Начинът на инсталиране на блокови и полиалканови дялове

Начинът на инсталиране на блокови и полиалканови дялове

Блок дялове заемат водеща позиция в съвременното строителство, производителите предлагат широка гама от блокове, външни и вътрешни. Компонентната част на блоковете е полистиролова пяна и полистирол. Конструкцията на блоковете се състои от две 5 см стени с мостове от полистирол или експандиран полистирол. Дебелината на джъмперите е 6,5 см.

Този вид блокове се използват за инсталиране на вътрешни прегради в многоетажни сгради и частни къщи и сгради.

Е, посещение на сайта alivestone.spb.ru ще намерите тези, които са ангажирани в създаването на върховете на маса. Само там е всичко, което сте направили висококачествена и евтина маса в най-кратки срокове.

Ако искате да създадете силен носещ товар, тогава кухият блок трябва да бъде подсилен, затова можете да използвате обикновен цимент от всяка марка, можете и ниско. Циментът е вторично подсилване, основният ефект от подобреното действие е върху блоковата структура и джъмперите. Що се отнася до джъмперите, те действат като съединител на вътрешната структура с циментова запълване.



Методът за монтиране на блокови стени.

За да изградите силен дял, трябва да поставите блоковете правилно и да ги закрепите заедно. Монтажът на блоковете е направен постепенно, а в образуваните слотове е необходимо да се напълни цимент-пясъковото циментово свързващо вещество. За качествено запълване на бетон е възможно да се използва специално устройство - бетонна помпа или да се направи ръчно. Първият ред от бетонната преграда се събужда, за да служи като фиксиран и стационарен кофраж.

Ако трябва да повторите конструкцията на стената под ъгъл от 90 градуса, тогава трябва да инсталирате ротационни стени. Над прозореца и вратите трябва да заключите правилно блоковете. За да настроите дизайна около отворите, можете да използвате овални и правоъгълни изрезки. Те надеждно скриват дупките и цепнатините, образувани в резултат на разфасовки, по-специално на нестандартни размери.

Този метод на разделяне се счита за средна сложност.
По-леката версия е полу-алпийските дялове. Те се различават от предишния дял чрез метода, материала и техническите характеристики на устройството. Polyalpane прегради са предназначени да създават без рамки преградни стени за зониране зони. Те са леки, но издръжливи и имат по-голяма дължина от бетонните блокове, което значително намалява времето за монтаж и използването на свързващи материали.

Методът на инсталиране е както следва: вземете солидна греда, към нея фиксирани двойки от сглобени блокови панели. Допълнителната лента ще служи като здрава рамка, която се монтира в горната и долната част на панелите, фиксирани към пода и тавана на стаята, където е необходимо да се инсталира преграда.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Пяна от полистирол и пенобетон в строителство през 2018 г.Пяна от полистирол и пенобетон в строителство през 2018 г.
Технология на изграждане на стени от блокове от пянаТехнология на изграждане на стени от блокове от пяна
Пяна полистиролова пяна за монолитна конструкцияПяна полистиролова пяна за монолитна конструкция
Характеристики на Penobloka и приложение на блокове от пянаХарактеристики на Penobloka и приложение на блокове от пяна
Как да изчислим броя на блоковете пяна на къщаКак да изчислим броя на блоковете пяна на къща
Keramzitoblok размери, характеристики, приложение като стенен материалKeramzitoblok размери, характеристики, приложение като стенен материал
Как да се изгради една къща от пяна блоковеКак да се изгради една къща от пяна блокове
Стандартни размери на пяна блокове за изграждане на къщаСтандартни размери на пяна блокове за изграждане на къща
Газов блок за изграждане на къщаГазов блок за изграждане на къща
Стъклен блок в съвременния свят на строителствотоСтъклен блок в съвременния свят на строителството
» » Начинът на инсталиране на блокови и полиалканови дялове
© 2021 BggeHat.com