Кабел WBPS

За пълноценно снабдяване с електрическа енергия в трудни условия е целесъобразно да се използват кабели, изработени от висококачествени материали или дори по-добре да се вземат бронирани модели.

Например, кабелите на марката VBBSHV перфектно се справят със задачите си, когато се използват в различни отрицателни условия. Такива кабели могат безопасно да се използват в окопи, тунели или да се намират под земята. Освен това те могат да бъдат монтирани, за да осветяват мините. Ето захранващия кабел VBBShVng може да осигури по-продължителна работа на електрически уреди в случай на пожар. На сайта cable-invest.ru можете да си купите захранващ кабел VBbShVng на достъпна цена.

Тази версия на кабелите може да бъде едноядрена или да има много ядра. Вълните от мед се различават по секторен или кръгъл сечение.

Индивидуалните проводници в кабела имат собствена изолация на определен цвят, върху която е възможно да се определи какво е отговорно за тази или тази вена. Заземителните проводници имат жълта или зелена изолация, а синята изолация принадлежи към нули.

В многожилни кабели можете да намерите 2-5 ядра. Всички проводници са от едно и също напречно сечение. Ако кабелът съдържа повече проводници, проводниците за заземяване или надраскване могат да бъдат малко по-малки от другите.

По време на производството се прилага специален изолационен слой, изработен от поливинил хлорид във вените, а останалото пространство между тях се запълва със смес, основана на каучук.

PVC листа има отлични изолационни свойства. Този материал е незапалим, много лек, но в същото време има висока якост.

В допълнение, кабелът на тази марка е подсилен с брониран слой от двойка стоманени ленти. Тези ленти са увити около кабелите и му осигуряват допълнителна защита.



Външният слой на телта е изработен от PVC.

Продават се кабели ВББШВ с размери 2,5 - 50 мм2.

Използването на такива проводници е възможно дори при много екстремни условия. Те могат да бъдат свързани към захранване на оборудване с честота 50 Hz и променливо напрежение.

При постоянен електрически ток най-често се използват кабели с една ядро.

Но при извършване на инсталацията по въздух е целесъобразно да се знае едно условие - необходимо е да се предотврати действието на фактори, които могат да доведат до опъване на кабела.

В процеса на инсталиране на бронирани кабели е необходимо да се придържате към определен ъгъл на огъване в ъглите. Най-малкият възможен радиус на огъване трябва да е 7,5 от външния му диаметър.

Качеството и конструкцията на кабела правят възможно монтирането на маршрута по вертикален, хоризонтален или наклонен начин. Ако спазвате точно всички правила за инсталиране, можете да избегнете преждевременно износване и различни повреди.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Предполагаемите видове ним кабел и глътка как да ги използватеПредполагаемите видове ним кабел и глътка как да ги използвате
Как правилно да поставите кабела в стаятаКак правилно да поставите кабела в стаята
Проводници за окабеляване как да не правите грешка при избора си?Проводници за окабеляване как да не правите грешка при избора си?
За правилата и етапите на полагане на кабелите в окопаЗа правилата и етапите на полагане на кабелите в окопа
Полагане на кабели под земята създаване на надеждна електропровод за лятната резиденция и частната…Полагане на кабели под земята създаване на надеждна електропровод за лятната резиденция и частната…
Какво напречно сечение на проводниците е необходимо за 3 kw, а други изследваме въпроса от различни…Какво напречно сечение на проводниците е необходимо за 3 kw, а други изследваме въпроса от различни…
Кабелна електропроводКабелна електропровод
За домашни електрически инсталацииЗа домашни електрически инсталации
Как правилно да направите електрически кабели в къщатаКак правилно да направите електрически кабели в къщата
Контролни кабелиКонтролни кабели
» » Кабел WBPS
© 2021 BggeHat.com