Фитинги в строителството

1За много хора днес, не е тайна, че строителите са били и все още са основните купувачи на метални изделия, за клапани, това е почти най-важната част, която просто трябва да се внимава за по време на строителството на сградата.

В конструкцията се използват различни метали. Например, тези, които са преминали специално лечение, и ранга и файла. Металното валцуване, което се произвежда за строителство, може да има няколко форми. Например, лист, решетка, реле и др. и други подобни. Всички тези видове се използват в различни области на строителството. Можете да видите цените за метал в Интернет.

Но арматура се използва при изграждането на всяка сграда! Произвежда се както във фабрики, така и в такива форми, които трябва да се произвеждат директно на строителната площадка. Те са гладки или гофрирани стоманени пръти.

Този продукт се предлага в няколко форми. Това е кабелен тип, пръчка и тел.

Както вече може би разбираемо, за изграждането на различни сгради се използват различни видове фитинги.



Само силата на бетона зависи от вискозитета на връзката и от формата на участъка на армировката. Преди да изливате бетон, армировката трябва да бъде фиксирана. В местата за контакт отделните пръчки трябва да бъдат закрепени по специален начин.

Заваряването и плетенето са най-популярните методи за свързване. При първия вариант е необходимо да се закрепи арматурата чрез заваряване и след това да се излее бетон.

Втората опция е плетене. Прилага се само с малка част от строителните работи. Този метод се използва и при производството на структури със сложна конфигурация в пространството. Друг метод на свързване се използва в недостъпни места за заваряване. За да се използва този метод, се използва проводник с диаметър от 0,8 до 1,2 мм. С помощта на специални ножове армировката се трие независимо. Видовете възли почти нямат ефект върху качеството на монтажа на рамката.

Но, плетене по такъв традиционен начин отнема много време и усилия. Днес сменете връзката с тел, специални куки. Този метод обикновено се използва в частното строителство.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Стоманени тел като вид хардуерни продуктиСтоманени тел като вид хардуерни продукти
Стомано-индустриална компания, металообработваща за всякакви целиСтомано-индустриална компания, металообработваща за всякакви цели
Приложение на валцувани метални изделияПриложение на валцувани метални изделия
Валцована метална конструкцияВалцована метална конструкция
Цветни метали в строителствотоЦветни метали в строителството
Какъв вид армировка има?Какъв вид армировка има?
Където се използват стоманобетонни конструкцииКъдето се използват стоманобетонни конструкции
Видове пръчкиВидове пръчки
Как да изберем арматуратаКак да изберем арматурата
Листната стомана от flenspetsstal е необходима в много отраслиЛистната стомана от flenspetsstal е необходима в много отрасли
» » Фитинги в строителството
© 2021 BggeHat.com