Пяна за бетонна ограда

Всяка частна къща се нуждае от защита от любопитни възгледи и нечестиви хора и че тя не само е красива и надеждна, но и достъпна, след което за нейното изграждане е необходимо да се използва светлина и качествени блокове от пяна. Ярък представител на тях са пенообразните продукти, а изградената пенобетонна ограда със собствените си ръце отговаря на всички изисквания, дори и на най-строгите.

Предимства на оградата от пенобетон

При избора на материала за изграждане на оградата първото нещо, на което изборът попада, е тухла. Защита от един много силен и твърд, може да даде presentableness никого, дори по-скромен дом, но неговата цена и цената на самата година увеличава цената на няколко десетки пъти на строителството. Такава бариера е много тежка и упражнява огромен натиск върху основата. Металната конструкция, макар и надеждна, но не защитава целия обект в пълна степен от любопитни очи, и това е важно. За защита от силни ветрове като цяло можете да забравите, а разходите за метални конструкции за поръчка, не е малък.

Профилирани листове

Профилирани листове

Профилст като ограда, доста често срещан материал, той е евтин, издръжлив, лек и много важен - евтин. Има един съществен недостатък - той дава всяка, дори солидна структура, атмосферата на строителната площадка.

дърво

Дървена ограда

Дървеният материал, ограда - скъп вариант с ниска степен на здравина и издръжливост, освен това, дори и да се третира със специални химически разтвори ognepregrazhdayuschimi, предразположени към огън. Грижата и постоянният ремонт на тази структура са много изморителни и изразходвани. Penoblok - достатъчно надеждна конструкция, освен това има минимален товар върху основата, както и качеството на пенобетонови блокове позволява да се изгради за кратко време shumoimitatsionny добър, издръжлив, огнеупорни и най-важното - цялостна ограда. Днес - това е най-добрият вариант за защита на частните сгради, особено на селската къща.

Избор на пенобетон

пяна блок

Обикновено, за максимална икономия в изграждането на оградата блокове разработчиците стават ниска плътност, тъй като не е носеща конструкция. Мислех, че курса е вярно, но основната точка беше пропусната, че този материал е много мека, а дори и мързелив може просто движение на ръката, на краката, или, да направи дупка в оградата, но по-трайни материални щети, не е така - това е просто. Ето защо, да се вземат пенобетон продукти е по-добре, като се започне от марката в плътност на D700 и по-горе, блок размери за предпочитане по-голяма от 10 см дебелина. Също така, тя изплаща знам закупуване на блок пяна е фактът, че, под прякото влияние на водата ще започне да се съборят, в комплекта на пяна блокове Купува веднага предпазва от влага материал. Най-добрият вариант - специална течна хидроизолационна, за цената, която те са скъпи, но това е повече от блок единици евтини и бъдеще дълголетие. Във всеки случай, този вариант е много по-евтин от тухли и метал.

ерекция

Повдигане на оградата

Така че първото нещо на почистения и планиран парцел е нормална основа на купчини, купчините се фиксират заедно с грил. За укрепване и закрепване на портата в такава ограда е необходимо да се излеят дебели тръби, тръбите от сондажни платформи ще пасват добре.

зидария



Ограда пелерина от пяна блокове

Сега можете да започнете да полагате самите блокове, тяхната зидария за ограда не е много по-различна от начина, по който се полагат стените на сградата. Разбира се, не е нужно да ги възстановявате, когато тази работа е завършена и височината е положена, е желателно да се инсталира сеизмичен колан от дърво. Наклонът трябва да е отвън, за да може да получите по-естетичен изглед отгоре, да поставите херпес зостер.

Двойките

Колони от блокове от пяна

Преминаваме към колониите, те също трябва да бъдат покрити с блокове, това може да стане по метода на фиксирания кофраж, след като завършим зиданите работи, ние продължаваме да завършим оградата. Първоначално е необходимо да се направи водоустойчивост със специално решение, а при изсъхване е необходимо да се инсталира решетка от Rabitz, за монтажа му се използва специално лепило, може да бъде монтирано и с керемиди.

гипс

Мазилка от пяна блок

След завършването на тези работи започваме спокойно го мазилка повърхността, колко пъти да завършите завършването, което решите, но след завършването на мазилката е необходимо да я обработвате с водоотблъскващо решение. Той не само предпазва надеждно покритието от вредните въздействия на влагата, но също така увеличава устойчивостта на замръзване, тук е подготвена прекрасна и надеждна ограда от пенобетонни блокове.

Изграждаме ограда на профилирани листове, видео

заключение

След като сте планирали изграждането на ограда за сайта си от блокове от пяна, не забравяйте, че висококачественият материал е обещание за надеждна и естетична структура. При избора на блокове не давайте предпочитание към цената, поради качеството на пенобетона, в противен случай такава конструкция няма да продължи дълго. Уверете се, че сте водоустойчиви, както основата, така и самата пяна.

Успешно строителство!

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Колко правилно да направите панделка под оградата?Колко правилно да направите панделка под оградата?
Плетена ограда със собствени ръцеПлетена ограда със собствени ръце
Ограда от велпапеОграда от велпапе
Ограда от газови блоковеОграда от газови блокове
Ограда от пепелОграда от пепел
Фондация за ограда с тухлени стълбовеФондация за ограда с тухлени стълбове
Кофраж за оградаКофраж за ограда
Видове оградиВидове огради
Ограда от предимствата на инсталацията на велпапеОграда от предимствата на инсталацията на велпапе
Мрежова мрежа за оградаМрежова мрежа за ограда
» » Пяна за бетонна ограда
© 2021 BggeHat.com