Полезни функции на металната мрежа

Всяка метална мрежа има редица полезни функции, които са уникални за тази категория продукти, които се определят от специфичния дизайн на хардуера.

Визуално (и в много случаи, в действителност) светлина, прозрачни продукти, пропусклива газ, пари, течности, светлина и не пречат на светлината изпълнява различни задачи в много сектори на икономиката и в битовия сектор.

Областите, където се прилага тази метална решетка, се определят от нейните функции, които са полезни за конкретни видове работа. И те, от своя страна, се формират от редица фактори. Сред тях - вид на материала: обикновено това е определен тип стомана, но може да бъде и мед, месинг, благородни метали. Това също е метод на производство: от тел - чрез заваряване, оплетка, усукване, тъкане - от един лист метал - чрез метод на разтягане. Функцията също се влияе от размера на клетките, тяхната форма, дебелината на пръта (клетъчните стени), размера на лумена.

По-специално, не може да бъде издигнат строителен обект без отсъствието на метална мрежа в него като подсилен елемент. Практическата стойност на продукта е в неговата структура от пити. Тя ви позволява да разделяте свободните елементи на фракции, да филтрирате течностите, да създавате бариера за гризачи и надеждна рамка вътре в замазката и мазилката.



В конструкцията полезните функции се определят от размера на клетките и дебелината на жицата. Така че, с функцията на скелета на мазилният слой, металната мрежа ще се справи с клетки до 30 мм, образувани от пръчка с дебелина до 1,5 мм. Но за замазката се нуждаете от по-сериозен хардуерен елемент - дължината на страната на клетката е от 100 мм, а дебелината на пръта е от 2,5 мм. С други думи, колкото по-високи са предполагаемите натоварвания, усилването трябва да бъде по-сериозно.

Металната конструкция на сградата може допълнително да бъде защитена от антикорозионно покритие, да има различни физични свойства, да изпълнява различни функции. Въпреки това, като цяло всички свои видовете, формите и модификации да бъдат намалени за изпълнение на една и съща функция: да се засили, създаден от проектирането, дали основа замазка или саморазливна етаж, за довършителни работи и декоративен слой на фасадата или на закрито (мазилка / гипсова мазилка, облицовка, камък) тухлена зидария или външна изолационна система.

Ако изграждането на една подсилена метална мрежа в търсенето се дължи на функцията, а след изпълнението на предпазни и ограждащи функции (като разнообразие от огради и структури, включително огради, клетки, волиери) идва на замъка предната и прозрачността. За да се подобри ефективността на тази функция и да се удължи нейният живот във външна среда, металната мрежа е снабдена с допълнителна защита срещу корозия. Но при избора на намотка за топлоизолация на тръби и отоплителни мрежи, функции като лекота и гъвкавост на хардуера са на първо място.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Газова заваркаГазова заварка
Стоманени тел като вид хардуерни продуктиСтоманени тел като вид хардуерни продукти
Как да изберем правилния металКак да изберем правилния метал
За сортовете на съвременните заваръчни материалиЗа сортовете на съвременните заваръчни материали
Видове декоративни вентилационни решеткиВидове декоративни вентилационни решетки
Какво е тъкана мрежа с квадратни клетки?Какво е тъкана мрежа с квадратни клетки?
Ефективно покривно покритие от всякаква сложност с метален покривЕфективно покривно покритие от всякаква сложност с метален покрив
Осветителна техника за дома, тъй като е правилно да избиратеОсветителна техника за дома, тъй като е правилно да избирате
Полагане на валцувани метали в строителствотоПолагане на валцувани метали в строителството
Метална керемида, нюанси по време на нейния изборМетална керемида, нюанси по време на нейния избор
» » Полезни функции на металната мрежа
© 2021 BggeHat.com