Входни метални врати

1

Предната врата трябва да предпазва корпуса от студ, дъжд, шум, прах и непознати. Вместо дървени конструкции дойдоха мултифункционални метални заключващи системи. Много от тях са оборудвани с устройства против вандализъм.

Дизайн функции

Повечето от металните врати са направени индивидуално за всеки отделен случай. На етапа на планиране следва да се имат предвид следните фактори:

  • желаното ниво на сигурност;
  • вид и дебелина на стените;
  • конфигурацията на пространството в близост до вратата;
  • размерите на вратата;
  • интериор на сградата;
  • сегашната степен на защита (наличие на портиер, аларма, охрана и други подобни).

Производство на железоизолирани врати за технология на телени мрежи. Силата на конструкцията зависи от материала, от който е направена рамката. Тя трябва да издържа на теглото на всички елементи на вратата (листове за облицовки, система за заключване, декоративни атрибути) и допълнително натоварване.



Достоверната рамка на вратата трябва да е твърда, в противен случай цялата конструкция ще се огъне и няма да може да издържи на сериозни механични натоварвания. Тя е изработена от силни метални профили, които се получават от подвижен лист.

обшивка

Рамката е основата за крилото на вратата. Дебелината на кожата зависи от съпротивлението на вратата на механичните влияния. Конструкциите на средния ценови сегмент са покрити с 2 милиметрови листа. Качествените врати разполагат с 4-милиметрово платно, което е трудно да се огъне дори при използването на скрап. Някои модели са покрити от двете страни с дебел метал. За по-голяма сигурност те се доставят със специални табели, които предотвратяват достъпа до ключалката с помощта на физическа сила.

Друг важен елемент от конструкцията на вратата е кутията. Тя трябва да съдържа защитена кухина за болтовете на системата за заключване. Това няма да позволи на нападателя да стигне до замъка, ако разбие част от стената. Някои рамки на вратите са изолирани с изолационни материали. Това важи особено в райони със студен климат. Също така пълнителят осигурява звукоизолация. Модерните производители използват минерална вата или пенополиуретан за изолация на профили на врати. Тези материали са устойчиви на огън, не се страхуват от мухъл и гъби, а също така имат водоотблъскващи свойства.

Статията е изготвена и написана на материалите на сайта https://dveri.fenster.su/vhodnye_dveri/

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Входни метални врати от производителяВходни метални врати от производителя
Интериорни врати и тяхната инсталацияИнтериорни врати и тяхната инсталация
Метални вратиМетални врати
Стоманените врати са в основата на безопасносттаСтоманените врати са в основата на безопасността
Входни метални врати и техните вариантиВходни метални врати и техните варианти
Как да изберем входна пластмасова врата за вашия домКак да изберем входна пластмасова врата за вашия дом
Защитени входни вратиЗащитени входни врати
Избиране на предната вратаИзбиране на предната врата
Арматури за плъзгащи се вратиАрматури за плъзгащи се врати
Какво трябва да знаете при избора на входна вратаКакво трябва да знаете при избора на входна врата
» » Входни метални врати
© 2021 BggeHat.com