Какво е въжена линия

Kabelrost - електронен продукт, който представлява кабелна тава от желязо. Продуктът се използва за окабеляване от кабели. Характеризира се с висока надеждност и удобство по време на работа. Тъй като осигурява проста система за управление на кабела, както и удобна инсталационна система.

Тук тави, които прави Aviokon компания има вградени възможности за монтаж на сложни конфигурации начини на кабелите, като по този начин са по-икономични и отнема по-малко време. Перфорираните тави се считат за традиционни. Смята се, че е поцинкована, като другите тави. В края на краищата, за да се предотврати корозията на металите, се използва този метод за електрохимична защита. Поцинковани продукти минало са повишена устойчивост на негативните ефекти, като атмосферните промени, морска и прясна вода, корозия на почвата.



Някои от компонентите на кабелната тава са изработени от листова стомана с дебелина 0.7-1.25 мм, предварително поцинкована. Като правило всички части са подложени на задължителна обработка с цинково покритие. Всяка от тавите има специално създаден капак под нея. Създават се обвивки, както и тарелки, изработени от ламаринен метал, поцинковани, и дебелината им е 0.6-1 mm. За много агресивни среди или за хранително-вкусовата промишленост тавите и капаците са направени от неръждаема стомана, тъй като в този случай се прилагат други стандарти и оперативни изисквания.

Основната и основна функция на всички метални тави е да предпазват кабела от различни повреди. Предлага се под формата на окачени или стенни системи и в допълнение изпълнява фиксираща функция. Поради това, което намотката на кабела може не само да бъде надеждно защитена от повреда, но и компактно поставена на правилното място. Възможно е също така съвместно стил - това е такъв удар, когато на едно място можете да поставите кабела не само от електрическата мрежа, но и от други устройства, като например телефон, компютър и други такива устройства, към който искате да проведе кабел за тяхното функциониране.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Дъжд отводняванеДъжд отводняване
Решетъчни решеткиРешетъчни решетки
Отворете таваОтворете тава
Тава за оттичане на водаТава за оттичане на вода
Кабелна електропроводКабелна електропровод
Устройство за технологични канализационни системиУстройство за технологични канализационни системи
ОлуциОлуци
Контролни кабелиКонтролни кабели
Кабелни тави, металниКабелни тави, метални
Предимства на кабелна отоплителна система пред водни системиПредимства на кабелна отоплителна система пред водни системи
» » Какво е въжена линия
© 2021 BggeHat.com