Дълготрайни кабелни връзки и капачки за Шс-10 от полимерни материали

1Силната кабелна връзка е напълно универсален продукт, който се използва навсякъде. Първоначално той е проектиран да комбинира проводници или кабели в чисти връзки. С течение на времето обхватът на дъската се разшири. Сега тя се използва във всички видове монтажни работи.

Целта на кабелната скоба от полимер

Кабелната замазка се използва за:

  • Полагане на проводници, както и свързването им с повърхности. Монтажът се извършва на основата на замазката или чрез специална монтажна платформа.
  • Полагане на тръби с малък диаметър;
  • Закрепване на празнични декорации и други леки дизайни;
  • Опаковъчни продукти.

Кабелната замазка има много алтернативни имена:

  • Кабелни връзки;
  • затягане;
  • Kabelbinder.

Всеки от тези елементи е изработен от висококачествен полиамид, наречен найлон. Високата здравина на този материал позволява на замазките да издържат на значителни товари. Също така кабелните скоби се характеризират с голяма еластичност и здравина на захващане. Елементите ще работят успешно в широк температурен диапазон и могат да се използват за външна инсталация. Друго свойство на кабелната връзка е нейната устойчивост на влага, дори при продължително излагане на висока влажност не губи свойствата си.



С помощта на найлоново ядро ​​можете да направите инсталацията възможно най-кратко. При закупуването на тези продукти можете да бъдете напълно уверени в качеството и надеждността им. Заключването на всеки кабел може да издържи натоварване от двадесет и три килограма, при условие че са изпълнени необходимите условия за работа. Скобите се използват за:

  • ивици;
  • Кабелни крепежни елементи;
  • Маркировка.

Производителите предлагат модели с различна дължина, както и свързващите елементи, които се различават по своя цвят и максимална степен на натоварване. Стандартният цвят е бял, скобите на други нюанси са по-рядко срещани и служат за маркиране. Замазката е изработена от огнеупорен материал, който не е склонен да проветрява. Можете да го купите в насипно състояние от надежден доставчик.

Капачка за изолатор SHS-10

Изолаторите от стъкло са необходими за отделянето на частите, които носят ток, както и за осигуряване на неизолиран кабел към въздушните линии и разпределителните устройства на електроцентралите. Като изолационен материал използват закалено стъкло, характеризиращо се с якост и устойчивост на топлинни и механични натоварвания. Елементи от този тип се използват широко в близост до минни предприятия, защото тяхната вреда лесно се открива чрез рутинна проверка. Всеки от изолаторите е монтиран на кука, поставя се специална капачка за SHS-10.

Модификациите на изолаторите са:

  • RC-10A:
  • AL-10G.

Полиетиленовата капачка за ШС-10 помага за бързото монтиране на изолатора върху линията. Закрепването на елемента може да се осъществи посредством тел или спирално свързване.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Кабелни проводници за електрическо свързване типични разлики и характеристики на приложениетоКабелни проводници за електрическо свързване типични разлики и характеристики на приложението
Закрепване на кабела към тавана опции и начиниЗакрепване на кабела към тавана опции и начини
Кабелна електропроводКабелна електропровод
Скеле на сортСкеле на сорт
Инструменти и материали за стенни мазилкиИнструменти и материали за стенни мазилки
Нов поглед към електрическото оборудванеНов поглед към електрическото оборудване
Правим правилния избор на колела за количкиПравим правилния избор на колела за колички
Кабелни тави, металниКабелни тави, метални
Предимства на кабелна отоплителна система пред водни системиПредимства на кабелна отоплителна система пред водни системи
Монтаж на електрически проводнициМонтаж на електрически проводници
» » Дълготрайни кабелни връзки и капачки за Шс-10 от полимерни материали
© 2021 BggeHat.com