Фиксиран кофраж

Принципът на изграждането на всяка структура, с помощта на оставащ кофраж може да бъде разделена на две специфични технологии: ЕПК и изграждане на стени от бетонни блокове или панели.

Тази конструкция се осъществява при спазване на определени етапи:

- изграждане на стени с използване на бетонни и строителни панели.
- монтаж на специални фитинги.
- запълване на бетоновото решение с всички кухини, които са предназначени за това.

В този случай конвенционалните блокове формират кофража, но в тази технология, след втвърдяването, бетона не се отстранява от формата, а остава като основа.



Неотдавна висококачественият кофраж от полистирол стана доста популярен. Алтернативата в тази област може да бъде плоча от дървесни частици, но не е станала толкова популярна като експандиран полистирол.

Е, ако трябва да поставите ограда на сайта - посетете уеб сайта metallzabor.com. Само там има всичко, за да се изгради надеждна ограда на разумна цена.

Основното предимство при използването на този материал е възможността малко да се издигнат изолирани стени, които в бъдеще не се нуждаят от специална изолация. В резултат на прости строителни работи сградата изглежда като сандвич - използва се стоманобетон, а от двете страни има затворен топлоизолационен материал. Освен това, освен осигуряването на добра топлоизолация, стената се характеризира също така с високи звукоизолирани характеристики.

За друга причина, от вътрешната страна на сградата е създаден, за да бъде с високо качество полистирол, така че могат да възникнат някои трудности, ако решите да инсталирате рафтове, картини, стенни часовници и др. И така, в такива случаи, котви са фиксирани към повърхността на стената, а след това те болтовете, благодарение на това, лесно можете да прикачите рафта, часовници и всичко друго, което искате.

В допълнение към всички по-горе, следва да се отбележи, че поради сравнително ниско тегло, не е необходимо да се използват специални техники за строителство за блокиране на постоянен кофраж, както и наличието и относителната лекота на тази технология дава възможност да се построи къща за себе си, без никаква външна помощ от специалисти или всички други хора.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Новите технологии в строителството изграждаме къща по-бързо и по-евтиноНовите технологии в строителството изграждаме къща по-бързо и по-евтино
Монолитна сграда с предимство на технологиитеМонолитна сграда с предимство на технологиите
Каква е целта на неподвижния кофраж за основата?Каква е целта на неподвижния кофраж за основата?
Неразглобяем кофраж, изработен от технология за производство на полистирол и приложениеНеразглобяем кофраж, изработен от технология за производство на полистирол и приложение
Как се кофраж за изливане на стени?Как се кофраж за изливане на стени?
Как се използва пластмасовият кофраж в строителството?Как се използва пластмасовият кофраж в строителството?
Пяна полистиролова пяна за монолитна конструкцияПяна полистиролова пяна за монолитна конструкция
Как да се изгради една къща от пяна блоковеКак да се изгради една къща от пяна блокове
Кофраж на инвентараКофраж на инвентара
Кофраж за основи със собствени ръцеКофраж за основи със собствени ръце
» » Фиксиран кофраж
© 2021 BggeHat.com