Ограда от велпапе със собствени ръце

Всеки човек е по-добър и по-уверен, когато е защитен от любопитни очи. Това важи за дворното пространство. Днес много от тях са склонни към такова ограждане на частни къщи, като професионална настилка. За по-малко от десет години този материал се оказа най-добрият. А именно, тя е трайна, лека и не скъпа. Всеки самоуважаващ се собственик на жилища се стреми да защити двора ви с профилиран под и да го направите сами.

Практиката показа, че изграждането на ограда от профилиран лист за мнозина не е трудно. За да направите това, трябва да поставите стълбовете здраво и да поставите профилирани листове върху рамката. Накрая използвайте винтове, за да ги прикрепите. Въпреки че всичко изглежда на пръв поглед по-Хур лесно да се направи у дома си за защита, е необходимо да се вземат предвид правилата, без които вашият нов ограда няма да бъдат трайни и надеждни.

Първо, не можете да запишете винтове. Въпреки факта, че тези подробности са много малки и почти невидими, експлоатацията на оградата зависи от тях в бъдеще. Ето защо за един лист, от който се нуждаете - най-малко 10 винта. Невъзможно е да не се вземат предвид полюсите на качеството. Ако не можете да закупите метал или етернитови подкрепа с помощта на дърво, не забравяйте да се отнасяме към тях с антисептични и изгори с горелка частта, която ще бъде запълнена с бетон, а освен това ще бъде необходимо да се намажете дори битум грунд. Можете да го подготвите, ако смесвате битум с керосин или дизелово гориво.



В зависимост от местоположението на обекта и процента на windiness, ще бъде необходимо да се изчисли дълбочината на колоните. Например, за град или местност, разположена сред горските пътища, дълбочината на ямата - до 0, 5 метра. Ако терените са равни и вятърът може да ходи свободно, е необходимо да се изкопаят ями, дълбоки поне един метър. В противен случай оградата може просто да бъде разрушена.
Оградата ще изглежда по-солидна, както и по-здрава, ако комбинирате профилирания лист с естествен камък или тухла.

Какви материали ще са необходими за работата? Те не са толкова много, но никой от тях не може да бъде пренебрегнат. И вие ще имате нужда от:
- самите профилисти;
- квадратни тръби, чието напречно сечение е 40x20;
- тръби с диаметър 60 mm;
- нитове;
- електроди;
- Пробийте;
- свредло;
- заваръчна машина;
- развалини, пясък, цимент;
- ъгъл, чиито размери са 10x10;
- въже;
- праймер;
- ниво.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Колко правилно да направите панделка под оградата?Колко правилно да направите панделка под оградата?
Плетена ограда със собствени ръцеПлетена ограда със собствени ръце
Ограда от велпапеОграда от велпапе
Пяна за бетонна оградаПяна за бетонна ограда
Ограда от газови блоковеОграда от газови блокове
Ограда от пепелОграда от пепел
Фондация за ограда с тухлени стълбовеФондация за ограда с тухлени стълбове
Видове оградиВидове огради
Изграждане на къщи от профилирани гредиИзграждане на къщи от профилирани греди
Модерното строителство е надеждно и красивоМодерното строителство е надеждно и красиво
» » Ограда от велпапе със собствени ръце
© 2021 BggeHat.com