Метални врати и техните елементи

Метални врати и техните елементи

Вратите са инсталирани от нежелани посетители, за да поддържат вътрешна температура и външни звуци. Повишеното търсене в днешния пазар използва метални входни врати.

Промишлеността произвежда класически дизайн, огнеупорни и бронирани. Продажбите идват с окото на вратата, камбаната, ключалката, дръжката на вратата.

Метални врати са различни от дървен дълъг живот, осигуряване на висока степен на защита, имат пълнител огнеупорни, добре, купуват Yoshkar Ола врати ще помогне metalliceskie-dveri.ru сайт.

За производството на висококачествени врати използваме легирана стомана. Използването на този материал увеличава устойчивостта на продукта на различни видове повреди.

Срокът на експлоатация на металните врати зависи от качеството на използвания материал при производството и правилната инсталация.

Специално внимание трябва да се обърне на заключващите устройства, монтирани на вратата. За допълнителна защита се препоръчва да се монтират елементи, които не позволяват сондиране, отрязване на ключалката.

Като уплътнител, производителят използва силно запълване на бетон, може да се добави оловен талаш или счупено стъкло. Възможно е също така да се използва лека изолация.



Преди да инсталирате нова врата, трябва да демонтирате старата врата и рамката на вратата. След това е необходимо да се освободи вратата от съществуващите болтове, нокти, котви. Отървете изложените парчета тухли, бетон, стари изолационни материали. Ако е необходимо, разширете вратата до размера на новата рамка на вратата. За разширяване на вратата използвайте удар. Всички отпадъци се отстраняват, отворът се почиства от прах.

За поставяне на нова врата в отвора се маркира под щифтовете. Закрепете кутията на вратата с помощта на котва. Анкерите увеличават надеждността на закрепването поради възможността за разширяване в дупката.

Има и друг начин за закрепване на рамката на вратата. С този метод се използва профил, който покрива отвора както отвътре, така и отвън. Оформените кухини се затварят с циментова замазка.

Кутията на вратата трябва да е изравнена в отвора.

За изравняване използвайте дървени клинове. Вертикалната линия се проверява за вертикалността на вратата от двете страни.

След това закрепете багажника, смажете пантите, вратата е окачена. Прекомерното смазване на контурите след отстраняването на инсталацията.

След като вратите са напълно инсталирани, пропуските и кухините са изпълнени с пяна. Мазач.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Входни метални врати от производителяВходни метални врати от производителя
Метални вратиМетални врати
Стоманените врати са в основата на безопасносттаСтоманените врати са в основата на безопасността
Входни метални врати и техните вариантиВходни метални врати и техните варианти
Защита на ключалката срещу счупване с използване на бронирани плочи и бронирани плочиЗащита на ключалката срещу счупване с използване на бронирани плочи и бронирани плочи
Защитени входни вратиЗащитени входни врати
Избиране на предната вратаИзбиране на предната врата
Входни врати за поръчка на функции и предимстваВходни врати за поръчка на функции и предимства
Как да изберем входните вратиКак да изберем входните врати
Изберете врата за апартаментИзберете врата за апартамент
» » Метални врати и техните елементи
© 2021 BggeHat.com