Тави на отоплителната мрежа

2Сред всички елементи на сглобяеми стоманобетонни конструкции, заслужават специално внимание тарелки и плочи от отоплителните мрежи, които се използват за покриването им.

Обосновка на употребата

Плочките и тавите на отоплителните мрежи остават в търсенето дълго време поради активната работа по изграждането на отоплителна мрежа. В допълнение, тавите на бетонова мрежа от бетон и използването на покрития позволяват да се запазят тръбите, поставени в тях, и да се осигури тяхната стабилност при преместване на земята, както и различни атмосферни влияния.

Какви са предимствата от използването на такива тави? Тези продукти се произвеждат в съответствие с приетите GOST, което показва тяхното високо качество. За тяхното производство се използва тежък бетон, а армировката е снабдена с мека, но много здрава стомана. Най-важните характеристики, които трябва да имат тарелки и плочи на отоплителните мрежи, се считат за термични и хидроизолационни.



Монтаж и експлоатация

Монтажните плочи и тави ще бъдат абсолютно неоснователни, включително от икономическа гледна точка, ако не се защитят тръбите от преминаването на подпочвените води, допринасят за образуването на ръжда, както и изпускане на въздух, който в отоплителната мрежа действат като естествени топлинни изолатори. Премахване на такива ефекти по време инсталация ще помогне на точността на образуване на дизайна, както и прилагането на специални цименти, които осигуряват връзки стягане и отсъствие на различни периоди на места, такива съединения.

При инсталирането и свързването на тавите в повечето случаи хидроизолацията на смазочната форма се извършва, когато те се спускат в изкопа. При спазване на правилата за термична и хидроизолация, извършени върху тавите, експлоатационният срок на тръбите, поставени в тях, може да се увеличи няколко пъти.

Като друго безусловно предимство на отоплителната мрежа, сглобена от сглобяеми стоманобетонни конструкции, има висока скорост на полагане и практичност. Нагревателната мрежа, събрана от такива отделни структурни елементи, е много удобна за тестване и ремонт, тъй като се елиминират различни видове сложност и се осигурява удобство. За да направите това, достатъчно е да изкопите отоплителен отвор, да отворите капака на таблата и да получите достъп до тръбите. В този случай тавите и плочите от стоманобетон могат лесно да лежат в продължение на много десетилетия и не се нуждаят от подмяна.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Какви са радиаторитеКакви са радиаторите
Решетъчни решеткиРешетъчни решетки
Отворете таваОтворете тава
Мрежа против комари на пластмасови прозорциМрежа против комари на пластмасови прозорци
Мрежи за комари на дървени прозорциМрежи за комари на дървени прозорци
Тава за оттичане на водаТава за оттичане на вода
Устройство за технологични канализационни системиУстройство за технологични канализационни системи
Полипропиленово влакноПолипропиленово влакно
Стоманени тел като вид хардуерни продуктиСтоманени тел като вид хардуерни продукти
Полезни функции на металната мрежаПолезни функции на металната мрежа
» » Тави на отоплителната мрежа
© 2021 BggeHat.com