Кабелни тави, метални

При строителството, ремонта или реконструкцията на сгради и съоръжения е необходимо изграждането на комуникации, един от които е електрически мрежи. В този случай, окабеляване трябва да се извършва съгласно "Правила за инсталиране на електрически инсталации", за жилищни, промишлени, складови и други видове сгради и съоръжения. Захранващите линии трябва да са добре сглобени и да имат естетически вид. За да се изпълнят тези условия, кабелните тави се използват за монтаж на електрически мрежи. Особено важно е да се използват тави за маршрутизиране на няколко кабела.

В допълнение към естетическия външен вид, кабелът в тавата е защитен от механични повреди, докато токът не е физически натоварен, което удължава експлоатационния му живот. Освен това, с използването на кабелни тави, инсталирането на кабели и кабели е опростено, особено на големи разстояния. Обикновено се използват тави, направени от перфорация. Обикновено се използват и телени тави. Тук са тавите от неръждаема стомана добър пример за такъв строителен материал.

Кабелните тави служат за монтаж на кабелни маршрути с отворена електрическа инсталация. Таблата служи като водещ и поддържащ елемент на кабелната пътека.

Перфорирана тава

Перфорирана тава е много лесна за инсталиране, има специални функционални параметри и в същото време е на разположение в цената.

Функционални свойства на перфорираната табла:



- твърдост на конструктивните елементи, което увеличава защитата на кабелите от механични повреди;
- Голям асортимент от стандартни размери, позволяващ избор на тави и техните конструктивни елементи с необходимите параметри;
- Перфорирането на тавата значително опростява процеса на инсталиране, особено когато се инсталира в сложни структурни елементи на строителните конструкции. Освен това перфорацията осигурява пълна вентилация на кабелите, предотвратявайки прегряване.

Поставка за тел

- Има разширен набор от функции при инсталиране на окабеляване. Поставката за тел има незначително тегло с отлична твърдост. Идеален за монтаж на мрежови кабелни трасета.

Таблата от този тип са изработени от тел с диаметър от 4 до 5 мм с антикорозионно покритие, залепване на задните части, което създава най-благоприятни условия за повреда на инсталираните кабели. Освен това, когато инсталирате самата табла, щетите се отстраняват до острите ръбове на кабела на самите монтажници.

Wire tray има огромен набор от структурни елементи, с които можете да създадете скелет със сложна и многоетажна геометрична форма. Това е особено важно, когато инсталирате кабели в помещения с голям брой завои и разлики във височините на монтаж.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Дъжд отводняванеДъжд отводняване
Предполагаемите видове ним кабел и глътка как да ги използватеПредполагаемите видове ним кабел и глътка как да ги използвате
Как правилно да поставите кабела в стаятаКак правилно да поставите кабела в стаята
Кабелни проводници за електрическо свързване типични разлики и характеристики на приложениетоКабелни проводници за електрическо свързване типични разлики и характеристики на приложението
Решетъчни решеткиРешетъчни решетки
Отворете таваОтворете тава
Тава за оттичане на водаТава за оттичане на вода
Кабелна електропроводКабелна електропровод
Устройство за технологични канализационни системиУстройство за технологични канализационни системи
Контролни кабелиКонтролни кабели
» » Кабелни тави, метални
© 2021 BggeHat.com