Характеристики на кабелните тави

6Кабелните канали представени под формата на електрически части, използвани в производството на електроинсталационни песни и спиране на системата линии за разпространение в него кабели, различни кабели (силови и слаботокови мрежи, видео устройства).

Към днешна дата кабелните докове се използват за оборудването на кабелната пътека в офис помещения и бази, в промишлени обекти, в големи търговски центрове. Те са лесно достъпни, тъй като осигуряват достъп до кабелите. Ако трябва да замените или добавите необходимия кабел или да приложите рентабилна инсталация, това решение ще избегне много работа. Едно от основните предимства е естетическото очарование на проводниците, които се поставят в кабелните корита, а дори и наличието на голям брой кабели може да се направи външно много красиво.

Характеристики на кабелната тава

Кабелна тава е кух профил или кутия от метал. Състои се от основата (съдържа всички необходими кабели) и капаци. Капакът изпълнява защитната функция, предотвратявайки различни външни повреди на устройството. Ширината на тези тави е от 50 до 6000 мм, а дължината е 2000-3000 мм.

Има няколко начина за комбиниране на кабелните тави. Например, някои имат секции, които се поставят в други, закрепване на връзката чрез винтове или свързване на секции. Допълнително фиксирани с необходимия съединител, който се доставя заедно с продукта. В резултат кабелната траектория получава по-голяма твърдост.



Котвата за кабелни корита има съединители и различни ъглови съединения, различни клони, разединители и преходи, тави T-образни и направени под формата на кръст.

Съществуват следните видове кабелни тави: тел, стълба, твърди, перфорирани. Продуктът е компонент на конструкция, носеща кабел или наречена по друг начин жилен фиксатор. Представени са редица необходими изисквания за тяхното инсталиране.

Съгласно правилата кабелната тава трябва да бъде закрепена на височина 2 m или повече. Всяка връзка по време на монтажа на кабелната тава трябва да се извършва само с резба.

Кабелните тави играят много важна роля при инсталирането на кабел или окабеляване. Те осигуряват допълнителна защита и плюс имат естетическа привлекателност.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как правилно да поставите кабела в стаятаКак правилно да поставите кабела в стаята
Кабелни проводници за електрическо свързване типични разлики и характеристики на приложениетоКабелни проводници за електрическо свързване типични разлики и характеристики на приложението
Инсталирането на електрическата инсталация в дървена къща се извършва при спазване на правилатаИнсталирането на електрическата инсталация в дървена къща се извършва при спазване на правилата
Закрепване на кабела към тавана опции и начиниЗакрепване на кабела към тавана опции и начини
Подмяната на окабеляването в панелната къща работи без мръсотия и прахПодмяната на окабеляването в панелната къща работи без мръсотия и прах
Кабелна електропроводКабелна електропровод
За домашни електрически инсталацииЗа домашни електрически инсталации
Контролни кабелиКонтролни кабели
Нов поглед към електрическото оборудванеНов поглед към електрическото оборудване
Дълготрайни кабелни връзки и капачки за Шс-10 от полимерни материалиДълготрайни кабелни връзки и капачки за Шс-10 от полимерни материали
» » Характеристики на кабелните тави
© 2021 BggeHat.com