Пяна кофраж

На едно ниво с класическите методи на строителство на сгради, изграждане на пазар на материали е готова да предложи най-новите технологии за строителство, като кофраж, са изработени от пяна с ръцете си, тази техника с използването, не отстранявайте кофража за създаване на жилища икономичен, по-бързо и с по-малко усилия.

Как да се намалят първоначалните разходи за издигане на всякакъв вид сгради, вариращи от малки къщи и завършва с впечатляващи вили и намаляване на времето на тяхното строителство? Решаването на този проблем е използването на фиксирана кофражна технология, която безопасно се използва за изграждане на основата на сградата, стените и т.н.

Пяна кофраж

Goodies

Пяната за кофраж има следните предимства пред класическите методи на строителство от тухлени, циментови блокове или газобетон:

  1. Пенопластът с малко специфично тегло може свободно да се транспортира на ръка на един човек;
  2. Пенопластът има добри качества на топло и шумоизолация, което ще намали разходите за допълнителна изолация и след това разходите за отопление на къщата;
  3. Приблизително един път и половина увеличават темпа на работа, като попълват "кутията" на сградата за по-малко от месец;
  4. Поради ниското тегло на носещите стени и подове, основата на къщата може да бъде осветена.

полистиролова пяна

Стените на бетон са подсилени и са твърда конструкция. Преградите могат да бъдат направени по 2 начина или с поддръжка на кофража, които не могат да бъдат премахнати по-късно, или с използването на други строителни материали. Някои производители имат способността да правят твърди панели в индустриални условия и да ги доставят на строителната площадка, като същевременно намаляват безценното време.



Монтирането на несвалящ се кофраж не изисква специално оборудване и се произвежда в доста кратко време. Сглобените панели се настройват с помощта на профили. Доставеният кофраж и фитингите се запълват с бетон. При процеса на бетониране е необходимо да се осигури временно излагане на всички слоеве от бетон.

Подробни инструкции за инсталиране на видео за кофраж от твърда пяна

Довършителните работи (външни и вътрешни) се извършват с мазилка. Комуникационните системи трябва да се поставят в тялото от полистирол. Тази технология е идеална за нискоетажни сгради.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Новите технологии в строителството изграждаме къща по-бързо и по-евтиноНовите технологии в строителството изграждаме къща по-бързо и по-евтино
Как да се изгради една къща от пяна блоковеКак да се изгради една къща от пяна блокове
Плъзгащ кофражПлъзгащ кофраж
Кофраж за основи със собствени ръцеКофраж за основи със собствени ръце
Монолитна конструкция Какви са основните функции на кофража?Монолитна конструкция Какви са основните функции на кофража?
Строителство на къщи, вилиСтроителство на къщи, вили
Кофраж, техните типовеКофраж, техните типове
Перфоратор и неговите компонентиПерфоратор и неговите компоненти
Предимства и недостатъци на тухлени сградиПредимства и недостатъци на тухлени сгради
Технологии на нискоетажно строителствоТехнологии на нискоетажно строителство
» » Пяна кофраж
© 2021 BggeHat.com