Контролни кабели

кабел kvvng ls 3х1.5Основният обхват на контролните кабели е да свързват и изпълняват функцията за наблюдение на работния поток на различни стационарни съоръжения. Използването на малки кабели е предвидено за предаване на данни по отношение на контрола и мониторинга.

Кабели с голямо напречно сечение също са предвидени за работи, свързани с изграждането на електропроводни кабелни трасета. Този тип кабел има широк диапазон, което може да се отдаде и на гъвкавите кабели за управление, при които отличителната характеристика е намалената пожаробезопасност. Този кабел е например kgvng ls 3x1.5.

Сред характерните особености на конструкциите е необходимо да се разграничи наличието на проводящи кабелни сърцевини, за производството на които се използват медни кръгли проводници, с клас на гъвкавост от 4,5. Изолацията се характеризира с наличието на изолационен слой от PVC-пластмаса. Поради цвета на изолацията е възможно да се определи вида на ядрото. Светло синьо е отличителен белег на нулевата вена. Ядрото, предназначено за заземяване, има жълто-зелен цвят. Проводникът има цвят, който производителят е предоставил.

Може да бъде осигурен захранващ елемент или сърцевина за кабел, който има повече от 4 сърца. За външната обвивка на кабела KGVVng-LS се използва незапалим полимер, като отличителният признак е намаляването на димната еволюция при запалване. Той не разпространява пламъка нито по време на еднократно полагане, нито при полагане на сноп.



Сред техническите параметри на кабела е необходимо да се разграничи температурният диапазон, за който е допустимо работата на кабела. Тази стойност е между -50 и +50 градуса. Индикацията за максимална температура е възможна при продължителна работа - 70 градуса.

Извършете по-добро полагане на кабела при минимална околна температура, която трябва да бъде -15 градуса. В случай, че температурата е по-ниска, кабелът трябва да се нагрее. Стойността на минималния допустим радиус на огъване е на ниво - 5 външни диаметъра. Срокът на експлоатация е 5 години.

В случай на фиксирана инсталация, кабелите KGVV могат да се поставят на открито. В същото време трябва да се осигури защита от въздействието на слънчевата светлина и топлинните ефекти, идващи от различни източници. Кабелите KGVV могат да се използват в помещения, които имат производствена цел. Освен това е възможно да се използват в групово уплътнение, но само за външни електрически инсталации и на места, където е характерно периодичното присъствие на персонала. В този случай задължителното използване на пасивна противопожарна защита е характерно.

Често KVVV кабелите се използват за стационарна инсталация на електрически вериги, както и за създаване на вериги за управление в машини и машини. Възможно е също така да се използват за свързване към електрическите мрежи на мобилното оборудване.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Предполагаемите видове ним кабел и глътка как да ги използватеПредполагаемите видове ним кабел и глътка как да ги използвате
Проводници за окабеляване как да не правите грешка при избора си?Проводници за окабеляване как да не правите грешка при избора си?
Кабелна електропроводКабелна електропровод
За домашни електрически инсталацииЗа домашни електрически инсталации
Дълготрайни кабелни връзки и капачки за Шс-10 от полимерни материалиДълготрайни кабелни връзки и капачки за Шс-10 от полимерни материали
Кабелни тави, металниКабелни тави, метални
Кабел WBPSКабел WBPS
Подгрявайте дома си с подово отоплениеПодгрявайте дома си с подово отопление
Телекомуникационно оборудване и неговите сортовеТелекомуникационно оборудване и неговите сортове
Проводници за изграждане на къщаПроводници за изграждане на къща
» » Контролни кабели
© 2021 BggeHat.com