Пасивно разпределение в оптичната кутия

1В модерните системи за оптично пасивно разпределение, известни като PON-GPON, структурни кабелни системи и FOCL технология, се използва оптична кутия за стена.

Оптичното кръстосано оборудване се използва в цялата FOCL. Целта му е да преминете от оптичен кабел към оптичен кабел от Exalan. Следователно, основната цел на оборудването е осъществяването на комутация и кръстосано превключване на оптични сигнали в комутирани оптични комуникационни канали.

Оптичната кутия осигурява на потребителите широки оперативни възможности. Продуктът има много предимства пред традиционното оптично напречно оборудване. На първо място, това се отнася до поставянето на оптично комутационно оборудване. Много често телекомуникационните оператори и доставчиците на телекомуникационни услуги препълват вече претъпканите кръстовища и оборудването на линиите с превключващо оборудване. Мястото за инсталиране на оптична кутия практически не остава. Тук и идва да замени традиционната оптична стена на кутията за външни оптични кутии.



Структурно, оптичната стена е изработена от метални профили или профили с форма на L, закрепени с напречни метални връзки. Организаторите се осигуряват за съхранение на оптични пластинкови кабели в дизайна. За да инсталирате оптични проходни адаптери в дизайна на оптичната стена, са предвидени специални отвори. Броят на отворите, съответно, и броят на оптичните преходници се определят от капацитета на оптичната кутия. В металната конструкция на кутията се използва врата или капак за защита на инсталираното комутационно или мрежово оборудване. Капакът на кутията може да има уплътнение, за да предпази касетите за сплайсване или активните мрежови устройства, инсталирани вътре в устройството. Въвеждането на кабела в конструкцията се извършва отгоре или отдолу, в зависимост от начина на инсталиране на оптичната кутия.

По принцип е предназначен за инсталиране на малък обем оптично напречно или мрежово активно оборудване във влакно-оптични комуникационни линии. За по-лесна работа той има в своите конструктивни отвори или конзоли за монтиране на стената и монтажни скоби и отвори, разположени вътре в корпуса на оптичната кутия.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Кабелни проводници за електрическо свързване типични разлики и характеристики на приложениетоКабелни проводници за електрическо свързване типични разлики и характеристики на приложението
Работа с нивото на точност на измерване и лекота на използванеРабота с нивото на точност на измерване и лекота на използване
Осветление в сейф в банята и красива екзекуцияОсветление в сейф в банята и красива екзекуция
Оборудване лазерно рязанеОборудване лазерно рязане
Предимства на наемането на платформаПредимства на наемането на платформа
Нов поглед към електрическото оборудванеНов поглед към електрическото оборудване
Оптичен ефект срещу дефекти в дизайнаОптичен ефект срещу дефекти в дизайна
Помпи за потопяеми кладенциПомпи за потопяеми кладенци
Подгрявайте дома си с подово отоплениеПодгрявайте дома си с подово отопление
Специфична характеристика на отдаване под наем на специално оборудванеСпецифична характеристика на отдаване под наем на специално оборудване
» » Пасивно разпределение в оптичната кутия
© 2021 BggeHat.com