Ограда от газови блокове

Всеки щастлив собственик на частната си къща рано или късно възниква въпросът за издигането на ограда. Искам той да бъде не само надежден и задълбочен, но красив. Към днешна дата, пяна ограда и газовите блокове е един от най-подходящите варианти, отговаря на всички качествени и естетически изисквания.

Защо газобетон

Има много варианти на изграждането на добра ограда, основната гама от материали, които представляват купувача - това украса, тухла, метал, клетъчни бетонни блокове от различни видове и видове, по-малко дърво.

Керамични тухли

Керамични тухли

Първото нещо, което привлича със здравина и здравина е, разбира се, тухла. По всяко време от него са изградени висококачествени структури, но има малка "но" - тя е почти небето висока цена не само на самия материал, но и на работната сила, а тежестта на такава ограда ще бъде доста голяма. Отново трябва да инвестирате в по-солидна основа.

дърво

борд

Благодарение на съвременната технология и различни машини, е възможно да се изгради от едно дърво трудна, но наистина шедьовърна ограда. Въпреки това собственикът на такава ограда трябва да знае, че едно дърво, дори обработено с различни специални решения, ще се нуждае от ремонт след няколко години.

Стоманени конструкции

Метални конструкции за ограда

Металната ограда е надеждна и непроницаема броня, но е доста скеле и не е чиста. Ако спрете предпочитанията си на фалшив вариант, тогава ще трябва да се примирите с външни лица.

Профилирани листове

ограда от велпапе

Евтини и ядосани - това е изявление за баража от профил. Нивото на сигурност на такава ограда е на височина, но естетиката оставя много желание.

Продукти от лек бетон

снимка на газобетонна ограда


За изграждането на огради по избор на купувача се предлагат два вида клетъчни блокове: пяна бетон и газобетон, техните заслуги и забележителни характеристики могат да се кажат за дълго време. Най-добрият вариант за оградата са газови силикатни продукти, от които оградата ще бъде по-трайна, отколкото от разпенени продукти. Гасеният бетон е по-податлив на разрушителния ефект на влагата в сравнение с клетъчния му коефициент, но при изграждането на качествена хидроизолация този проблем е напълно решен.

бетонна ограда

Що се отнася до издръжливостта, тогава чрез придобиване на качествен газобетон е възможно да се разчита на услугата му за десетилетие. Цената на тези единици ще бъде намалена понякога не само заради ниската им цена, но и впечатляващите размери, с които красивата и надеждна ограда буквално ще нарасне до окото.

Етапи на строителство

основа за ограда

  1. Всяка конструкция започва с избора на материал, за избора на по-приемлив вариант ще бъдат блоковете с размери 50 * 60 * 17,5 см.
  2. В основата на този дизайн е доста подходящ газ бетон купчина, свързан скара за усилване може да бъде конвенционален вертикална тръба 4 mm в диаметър, които са монтирани в скара всеки 2 метра. За хоризонтално армиране е подходящ обикновеният валцован вал d = 8 мм, който се вписва във всеки ред.
  3. След като полага основите, той трябва да бъде внимателно водоустойчив, след което е възможно да се започне основното полагане. Първият ред блокове, за по-стабилно фиксиране, се вписват в едно правилно решение, всички последващи лепилен цимент. Наложително е да се спазват правилата на лигиращите блокове.
  4. Завършвайки на желаната височина, горната част на оградата е сеизмична, устройството не се различава от инсталирането на конвенционални армпойове върху полагане на газобетон.
  5. Колони за портите бяха вградени в основата.

газобетонна мазилка

След тези работи е възможно да се започне хидроизолация на оградата стени, тя се извършва чрез грундиране на няколко слоя със специален течен разтвор, подходящ за тези цели. След като хидроизолацията е напълно изсъхнала, сайтът Rabitz е поставен върху стените за последващо довършване и мазилката вече е поставена върху нея. След това повърхността е хидрофобен грунд.

Монтаж на огради от профилирани листове, видео

заключение

Отказ за газ-силикатни продукти за строителството, не забравяйте да се направи качествена хидроизолация това, в противен случай цялата тази стабилна конструкция за дълго ще ви зарадва със своята красота и дълготрайност.

Успешно строителство!

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Пяна за бетонна оградаПяна за бетонна ограда
Ограда от пепелОграда от пепел
Кофраж за оградаКофраж за ограда
Видове оградиВидове огради
Как да извадим балкона?Как да извадим балкона?
Ограда от предимствата на инсталацията на велпапеОграда от предимствата на инсталацията на велпапе
Мрежова мрежа за оградаМрежова мрежа за ограда
Как да се изгради къща от газ блокове някои нюанси?Как да се изгради къща от газ блокове някои нюанси?
Керамични блокове, техните предимстваКерамични блокове, техните предимства
Как да се изгради дървена оградаКак да се изгради дървена ограда
» » Ограда от газови блокове
© 2021 BggeHat.com