Каква е основата на оградата?

Каква основа трябва да бъде на оградата

Като увеличаваме оградата около обекта, очакваме, че ще бъде надеждна защита срещу неканени гости. Този дизайн обаче ще изпълнява функциите му само ако му дадете подходящо внимание, и по-специално - да изберете правилно типа фундамент. Тук има две опции - лента за основа или купчина, т.е., издигната върху подпорни стълбове. Какви са характеристиките на всеки от тези типове?

По принцип, изборът на фондация зависи от вида на почвата на сайта, както и от температурата на вашия регион (това е, по-специално, се отразява на дълбочината на почвата замразяване), височината на оградата и от материала, от който е съставен.

По този начин, основите на стриптийз трябва да се избират само ако искате да се изгради силен ограда от естествен камък или тухла, с метални фрагменти. За устройство на такава основа трябва да се изкопае ров с дълбочина 80 см и ширина от 30 см се след това при необходимото дъното на изкопа да осигури пясъчен база, обилно напоени с вода стени на покривни материал vystelit, и след това се налива бетон (марка M200 и дори по-добре. - марка М 400). Понякога такава основа е дори подсилена с метални пръти. След това може да се изгради от зародиш и малка изба за оградата и да го завърши в същия стил като къщата - например, oblitsevat klikernym тухли или керамични плочки.



Ако не планирате да построите тежка ограда (например, плановете ви включват само дървена ограда), можете просто да инсталирате колоните, които след това ще трябва да се мотае платното. Така стълба трябва да бъде потопен на дълбочина на почвата замразяване, обикновено варира от 70-90 см до 150-160 см. Разстоянието между две опори рядко надвишава 2 m.

Освен това, тези носители са изработени от стоманобетон с железни пръти или метална тръба (тя може да бъде квадратна или кръгло напречно сечение, но във всеки случай - трябва да се подложи на антикорозионно лечение). Надземната част на такава конструкция може да бъде завършена с камък или тухла. Въпреки че днес много фирми предлагат колони от декоративен бетон, които сами по себе си изглеждат много приятни.

Понякога можете да намерите комбинации от лента и пилотна основа.

Е, ако се интересувате от озеленяване и озеленяване за вашия сайт - посетете сайта shishkinles-plus.ru. Само там е всичко необходимо, за да се създаде интелигентен уют без проблеми.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Каква е основата за ограждащо устройство?Каква е основата за ограждащо устройство?
Всичко, което трябва да знаете за винтовите купчини за оградаВсичко, което трябва да знаете за винтовите купчини за ограда
Колко правилно да направите панделка под оградата?Колко правилно да направите панделка под оградата?
Какви са основите на вана и къща, изработена от пяна?Какви са основите на вана и къща, изработена от пяна?
Ограда с тухлени стълбовеОграда с тухлени стълбове
Плетена ограда със собствени ръцеПлетена ограда със собствени ръце
Къде в Твър, за да купуваш купчинките?Къде в Твър, за да купуваш купчинките?
Ограда от пепелОграда от пепел
Фондация за ограда с тухлени стълбовеФондация за ограда с тухлени стълбове
Кофраж за оградаКофраж за ограда
» » Каква е основата на оградата?
© 2021 BggeHat.com