Как да изберем мрежеста мрежа

Ограда, направена от мрежеста мрежа, ще помогне за сигурното осигуряване на обекта. Не изискващи много пари, този вид ограда е много разпространен сред населението с неговата достъпност и простота. Той не закрива мястото, свободно минавайки през лъчите на слънцето и въздушните маси. При избора на мрежа, трябва да определите кои функции ще изпълнява. Например, за да инсталирате ограда около място или детска площадка, решетка, направена от тънка поцинкована тел е перфектна. Този тип мрежа не е изложена на атмосферно влияние и няма да загуби своето виждане с течение на времето. При армиране на стоманобетонни конструкции се използва по-дебела мрежа.

Има различни видове мрежести мрежи и при избора на оградата, необходима за изграждането, трябва да знаете нейните функционални характеристики. Най-широкото разпространение за фехтовка е дадено на следните типове: обикновена черна, поцинкована и също така с полимерно покритие. Можете да поръчате строителни материали в онлайн магазин на достъпна цена.

Най-евтината мрежа е черна, но основният недостатък е нейната чувствителност към корозия и непредвидим външен вид. С течение на времето тази рабица може да стане корозирала, което в бъдеще може да предизвика появата на дупки в оградата. За да се избегне това и да се даде на оградата нормален вид, той ще трябва да бъде боядисан от време на време.

По-скъпата мрежа е поцинкована, тя е много по-добра и за разлика от обикновения черен не зависи от природните явления. Оградата от този тип мрежа не изисква допълнително оцветяване, тъй като цинковият слой не променя цвета си с течение на времето и не позволява да стане ръждясал.



Покритието с полимерно покритие има подобрени характеристики. Полимерното покритие е по-дебело от цинка и поради това може да се използва много по-дълго.

Ако се налагат много високи изисквания за надеждността на мрежата, може да се използва стоманобетонова стомана. Но трябва да се има предвид, че такъв метален продукт е по-скъп и монтажа му от оградата е по-труден, отколкото от останалата част от мрежата. Такава мрежа ще осигури най-голяма безопасност на оградената зона.

Когато избирате решетка, трябва да обърнете внимание на външния й вид. Диаметърът на клетките трябва да бъде приблизително същия размер, качествената мрежа не трябва да има обърнати бримки, а неблокираните краища на жицата.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Секционна метална оградаСекционна метална ограда
Фондация за ограда с тухлени стълбовеФондация за ограда с тухлени стълбове
Кофраж за оградаКофраж за ограда
Полезни функции на металната мрежаПолезни функции на металната мрежа
Видове оградиВидове огради
Какво е тъкана мрежа с квадратни клетки?Какво е тъкана мрежа с квадратни клетки?
Ограда от предимствата на инсталацията на велпапеОграда от предимствата на инсталацията на велпапе
Мрежова мрежа за оградаМрежова мрежа за ограда
Защитни улови мрежи в строителствотоЗащитни улови мрежи в строителството
Мрежова мрежаМрежова мрежа
» » Как да изберем мрежеста мрежа
© 2021 BggeHat.com