Секционна метална ограда

Човечеството отдавна се е научило да очертае територията си, да се крие и собствеността си зад огради от различни типове. Днес, докато вървим по улицата, наблюдаваме как оградите ни заобикалят навсякъде. Да, днес те могат да бъдат намерени почти навсякъде, просто да пресекат прага на къщата или просто да погледнат през прозореца и, ето, една ограда вече е достъпна в най-разнообразна форма.

Днес те се използват активно за ограждане на домове, офиси, вилни сгради или други еднакво важни сгради. По принцип това са няколко секции за охрана, които имат хоризонтална или желязна ограда като част от дневника. Този дизайн има висока степен на плътност, защото е създаден чрез метода на специално профилиране. Тази инсталация на закуска е алтернатива на предишната известна дървесина и има тухлена ограда.

И все пак, една от основните версии за това защо един човек е инсталирал ограда е преди всичко престъпна. Или, по-просто, желанието на гражданина да спаси своето имущество, безопасността на живота и здравето му от външна намеса. В тази секция оградата носи основния и първоначален товар, който дойде при нас от дълбините на историята, където се защитаваха срещу врага с помощта на огради и крепостни стени. И тогава трябва да обърнете внимание на факта, че модерната секционни метални огради е в състояние да се конкурират почти еднакво с древния си предшественик. Следователно друга важна роля на фехтовка в съществуването на човека, като шанс да се защити от окото на външния човек, като по този начин създаде система, която е достъпна само за членове на определен кръг и няма влияние отвън. Съвременният метод на монтаж активно прибягва до модулните принципи на такива проекти. В момента цялостният метод за изграждане на скъпите ръчни сглобки и в центъра на модулните панели и секторни методи не е заобиколил тази тенденция и индустрията на оградата. Въз основа на условията на експлоатация и задачата впоследствие задачите почти на всички конструкции са разделени по традиция на малък брой подгрупи:

  • Оградни рамкови или скелетни схеми;
  • Панелни системи;
  • Опции за отворена работа или луксозна ограда.

Използването на метални панели при изграждането на огради позволява няколко пъти да се ускори темпото на тяхната конструкция, като се избягва голяма загуба на качество.

Видове структури

Видове структури

Отделя метални заварени секционни огради и техники за събиране, базирани на методите за промишлена продуктивност на базовите елементи или самата секция. Всичко се решава с конкретно изявление на проблема за даден обект, тъй като много видове конструкции могат да бъдат разделени на няколко групи:

  • Рамка и телена рамка;
  • панелни системи;
  • опции с отворена работа или комутируема връзка.

Независимо от това, за всички горепосочени схеми съществува такава обединяваща характеристика - всички те са видове метални огради и те се набират от несдвоени части от секции, които са закрепени със заварени или заварени съединения.

На тази основа можем да определим най-високата степен на сила и стабилност. Поради факта, че по-голямата част от процента на целия дизайн на оградата се състои от метални секции и е направен на промишлени бази. В състояние на използване на производственото оборудване, а не да се ръчно в помещението с отвертка и български.

Често е възможно да се види използването на метална секционна ограда като защитна конструкция за обществено предприятие. Такова използване се обяснява със следните предимства от този тип:

Високата якост на метала се отличава с висока степен на твърдост и способност да издържа на механично напрежение отвън. Секционната структура е снабдена с висока якост и е в състояние да издържи на порив, вятърен вятър.

Продължителност на срока на използване на този тип

Продължителност на срока на използване на този тип

Така че, ако се приложи правилната техника за обработка на метално съединение, този вид структура може да служи като вяра и истина за почти 30 години. За да се предотврати повърхностен дефект, се препоръчва използването на специално антисептично съединение. Освен това боядисването на оградата удължава дните на експлоатация в същата степен. Позволява на метала да издържи на колебанията в температурата, влажността, ултравиолетовата радиация - не се унищожава под влияние на тези факти. Същото се подчертава, когато няма разграничение по размер или конфигурация.

Секционната стоманена ограда се характеризира с вариация на параметрите. По-специално, с съотношението на външния вид и комбинацията с обшивката на окото, колони или 3xD огради. Извършвайки корекция на размерите на тези участъци, целият антураж на оградите също се променя.

независимото производство

независимото производство



Друго предимство е наличието на такава възможност, като самостоятелно производство. Това е напълно възможно, ако имате необходимите умения на машината за заваряване, в този случай ще ви е необходимо само кратко време. Основната задача тук е поставянето на подпорите и, ако е необходимо, изграждането на фундаменталната основа.

Изборът на 3D структури, които дават на системата допълнителна характеристика. Често тези видове огради в рамките на обекта служат като допълнителна защита на домашните животни, когато се опитват да избягат. Дизайнът на този дизайн, комбинация от необичайни и привлекателни, се откроява. Завареният дизайн на мрежата е доста малък, лесен за инсталиране, достатъчно дълъг за работа, устойчив на вредни външни фактори и този вариант има приемлива ценова политика. В случай на дефект или увреждане на площадката на оградата, не е трудно да се замени.

