Свалящ се кофраж и неговата класификация

Свалящ се кофраж и неговата класификация

Въвеждането на кофража дава възможност за създаване на силни бетонни системи и значително намаляване на времето, необходимо за работа. Напоследък една неотделяема, еднократна система придоби популярност. Тя играе ролята на типична рамка за бетон. Сега развитието на изпълнението на кофража значително се подобрява. В момента кофражната система не включва самите бетонни компоненти. Има и някои големи превъзходства в това.

Първо, строителни материали на подвижна система, е възможно да се прилагат много пъти. Не е необходимо да се изграждат кофражни части за всяка ерекция. Тази стъпка е предназначена за значително съкращаване на работното време.

Второ, кофражът на подвижен тип не е включен в самата бетонна система. Има ли това положително въздействие върху неговите технически качества? Разбира се. Бетонният състав се прави при липса на изчисление на компонентите на кофража.

Трето, подобрената система позволява значително ускоряване на структурата на рамката на сградата. Работниците не трябва да отчитат сложността на втвърдяване на бетона поради вътрешния кофраж. Необходимо е само да инсталирате системата, да я напълните с бетон и след това да я демонтирате, когато бетонът се втвърди.

Друго предимство е огромният избор на типове и оформления на системата. Демонтируемите повторно използваеми системи се състоят от голям брой компоненти. Те могат да се свързват заедно, създавайки изобилие от композиции, правейки новаторското конструиране толкова вълнуващо и необичайно действие.

Класификация на кофража



Системата е разделена на няколко категории.

Стенен кофраж с хоризонтално разположение. Стенната система за хоризонтални равнини е чудесна за изграждане на бетонни системи в високи сгради. С неговата поддръжка се произвеждат подове и основи.

Кофражът на стена с вертикално разположение е подходящ не само за строителната площадка, но и за най-маловажните задачи. Например, за изграждането на бетон огради и огради.

Плъзгащият се кофраж се използва за изграждане на стени, огради без перпендикулярни и прави линии. Това ще направи възможно реализирането на почти всички архитектурни идеи. Счупени бетонни системи, вълновите системи са просто построени с помощта на движещи се щитове.

Отделна група включва кофраж за основата на къщата и система за заоблени и кръгли сгради. Техният ред и модел са регулирани на мястото на ерекция.

Е, ако имате нужда от висококачествени филтри за пречистване на водата в дача или в провинцията - посетете aquaphor.ru. Само там всичко е там, за да има само най-добрата вода във вашата къща.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Монолитна сграда с предимство на технологиитеМонолитна сграда с предимство на технологиите
Какво е монолитно кофраж и защо се използва в строителството?Какво е монолитно кофраж и защо се използва в строителството?
Как е кофражът полезен за градината?Как е кофражът полезен за градината?
Инсталация и изчисляване на най-добрия кофраж за подовеИнсталация и изчисляване на най-добрия кофраж за подове
Плъзгащ кофражПлъзгащ кофраж
Технология за производство на бетонТехнология за производство на бетон
Кофраж на инвентараКофраж на инвентара
Кофраж за основи със собствени ръцеКофраж за основи със собствени ръце
Монолитна конструкция Какви са основните функции на кофража?Монолитна конструкция Какви са основните функции на кофража?
Кофраж за оградаКофраж за ограда
» » Свалящ се кофраж и неговата класификация
© 2021 BggeHat.com