберем входните врати
» » Стоманен протектор за kho
© 2021 BggeHat.com