По подобен начин, секционната метална ограда може да изпълни функционалността на декоративен елемент, поставяйки оригинално и амбициозно решение в обществения изглед. Разбираемо е, че такива огради са визуално допълнение към самата фасада и подчертават цялата основна архитектурна композиция, хармонията в комбинацията от материали и форми. За таланта на съвременен майстор, няма пречка, той може дори чрез просто метал, за да създадете истински шедьовър, която често надхвърля стил и оригиналност на основните компоненти на архитектурната композиция, привлича цялото внимание.

Ако сравните тези системи с sploshnyakovym ограда на базата на тухлена постройка, не shtaketiny създават усещане за затворено пространство, и са в състояние да закрие конкретната област и ще даде възможност на демонстрация на обработваемите площи. Тази функция носи също така и метална секционна ограда снимка по-долу. Но, без съмнение, наивните представители на този тип метална конструкция са станали нестабилни елементи на елементите на оградата. Като правило, за тяхното преинсталиране и не изисква фундаментална подкрепа или полюси. Всеки от отделните секции е готов метален елемент с кръстосани опори, за изработването на такава ограда е необходимо само да се закрепят отделните секции с помощта на държачи на щифтове. Подобен метод се използва за защита на строителни обекти, територии, предвидени за извършване на спортни и развлекателни дейности, ремонтни дейности или зони за ликвидиране на произшествия. В повечето случаи, когато се използва разрез релса, техните използвани за едно и също място в асфалта на вдлъбнатина или бетон покритие, които са запечатани подложка, така наречените стоманени чаши. В друг случай, по време на монтаж на метални конструкции вкарани в база металната конструкция на стълба или поддържащи части се шарнирно под формата на фреймовете с опъната setkami- мрежа.

Много често се основава на връзките от типа покриващ елемент мрежа и включва такива подтипове огради: за окото заварени поливинилхлорид характеристика зеленикав оттенък и да се създаде него различен покритие, цялата база се накисва в специална течност и след това се излива специално прах от работната платформа;

Следващ изглед - го поцинкована телена мрежа за оградата те са разделени в 2 вида на производство: в съответствие с първата мрежа е заварена след приложение на цинк спрей, а другият включва прилагане слоеве на цинк към съществуваща мрежа, това обяснява по-голяма трайност на материал практичност.

По-често това покритие от полимер на необходимия нюанс. Този метод на оцветяване осигурява дългосрочна употреба, като минимизира възможните разходи. Те могат да бъдат или под формата на ролки, или като готови секции за монтаж в рамката на оградата. Има секционни огради и на базата на заварени мрежи, те се характеризират с ниско тегло, устойчивост на климатични влияния, лесно се инсталират възможно най-бързо. Заварената мрежа е създадена с основа от полуавтоматична контактна линия за заваряване. Благодарение на хидравличното оформяне на твърдото "фолио" ребро, те могат да бъдат направени или като отделни устройства, или могат да бъдат интегрирани директно в заваръчната линия. В този случай всичко се основава на скалата, използвана за производството на стаята. Също така с не-галванизирана решетка, предназначена за този тип ограда, тя се отличава с най-краткия период на работа, доколкото такива видове покрития са нестабилни срещу корозия и бързо стават негодни.

Секционни огради от мрежата на рабичи

Секционни огради от мрежата на рабичи

Това е най-простият вариант, при производството на който е достатъчен един ден. Наличност в цената, лекота на използване, лесна грижа и възможност за бързо възстановяване, ако е необходимо. Тази ограда перфектно защитава от външни изгледи и дори от външни навлизания, има относително малко тегло и няма да покрие напълно пространството, като същевременно е защита срещу дребни животни.

Елегантността и здравината на секционната метална ограда вече не са под съмнение, а повтарящата се серия от профили, основани на металната мрежа, перфектно се съчетава с околните храсти или дървета близо до изкуственото езерце. Същата система ще изглежда идеално и за неспокойна повърхност на сложен пейзаж.

Трябва да се отбележи, че в обхвата на прилагането на такива средства е доста обширна - както за къщи в частния сектор, ваканционни ферми и за общинския сектор, например на летищата или паркинги, училища до спортен комплекс, детска градина, търговски и промишлени сгради.

Днес почти всеки, който иска да промени сайта си, е достатъчно само да си купите такава новост във вашата собствена ферма. Така например: оградата метална секционна цена от производителя може да бъде равна от 2 - 2500 хиляди. За чести в първоначалната цена включва разходите за доставка в цялата Руска федерация, в същото време за Москва и Москва региони има и такава възможност като поръчки "до ключ", която е доставка и монтаж. Можете също така да закупите секционни метални огради, като отидете на някой от сайтовете, които предлагаме, да се разхождате около него и да изберете системата, която ви е необходима за вашия вкус и да я поръчате заедно с доставката.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Плетена ограда със собствени ръцеПлетена ограда със собствени ръце
Ограда от газови блоковеОграда от газови блокове
Ограда от пепелОграда от пепел
Фондация за ограда с тухлени стълбовеФондация за ограда с тухлени стълбове
Кофраж за оградаКофраж за ограда
Видове оградиВидове огради
Как да извадим балкона?Как да извадим балкона?
Ограда от предимствата на инсталацията на велпапеОграда от предимствата на инсталацията на велпапе
Мрежова мрежа за оградаМрежова мрежа за ограда
Конструктивни елементи на балконаКонструктивни елементи на балкона
» » Секционна метална ограда
© 2021 BggeHat.com