Как да извадим балкона?

Как да извадим балкона?Работата по отстраняване на балкона трябва да започне с производството на метална рамка, която трябва да бъде преместена на улицата. На него ще бъде използвана инсталацията на рамка от пластмасов прозорец. Значението на тези операции е, че по този начин можете да увеличите площта на балкона.

Къщите, които принадлежат на старата сграда, те са популярно нарича "Хрушчов" или "stalinka", където ролята на парапетите на балконите са метални пръти, трябва да извършите заваръчни работи, което ще засили парапета.

За укрепване на парапета в къщата на старата сграда, е необходимо да се инсталират допълнителни подпори, заедно с завършен скелет те ще образуват солидна, единна структура. Надеждността на този дизайн е такава, че е възможно да се монтират тежки прозорци от пластмаса и метал на балкона.

Е, да се създаде ограда или ограда ще ви помогне на сайта https://the-zabor.ru. Само там ще ви бъде указано как да изградите ограда със собствените си ръце.

Имайте предвид, че теглото на дълго балкона на три метра с пластмасови прозорци, които имат две камери, ще бъде повече от двеста килограма. наемателите често могат да бъдат недалновидни спестявания и се опитва да укрепи целия премахването на структурата с метални ъгли, които са заварени към парапета или укрепени на парапета.



Такива конструктивни решения са неприемливи и могат да доведат до ужасни последици. Премахване на балкона трябва да се прилага не само в предната част, но и от двете страни, които несъмнено ще направят реда малко по-скъпо. Балконите парапети на съвременните къщи са направени от стоманобетонни плочи, така че проблемът с отстраняването с допълнителна ограда в тази ситуация не възниква.

Ако изпълнявате отстъпките при отстраняването, това ще даде редица неоспорими удобства. Първо, за да увеличите полезния балкон. На второ място, възможността да се инсталира широка прозореца перваза, около 45 см. На трето място, и това може да се счита за основно нещо, получената площ може да се използва като стая, оранжерия, или дори проучване.

Но във всяка ситуация ще има нужда от допълнителна изолация и интериорен дизайн, който да отговаря на всички естетически стандарти. За тази цел е необходимо да се използва кожата. Затоплянето на тази стая може да се извърши по един от следните начини: с помощта на камина, нагревател, топъл под, електрическа тента.

Изборът зависи изцяло от вашите предпочитания и възможности. За тази цел не е възможно да се използва централна отоплителна система, тъй като поставянето й на балкон може да доведе до повреда на багажника, което ще ви донесе неприятности.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Остъкляване на балкони с алуминиев профилОстъкляване на балкони с алуминиев профил
Етапи на балкони остъкляване със собствените си ръцеЕтапи на балкони остъкляване със собствените си ръце
Как да направите остъкляване и изолация на балкони?Как да направите остъкляване и изолация на балкони?
Видове оградиВидове огради
Завършването и затоплянето на балкона, толкова по-добреЗавършването и затоплянето на балкона, толкова по-добре
Как правилно да глазираш балкона сиКак правилно да глазираш балкона си
Топлинни фасадни стъклаТоплинни фасадни стъкла
Конструктивни елементи на балконаКонструктивни елементи на балкона
Остъкляване на лоджиитеОстъкляване на лоджиите
Какво е по-добре да глазира балкона?Какво е по-добре да глазира балкона?
» » Как да извадим балкона?
© 2021 BggeHat.com