Топъл етаж Как работи

Подът е топъл. Как работиС появата на зимата, всеки ремонт или нова сграда се нуждае от затопляне и отопление. Помислете за изолацията и конструкцията на топъл под. За да инсталирате топъл под с вашите ръце, трябва да изучите редица фактори, алгоритъма на действията, наличието на инструменти и материали.

На първо място, трябва да определите вида на пода (дърво, ламинат, плочки), които трябва да изберете правилната опция за отопление. Например, сега е "модерно" да се използва отопление с отоплителни кабели, за този вид подгряване на пода от керамични плочки или течни подове е най-добрият. Ако използвате дървена подова основа, електрическите кабели ще консумират много електричество и топлината ще бъде по-малко осезаема.

Обогатете топлото повърхността на пода не е основният въпрос, е необходимо да се вземе предвид фактът, че топлината, които искате да запазите - топло етаж. Необходимо е да се повиши на пода от 5-6 см. Тя ще бъде необходимо да се инсталира маяци, всеки метър от цялата област и да попълните разширени глина, а след това успя да изравни равенството (за целта инсталиран маяци) и изчакайте пълното изсъхване. Освен това, ако вашият под е добре термично проводим, тогава можем да използваме отопление с електрически кабели.

Оптимален вариант, с минимална топлинна мощност, ще бъде добре да подгрявате пода, а плочките ще запазят тази топлина. След като монтирахме конструкцията от фолио обвити кабели и се свържехме с контролния блок, проверяваме предварително отоплителната система. След като се уверите, че системата е в добро състояние, идва етапът на изливане с полимерна замазка и ние чакаме за втвърдяване. След това завършващият слой на пода е плочка.



Ако подът е изработен от дървена основа (паркет, ламинат), тогава изолацията на този вид подове не е подходяща. За да разберете защо това е така, помислете за изграждането на дървена подова инсталация. Паркетът трябва да бъде поставен в груба основа. Груб субстратът е слой от естествен материал (дърво), шперплат, оребрена дъска, OSB и дебелината на такава основа е достатъчна, за да запази стайната температура. Дървото поема температурата на стаята и я държи, а грубът не позволява на бетона да охлажда паркета. По този начин, дори ако прозорецът е студена зимна вечер, подът няма да бъде студен.

Към днешна дата, добро наемане на багери в Москва - това е предложението на Spec-Technix!

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Изберете нагревател за топъл под плочкатаИзберете нагревател за топъл под плочката
T етаж на балкона със собствените си ръцеT етаж на балкона със собствените си ръце
Как да инсталирате топъл под в собствена къща със собствените си ръцеКак да инсталирате топъл под в собствена къща със собствените си ръце
Монтаж на електрическо подово отоплениеМонтаж на електрическо подово отопление
Топъл под в дача със собствените си ръцеТопъл под в дача със собствените си ръце
Дървено подово отопление с конструктивни елементиДървено подово отопление с конструктивни елементи
Какви са основите за топъл подКакви са основите за топъл под
Как да изберем подово отопление в дървена къща?Как да изберем подово отопление в дървена къща?
Електрическо подово отопление с декоративни нюанси на инсталационния процесЕлектрическо подово отопление с декоративни нюанси на инсталационния процес
Топъл под в дървена къщаТопъл под в дървена къща
» » Топъл етаж Как работи
© 2021 BggeHat.com